המחזור ה-27 בפרמיירליג: The Importance Of Being Idle

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/3/17.

1. alexshw Member

זה בסדר שהוא לא החזיק משניידרלין שבינוני מדי ליונייטד. הוא לא הפיתרון. אבל הוא פתח את הליגה עם פאקינג פלאיני בעמדה הזו. ולא תגיד שלא היה לו זמן לראות את יונייטד. היה לו מינואר.
    יש לו מנשה שאצל ואן חאל הראה דברים טובים. אותו הוא בכלל מחק.

יש עוד אוהדים שמסוגלים לדבר על תהליך. חחח אני לא רומנטיקן של קידום צעירים בצורה עיוורת, אבל איזה פאקינג תהליך יכול להיות עם מאמן שבונה על שני שחקנים בני 35 וחסר כל מושג בקידום צעירים גם אם הם שווים הרבה ושווה לשלב אותם בצורה נרחבת?

2. VAR Member

אם יש מעט צדק בכדורגל מה שצריך לקרות ללסטר זה הישארות בליגה בשיניים ואז בקיץ כולם עפים ומינוי מחודש של ראניירי.

3. alexshw Member

ראניירי היה הבעיה של לסטר. אחד מתפקידיו החשובים של מאמן זה להחזיק גם חדר הלבשה.
    אני מקווה שלסטר ישארו בקלות וישארו עוד הרבה זמן בפרמייר ליג. נכון להיום אני אוהב את מה שעושים שם.

4. Mellow29 Kopite

מצד אחד: משאיר בחוץ את השחקן הכי טוב בסגל שלו.
    מצד שני: מעלה חלוץ גבוה וחזק להתעלל בהגנה העלובה שלנו באוויר.

@אלעד, ונגר בא עם תוכנית למשחק או שהוא עושה שטויות? ואל תחכה לסוף המשחק עם התשובה...

5. k_700 Member

שניידליין נוסה בכלל שאנחנו מסיקים ככה שהוא לא הפתרון או שטנחנו נסתמך על החודשיים וחצי האלה מהתקופה שואן חאל החליט לשחק איתו בהרכב(מחוסר ברירה בהתחלה)?

לא נדע לעולם.
    בינתיים הוא ממש לא רע באברטון.

6. VAR Member

לא, הבעייה היא שחקנים פרימדונות וכפויי טובה שפיטרו למעשה את האדם שבזכותו בכלל יודעים מי הם (לפחות רובם). אני לא זוכר מקרה שבו ראניירי באמת הסתכסך עם השחקנים שלו.

קבוצה שבה שחקנים מחליטים לפטר מאמן היא קבוצה מסורטנת. ולכן טוב יעשו שם אם יעיפו את כל האחראיים לזה ויעשו ריסטרט עם ראניירי.

7. alexshw Member

גם בסותון. קשר אחורי בקבוצה כמו יונייטד צריך גם לדעת לשחרר את הכדור מהר קדימה.

תמיד כשמאמן מאבד חדר הלבשה השחקנים פרימדונות. תירוץ שמעולם לא עזר למאמן כלשהו.

לגבי את מי להעיף בקיץ? לא יודע זה צריך להיות נתון לשיקול מקצועי.

8. Mellow29 Kopite

איזה מלך קוטיניו.

9. VAR Member

@alexshw נכון לא עזר. אבל זה לא אומר שאני צריך בגלל זה אוטומטית לקחת את הצד של השחקנים. וזה לא אומר שאי אפשר לדאוג לבעיות האלה ברגע שיש הזדמנות (= בקיץ)

10. alexshw Member

אתה לא צריך ואני גם לא לוקח. אני שופט החלטה של ההנהלה וחושב שהיא הייתה לטובת האינטרס של המועדון.

11. VAR Member

אבל לא כתבתי שום דבר על ההחלטה (הפעם) אלא על מה שצריך לקרות בקיץ.

12. alexshw Member

שמייכל, ורדי ומאחרז הם עדיין נכסים לקבוצה כזו.

13. k_700 Member

אההה!?

לא מעביר את הכדור מהר? לא כי קאריק ופלאייני הם ממש שיא הזריזות והמהירות בשחרור כדור.
    אם כבר התלונות עליו היו שהוא לא הביא שום ערך מוסף להתקפה אצלנו ולמרות שהראה פוטנציאל התקפי מסויים בסותון.
    אני לא טוען עכשיו שהוא היה סוגר לנו את העמדה הזאת לשנים אם היה נשאר וברור שאם היה לנו מאטווידי, נאיינגולן , מאדי או קאנטה ביד הייתי מעדיף אותם אבל לדעתי ליד הררה ופוגבה הוא היה יכול להית הרבה יותר שימושי מהפתרונות שיש עכשיו(כולל קאריק שכמו שחששתי כשגאס ביקש ממני להתנצל לפני חודשיים וחצי כבר לא אותו שחקן מהחצי הראשון של העונה).

אבל העדפנו אפילו לא לנסות, לא לראות שטעינו, הלכנו על פלאיני ואז קאריק לעונה הזאת ואחר כך מתפלאים שהכל עקום, לא מתאים, מיושן ובעיקר צפוי.

14. alexshw Member

מה שהיה מתבקש זה למכור בכסף טוב את שניידרלין בקיץ ולהביא קשר אחורי רציני גם על חשבון של אי הבאת פוגבה, אלא קשר אחר לעמדה הזו.

15. alexshw Member

אולי אלכסיס מסופסל לא מסיבה מקצועית אלא בגלל שהוא מסרב להאריך חוזה? גם אם כן זה צעד מטופש. סתם רק תוהה מה ההגיון?