המחזור ה-27 בפרמיירליג: The Importance Of Being Idle

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/3/17.

1. k_700 Member

כצפוי, לוזרפול, בין אם תחבר מתישהו עד ל20 למאי שני נצחונות רצופים ובין אם לא, ממש לא צריכה לדאוג מהקבוצה שנמצאת ערב פתיחת המחזור מקום אחד מתחתיה.

זה היה די צפוי אבל ארסנל בכלל לא קיימת, אולי המחצית הכי קלה לליברפול העונה הזאת.

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם ננצח את זה (וזה ממש לא בטוח, אני לגמרי יכול לראות את ארסנל יוצאת למחצית השנייה כמו מלוע של תותח עם סאנצ'ס ואוכלת את ההגנה הזאת) אתם עדיין 3 נק' מאחורינו עם משחק חסר.

בכל מקרה לדאוג או לא לדאוג מיונייטד זה לא באמת מעניין. גם אם יונייטד לא תסיים בטופ 4, זאת ככל הנראה תהיה סיטי שתעשה את זה, לא אנחנו.

3. Mellow29 Kopite

אם היה לנו לוח משחקים טיפה יותר נוח הייתי עדיין אופטימי בנוגע לטופ 4. אבל יש לנו לוח משחקים רצחני כמעט - עדיין נשאר לנו להתארח בסטוק, ווסט ברום ולארח את בורנמות', ברנלי ומידלסבורו. רק משחק אחד קל מול יריבה מהטופ 6.

SerieA, oranfu, Walkon ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

בהנחה שהבנקאי העלוב של יונייטד ממשיך לשפוט מאמנים רק לפי אם השיג מקום בצ'מפיונס או לא, מוריניו כנראה יצטרך להתרכז בליגה האירופית אם הוא רוצה לשמור על משרתו.

אם יונייטד לא עשתה את הקפיצה לטופ 4 עד עכשיו, מתקשה להאמין שהיא כבר תעשה זאת העונה. ובטח אם היא תמשיך להסריח קשות את הדשא במשחקים הגדולים ולדעתי היא תמשיך.

כדי לעשות שינוי אמיתי צריך להעיף את זלאטן לספסל. מוריניו לא יהיה מוריניו אם הוא ילך על זה.

5. DRORIKO Member

ארסנל בבקשה אל תפטרו את ונגר בסוף העונה בבקשה :(:(

6. cheddar Member

זה לא פיטורים בכל מקרה, עזיבה בהסכמה ונגר הוא הבוס

7. k_700 Member

משחק חסר מול מנצ׳סטר סיטי ועם 20 שערים מאחוריכם, אם אתה מתעקש.

8. DRORIKO Member

תשאירו תשאירו אותו הוא אחלה, מה טופ 4 בליגה האנגלית זה רע? זאת אחת הליגות הטובות בעולם אחי! מה לעשות כל שנה לפחות שמינית גמר צ'מפיונס זה רע? תדע לך ש-99 אחוז מהקבוצות בעולם לא הגיעו ולא יגיעו לשם. אני אוהד מכבי חיפה ואפילו בחלומות שלנו לא נגיע לשם. עזוב תשאירו אותו , הוא באמת סבבה

9. Raulito Madridista

הבעיה הכי גדולה של ראניירי היא שלא היה לו את ארסנל בלו"ז הקרוב, בטח הוא היה מסוגל לנצח אותה. האקמול של הליגה.
    לונגר היו בהרכב הראשון מסי וניימאר ולא ידענו? ארסנל כזו קבוצה גדולה שהיא מרשה לעצמה לעלות למשחק באנפילד ללא אלכסיס?(נכנס רק במחצית השנייה) או שהצרפתי הליצן אשכרה מאמין ברמונטדה נגד באיירן? הלו, ארסנל לא עוברת גם את הפועל חיפה אחרי הפסד של 5:1. הליגה היא הלחם והחמאה ואפילו 'ההישג הגדול' מהעונות האחרונות קרי השתלבות בטופ 4 - נמצא בסכנה. מה הקטע. מה?

10. VAR Member

אם יש צדק בכדורגל #2 שתי הקבוצות האלה יסיימו יחדיו מחוץ לטופ4.

11. alexshw Member

אובייקטיבית לפי המשחק שמציגים מתחילת העונה למה ליונייטד מגיע כרגע יותר מהם לסיים בטופ 4?
    עם כל הביקורות המוצדקות על ונגר וקלופ, לפחות הקבוצות האלה שיחקו כדורגל יותר מעניין בהתקפה רוב העונה מאשר קבוצה שכבשה עד כה רק 39 שערי זכות ותלויה על איזה צד יקום בבוקר שחקן בן 35.

12. VAR Member

לא אכפת לי מרמת הכדורגל לא של יונייטד ולא של ארסנל/ליברפול. אכפת לי שקבוצות מרמות את האוהדים שלהן פעם אחר פעם (ובמקרה של ארסנל עוד דורשות את המחיר הכי יקר למנוי בעולם הכדורגל) ובסוף נבנות כדי לגרד מקום 4 איכשהו. אני מבין לליבם כי אני אוהד שתי קבוצות כאלה אחת בישראל אחת באיטליה וגם להן אני מאחל להיכשל כל הזמן שהבעלים לא עפים משם.

יונייטד זו הקיצוניות השנייה וחבל שאין איזו לסטר שתעיף גם אותה מהטופ4 אבל כרגע מבין השלושה לטובת הכדורגל (ובעיקר לטובת ליברפול וארסנל עצמן) עדיף שהיא תסיים 4.

13. alexshw Member

אני לא חושב שהנהלת ליברפול מרמה את האוהדים שלה אלא אם פספסתי איזה הצהרות גדולות בשנים האחרונות.
    אני כן רואה הצהרות כאלה אצל חלק מאוהדי ליברפול אבל זה כבר בעיות שלהם.

14. VAR Member

נו, מי אמר שלא יוצאים דברים טובים כשהסביבון מסתובב...

@alexshw תסתכל בדיון שלהם לאיזה שמות הם מקושרים, כשלכולם כולל כולם ברור שבסוף הם יסיימו עם הזרע של ראול מיירלש או משהו בסגנון.

15. alexshw Member

לקאזט או הגינאי של לייפציג? וואלה דווקא בקליבר שלהם.