טוטנהאם השיגה ניצחון מרגש אחושרמוטה, כזה שאני בספק אם ארסנל או יונייטד תשגנה העונה. וכן אני רואה פוטנציאל גדול יותר לאיבוד נקודות מולה מאשר השתיים האחרות לשם השוואה. לא חושב שמישהו מזלזל או לא מעריך את קונטה, זו ברכה שהוא הגיע לליגה הזו. מצד שני יותר קל לעתים במשחק כזה להיות אנדרדוג שכל תוצאה תיחשב כסבירה, לעומת להיות פייבוריט ולמצוא אנרגיות ודרך לנצח כל מיני וולבס וסאות'המפטון שגברו על טוטנהאם בבית. הסגל היה נראה יותר מדי גרוע אצל נונו, יותר ממה שהוא 'גרוע' באמת. יש לא מעט שחקנים בטוטנהאם שאני לוקח על פני המקבילים שלהם ביונייטד וארסנל וחלק, מעטים, גם במקום המקבילים בצ'לסי. יש כאן תגובות שאני פחות מצליח להבין, אנחנו חיים את הריגוש הזה. מישהו היה חיי בשלום עם ליגה סגורה? כבר עברו הימים של לשבת לראות את הקבוצה בכיף (סתם זורק: ולראות כמה מייקל אואן יבקיע או את הכדור הארוך של דני מרפי). הבוקר הזה אמור להיות קסום לאוהדי ליברפול, המחזור אמש היה מטורף. ליברפול יכולה לנצח את סיטי באיתיחאד ואם היא תעשה זאת היא עשתה כמעט את כל מה שהיא יכולה לעשות גם אם לא תזכה בתואר. לגבי הצ'מפיונס היא חד וחלק בין שלוש הפייבוריטיות, בכל עונה מאז 2018/19.
קיבלת ב״הזמנה״ את ראפיניה לא כשיר על הספסל. מצד שני אנחנו מגישים להם על מגש את לינדלוף בהרכב ועם המאמן הזה הכל יכול להיות.
רק התחלנו, כניסה ברורה בואן ביסאקה, לא רק שלא יצא צהוב אלא השופט גם מארגן להם מצב בתוך הרחבה. העיקר שהתגובות מתוך פוזיציה יגיעו על אוטומוט מהכותבים הקבועים כשנקבל איזה כדור חוץ שלא יגיע לנו.
אין פנדלים על תפיסות ברחבה והדוגמא הכי טובה מהקרן האחרונה שלנו. אשכרה כל השחקנים שלנו ברחבה נתפסים ונופלים לרצפה, השופט לא ממצמץ. ברונו אוהב אותם, 6 מ4.
משחק מבדר של 2 המאמנים הגרועים בליגה, וייתכן שבין הגרועים ביותר בהיסטוריית הפרמייר ליג, שניהם זה עלק פילוסופים בשקל, "אבות רוחניים", עלק פרופסורים לכדורגל, שלא יודעים לא לבחור שחקנים ולא להעמיד קבוצה על המגרש.
טוב אין באמת ערך ספורטיבי למשחק על דשא כזה. מזכיר משחקים מהליגה התאילנדית, אי אפשר לשחק פה כדורגל באמת.