זה תן לו את השטחים שהוא צריך ואתה תראה מה זה סוס אמיתי. ככה זה היה גם בפארמה, שבאופן טבעי קבוצות נתנו לה שטחים. אני חושב שהפרמייר ליג מאד תתאים לו.
איזה מנטליות של סמרטוטים יש לסיטי ברגע שהם נכנסים לפיגור. השאלה על מי אתה שם את הבית. הארי פאקינג קיין, יונג מין פאקינג סון. שמישהו יפריש אותם כבר.
החרא הוא שכבר ויתרתי על העונה ולא היה לי לחץ כבר כמה חודשים, ועכשיו כאילו יש מאבק ואני שוב אכנס ללחץ רק כדי לראות סיטי אלופה. הראש מבין את זה והלב חוגג את השער של קיין.
יששש. יופי של משחק וניצחון של טוטנאהם . המשחק הזה זה בדיוק מה שאתה מצפה מקבוצה של מאמן ברמה הגבוהה ביותר כמו קונטה. מבחינתי אחד מ 3 המאמנים הטובים בעולם, דניאל לוי חייב לשמור עליו מרוצה . לא יהיה לטוטנאהם מאמן ברמה יותר גבוהה מקונטה בעתיד הקרוב וגם הרחוק . מגיע לשחקנים נהדרים כמו קיין וסון הזדמנות לשחק עם מאמן כמו קונטה ועם סגל שחקנים הרבה יותר טוב ממה שיש היום . דניאל לוי חייב להתפרע בקיץ ולהביא לקונטה 3-4 שחקנים ברמה גבוהה ולחזק את הקבוצה . עם כל הכבוד לחיזוק שהגיע בינואר,זה לא קרוב אפילו להיות מספיק . בנטנקור זה שחקן סתמי מאוד, גם ביובה הוא היה כזה אז על אחת כמה וכמה בליגה האנגלית החזקה יותר. אמרסון במשחק מצויין היום בלי שום טעות. גם הוייברג במשחק מצויין . ( אולי הדבר היחיד הטוב שמוריניו עשה בשנים האחרונות זה להביא אותו לטוטנאהם לפני שנה וחצי ) . הניצחון הזה פותח מחדש את מאבק האליפות וטוב שכך .
לא יודע איך דניאל לוי ישמור אותו מרוצה, גם אם יהיה פחות קמצן. טוטנהאם לא מועדון טופ, וקונטה יאמן מועדון טופ. לדעתי מקסימום הם ירוויחו איתו הגעה לצ'מפיונס.