המחזור ה-27 בפרמיירליג: Bus Stop

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏26/2/15.

1. golding מנהלים

ניצחון גדול של ליברפול. וגם מוצדק. איזה שחקן קוטיניו הפך להיות...

2. alexshw Member

לא מבין את האסטרטגיה של פלגריני למשחק הזה. תיקו גם לא היה לו טוב, אז מה הוא עושה חילוף הגנתי. הפסד מוצדק שלהם.
    ליברפול פשוט עם מהפך ענק מאז התבוסה ב - OT, לא האמנתי שהם יחזרו לתמונת הטופ 4, סך הכל רוג'רס עושה עליי רושם טוב מאוד. יכול רק להצטער בשבילו שהוא צריך לעבוד עם קומיטי שממלאת את הקבוצה שלו עם הרבה בינוניות ובכלל במועדון שמוכר את כוכביו דרך קבע.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגל של סיטי עמוק, אבל איכות ההרכב שלו יותר מדי מוערכת. קומפאני מאז ומתמיד היה אוברייטד גדול ומאז לסקוט אין לו באמת שותף ראוי. גם טורה לטעמי שחקן שטוב יעשו סיטי אם ימכרו אותו. פיזית הוא נמצא בנסיגה כבר תקופה לא מבוטלת, אבל הבעיה היותר גדולה היא ששחקן בעמדה שלו לא יכול להיראות כמו שהוא נראה. חלוץ אולי יכול ללכת מדי פעם, לא קשר. ועל פלגריני כבר דובר מספיק, אני מאוד אופתע אם הוא יאמן את סיטי גם בעונה הבאה. איתו אין שום סיכוי לסיטי להתקדם שצריכה ריענון.

וליברפול בחודשים האחרונים עם כדורגל איכותי במרבית המקרים ובעיקר עם קצב צבירת נק׳ פסיכי, אין לי דרך אחרת לתאר את זה. כל הכבוד לה ולרוג׳רס. היא נמצאת במצב שעד לפני כמה חודשים האוהדים שלה אפילו לא יכלו לחלום עליו, וכל זה שעדיין אין לה אפילו חלוץ אחד להסתמך עליו. אני כל הזמן תוהה מה היה קורה באנגליה העונה אם סאנצ׳ס היה מחליט להגיע לשם ולא אלינו.

אגב, הסגל של ליברפול אומנם מלא בכמה שחקנים בינוניים, אבל הוא ללא ספק איכותי מזה שהיה להם בעונה שעברה ויש לזה חלק לא מבוטל בהצלחה שלהם בליגה בחודשים האחרונים. יש יותר אופציות וזה גם איפשר לרוג׳רס לשנות את המערך לגמרי. כמו כן, אני חושב שהסיום שלהם כבר עכשיו בליגה האירופית המיותרת היא הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות להם לקראת סוף העונה.

אגב2, אני חושב שקאוטיניו קרא באייסוקר על הבעיטות שלו מרחוק והפנים את המסר.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/15
    קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  4. Ori8 Member

ניצחון ענק. לא הייתי מעז להגיד את זה לפני המשחק מטעמי ניחוס אבל סיטי פשוט לא קבוצה טובה מספיק וזה לא חדש לא מהיום ולא משלשום (ובלי קשר למשחק מול ברצלונה כמובן). יש להם סגל אדיר מן הסתם אבל בניגוד לצ'לסי, שם מוריניו הצליח כשהגיע להטביע חותם מבחינת אופי, לסיטי פשוט אין את זה. השאלה היא אם זה משהו שמאמן אחר יהיה מסוגל לפתור או שבאמת חסרים להם עוד כמה שחקנים קצת יותר טובים בעמדות ספציפיות.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שהתשובה לשאלה שלך היא גם וגם, אם כי המאמן היא הבעיה הגדולה יותר לטעמי במשחקים בודדים.

6. JohnTerry26 Member

ידעתי שיהיה אפשר לסמוך על ליברפול. קוטיניו והנדרסון היו פשוט אדירים היום, כשרק שחקן יותר טוב מלאלנה עושה את ההבדל בין 2-1 ל5-1. לא יאמן (או שכן) כמה סיטי היו פתוחים לפעמים באמצע, טורה ופלגריני נתנו לפרננדיניו לעצור 4 שחקנים כאילו הוא סופרמן, כמה החלטות לא טובות הצילו אותם.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אברטון בליגה האנגלית ואברטון בליגה האירופית הן שתי קבוצות נפרדות.
    באירופה היא נמרצת ורעבה ובליגה היא לא מוצאת את דרכה. רוברטו מרטינז עלול להוריד קבוצה נוספת לליגת המשנה, כשהוא ירד עם וויגאן הזכיה בגביע האנגלי היתה פרס ניחומים, ממש לא ינחם אותי אם נרד ליגה ונזכה בליגה האירופית (ואני לא באמת מאמין שנזכה בליגה האירופית).

8. alexshw Member

אין מה להשוות בין איכות היריבות שפגשתם בליגה אירופית לבין היריבות בפרמייר ליג, אולי פרט לוולפסבורג

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אוקיי ועדיין הסגל שלנו שווה הרבה יותר מהמקום שאנו נמצאים בו כרגע.

10. alexshw Member

בהחלט, ומפעל כמו הליגה האירופית במתכונתה הנוכחית הוא בדיוק זה שמחסל קבוצות מהסוג של הקבוצה שלך.
    אבל מבחינת הבדל ביכולת זה גם קשור לאיכות היריבות שם.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה זה מחסל.. תחשוב מה יקרה במועדון כמו אברטוו אם היא איכשהו תזכה בליגה האירופאית..

12. alexshw Member

מחסל בליגה והסיכוי לזכות לאברטון הוא לא כזה גבוה

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אתה אומר שהמפעל האירופאי מחסל את הסיכויים של אברטון להגיע לאירופה? זה לא לופ אינסופי בעצם?

14. alexshw Member

אפשר לראות את זה ככה. קשה לשלב לקבוצות פרמייר ליג מהדרג הזה שהן לא עמוקות בסגל שלהם בין המפעלים.
    אני חושב שאם האל לא עפה במוקדמות, אז היא אולי היום הייתה מתחת לקו האדום.

15. oranfu Member

ניצחון ענק. האמת היא שאחרי ה-120 דקות המיותרות בחמישי בטורקיה, הסגל החסר והסגל המלא של סיטי לא ממש האמנתי שנוציא ממשהו מהמשחק הזה.
    אבל היינו מצוינים היום.
    חבל שעשינו כזה רכש בינוני (אני עדין) כי יש לנו כמה שחקנים באמת נפלאים ומנג'ר שיודע להעמיד קבוצה. מקווה שאיכשהו נציל את העונה הזאת.

אלן היה מצוין היום. אני נוטה לבקר אותו לא מעט, אבל היום הוא סוף סוף שיחק כמו שקיווינו כשרק הגיע.
    גם הנדרסון היה ענק וכמובן הקוסם שלדעתי מתבסס כאחת הגניבות הגדולות בשנים האחרונות. לא יאומן שאנחנו, ליברפול, שילמנו רק 8 מיליון על שחקן כזה.

סיטי? קודם כל אני לא ממש מבין למה מבקרים את קומפאני. הוא בכלל לא אשם בגול הראשון אלא מי שמסר לו כדור גרוע שאיפשר לקוטיניו לחטוף. מה שכן, הוא באמת לא מזכיר את היכולת שהציג בעבר.
    ובאופן כללי, כשמתחשק להם הם משחקים כדורגל באמת יפה וקשה מאוד להתמודד איתם. העניין הוא שהם עושים את זה לעתים רחוקות מדי. הם ממש מרגישים כמו קבוצה של שכירי חרב. זה אולי היה משחק בית שלנו, אבל עדיין לראות איך אנחנו לוחצים אותם בטירוף בדקה ה-90 וזה כשאנחנו מובילים ואחרי 120 דקות בחמישי, אומר המון לדעתי. פה צ'לסי לוקחים אותם, במחויבות.

JohnTerry26 אוהב/ת את זה.