המחזור ה-27 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏17/2/13.

1. מזגן Member

האמת שזה נדיר אבל אני מסכים עם סטיבי. יש שחקנים ביונייטד שאני ממש לא שונא ומעריך מאוד מאוד. למשל קאריק. אני עוקב אחריו הרבה במשחקים של יונייטד ולדעתי הוא אחד השחקנים הטובים ביותר בקבוצה הזאת. ואם מחפשים שחקנים יותר זוהרים אז כנ"ל לגבי רוני.
    השנואים עליי הם ואן פוסי, פאטריס "הג'ורה" אברה, יאנג הצוללן המחורבן.

2. שםמשתמש Member

תחשבו מה שבא לכם, אני חושב שזה עלוב שכל פעם מחדש אוהדי ארסנל מאחלים בגסות לואן פרסי להיפצע, כאילו בנימה הומוריסטית. פעם קודמת כשהוא רק היה בספק (כמו עכשיו), הדיון שלהם פה היה מוצף בהודעות שמאחלות לו להיפצע. בסה"כ ברח בצדק ממועדון שמתפוגג עם הזמן בזכות מי שעומד בראשו.

כן, סטיבי ג'י, שונאים את יונייטד כי היא מצליחה. אלא מה? מישהו היה שונא את המועדון אם הוא היה במצב של ליברפול, או של ארסנל? אף אחד לא היה מתייחס. חוץ מזה, כל אוהדי יונייטד היו שונאים את רוני אם הוא היה עובר לסיטי, רק שזה לא בדיוק אותו מצב בלשון המעטה. מעבר לכך, הוא לא עבר, לא באמת היה עובר אליהם, וזה לא כזה רלוונטי לדיון.

3. מזגן Member

http://2.bp.blogspot.com/-NElNVpyDqok/T_8_bbXiHDI/AAAAAAAAAA8/EMLPvjBXJ40/s1600/%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%9A+%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A0%D7%A1%D7%99.Xxx?

גילית את אמריקה. אם אנחנו יכולים לחשוב מה שבא לנו מה זה כזה מציק לך?

4. alexshw Member

בהחלט ככה. כמו באיירן בגרמניה. והכוונה בכל מה שכתבתי לא לאוהדי הקבוצות איתם יש יריבות מסורתית, גיאוגרפית, אלא לקהל הרחב.
    הפסד של יונייטד הוא יום חג, אני כבר לא מדבר על מאורעות המחזור האחרון בעונה שעברה.
    בוא נגיד אם ארסנל היו באותו מצב, יכול להיות שאוהדי סנדרלנד היו מנחמים איתם ולא ההיפך, חוגגים בפרצוף.
    ושוב אני לא בא לאף אחד בטעמות חלילה, אלא להיפך מקבל את זה כמדד לעוצמה הרבה והישגיות.
    אווירת "כל העולם נגדינו" כלי שפרגוסון מנצל לא מעט בשביל להמריץ את שחקניו.
    כנ"ל מוריניו כשאימן את צ'לסי שהפכה באותה תקופה לשנואה לא פחות.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/13
  5. Bender Member

הסיבה שמאחלים לו להיפצע היא בגלל שהוא היה פצוע כרוני אצלנו, אחרת סתם היו שונאים אותו. נטפלנו לזה כי זה חלק מהחוויה הואן-פרסית שלנו בארסנל. אין מקבילה כזו לשחקנים אחרים שאנחנו שונאים עכשיו כי הם עברו כמו ססק או נאסרי, אפילו קול שמקבל קיטונות של בוז לא מאחלים לו להיפצע.

זה הקונטקסט ואתה יודע את זה, ואתה יודע מה זה הרגיש לנו שהוא עבר ועדיין אתה עושה פוזה של נעלב. סלח לי, אבל זה שיא היהירות והצביעות המתחסדת שראיתי פה בפורום. כול הכבוד: קיבלת מקום ראשון בתחרות הדושבאג הגדול של הפורום.

6. שםמשתמש Member

קודם כל, התארים שמעניק לי אוהד מסכן כמוך לא ממש מפריעים לי.
    אני לא יודע אם זה הקונטקסט, אני בספק אם זה הקונטקסט, מעולם לא חשבתי שזה הקונטקסט. מבחינתי אתם שונאים אותו (וזכותכם, לא ממש נשאר לכם הרבה מעבר לזה) ולכן אתם מאחלים לו להיפצע, לאו דווקא בגלל שהוא היה נפצע הרבה אצלכם עד השנה שעברה. אתם שונאים אותו יותר כי הוא היה יותר בולט מנאסרי בקבוצה ועבר לקבוצה מתחרה שאתם שונאים באותה ליגה, בניגוד לססק, שגם חזר בעצם לקבוצת הבית שלו. לא יהיר, לא מתחסד, סתם חושב שהודעות כמו שלך אין להן מקום או תוכן ואותי הן מעצבנות. לא ממש אכפת לי את מי אתה שונא, אכפת לי לקרוא הודעות שאין בהן שום עיניין או טעם.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/13
  7. GentlePunter Member

משחקי היום:

ניוקאסל - השוער קרול נפצע במשחק החוץ מול מטאליסט ביום ה'. גם מחליפו הארפר כנראה לא כשיר. אליוט יעמוד בשער במידה ושניהם ימצאו לא כשירים. ריאן טיילור עדיין פצוע. סאנטון, טיוטה, קאבאייה, בן-ארפה, ס. אמיאובי וגופראן בספק.
    סאות'המפטון - פונטה, שואו, ראמירז ודו פראדו בספק.

מנצ'סטר סיטי - ריצ'ארדס פצוע. קומפאני, גארסיה ובארי בספק.
    צ'לסי - רומאו פצוע.

8. Selby Member

סיטי right back in it ואני מתכוון לזה בשיא הרצינות.
    רגעים כמו ההחמצה של למפארד יכולים לשנות עונה שלמה כי לסיטי יש את התכונה שברגע שיש להם משהו להיאחז בו הם לא מרפים.

9. alexshw Member

12 הפרש ומשחקים קרובים יחסית נוחים, זה הזמן להבטיח מעשית את התואר.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיטי יכולה להיות ב-groove ויכולה לא להיות. לפני שאפשר לומר שהם right back in it, אנחנו צריכים לאבד משהו. לנצח אחרי כמה שבועות של איבוד נקודות ופער שרק גדל, ובסך הכל להחזיר אותו למה שהיה לפני המחזור, זה ממש לא עונה להגדרה שלך.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ניצחון גדול ככל שיהיה, זה עדיין לא יפתיע אותי אם במשחק החוץ הבא הם יאבדו שוב נקודות.
    בקשר למשחק היום, תענוג לראות את סילבה, מספר 1 על המגרש. כל התקפה עוברת דרכו, תמיד נותן את המסירה החכמה, לא מאבד כדורים. פשוט פנטסטי. איתו ובלעדיו זאת לא אותה סיטי.
    השילוב של טבז ואגוארו קטלני. מאז הכניסה של הראשון סיטי הגיעו ל 3 מצבי הבקעה של 100 אחוז במשהו כמו 10 דקות.

12. מזגן Member

איזה שערים גדולים היום במשחק צ'לסי סיטי. שווה צפיה.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://footygifs.co.uk/img/touregoal1.Xxx
    http://farm9.staticflickr.com/8250/8504007572_be5db4cd3e_o.Xxx

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק היום ייצג בצורה נאמנה למה אנחנו נפרד בקרוב מאוד מבניטז ומנציני, שני מאמנים שהמונח אנטי כדורגל הומצא עבורם.
    משחק ששתי הקבוצות חייבות לנצח, סיטי כדי להישאר במאבק האליפות, צ'לסי כדי לפתוח פער מהקבוצות שמאחוריה ולשמור על פער סביר מהמקום השני, ומה אותם מאמנים עושים? עולים בהרכבים שכל המטרה שלהם הוא למנוע את השער מהיריב, המטרה המרכזית היא לא לספוג.
    זאת גם הסיבה שגם אחרי אליפות אירופה (עם ליברפול) ואליפות אנגליה (עם סיטי) הם לעולם לא יחשבו באותה שורה עם מאמנים כמו גוארדיולה, מוריניו ופרגוסון. זאת גם הסיבה שהם יוחלפו בקיץ.
    כדורגל נועד כדי לבדר ולא כדי שאותם שני מאמנים יקחו שתיים מהקבוצות הכי מוכשרות היום בעולם מבחינה התקפית ופשוט יסרסו אותם. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה עם מנציני את בניטז, אבל כשהם מתמומדדים אחד מול השני זה בולט וכואב לעיניים.

ברגע שסיטי ויתרה על קשר אחורי לטובת טבז פתאום הכל השתחרר, פתאום סיטי הפכה לקבוצה אחרת, ולא אחת שמסתמכת כמעט באופן בלעדי על מצבים נייחים כדי לנסות ולהשיג את השער.
    צ'לסי? בניגוד למנציני שעוד הכניס את טבז שהציל לו את המשחק, בניטז עשה את השינוים ההתקפים מאוחר מידי, אחרי שצ'לסי כבר נכנסה לפיגור וכשהמומנטום ברגליים של הסיטי.

לא יודע מי יבוא במקום בניטז (וההרגשה שלי היא שגם במקום מנציני בקיץ), אבל אני מקווה מאוד שאלו יהיה מאמנים שבאים לשחק כדורגל התקפי, כאלה שמבינים שכדורגל הוא בידור, ספורט שבו קבוצות כמו סיטי וצ'לסי צריכות לבוא למשחק כדי ליזום ולתקוף ולא כדי לסגור משחק.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכמעט שכחתי, יא יא טורה עם גול ענק (ואיזה עצלנות של מייקל בשמירה עליו) היום, כמה קור רוח במהלך ובסיומת, פשוט נדיר. כמו שכבר אמרתי בעבר, אם הייתי צריך לבחור שחקן אחד שאני לוקח מהסיטי זה היה הוא.
    גם זבלטה בעונה ענקית עד עכשיו, הגנה, התקפה, הוא פשוט נמצא בכל מקום במגרש.