שיטת פלאטיני בהחלט לא ספורטיבית ולא מעניינת, אבל כל מפעל צריך להתבסס על הישגים ספורטיביים. יופי שיונייטד עשירה ומאוד אהודה ויופי שליברפול מאוד פופולרית. עם כל הכבוד ראינו את הרמה שלהם במפעל העונה ובעונה שעברה. אף אחד לא נהנה מזה שהם שיחקו בשלב הבתים. לא צריך לבחור לפי שמות, כדורגל דבר דינמי. למה שסיטי תקבל הכל אוטומטית? מי אמר שהיא פופולרית כזו אם היא לא מצליחה למלא את מגרשה והיא תלויה לחלוטין בכספי נפט?
ברור שאני מסכים עם כל מה שכתבת, תקרא את השורה האחרונה שמתנגדת לשיריונים. מה שאני חושב שצריך זה להגדיל את מספר המקומות של הליגות הגדולות, ושהקטנות ישחקו במשחקי מוקדמות בינהן. Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
אני חושב שהמקסימום שאפשר לעשות זה לבטל את ההפרדה שפלאטיני עשה במוקדמות הצ'מפיונס בין המדינות החזקות לחלשות. אבל אין שום סיבה שיהיו יותר מ-4 נציגות לאותה ליגה בצ'מפיונס. למועדונים ממדינות קטנות לא מגיע להיענש על זה.
שריונים זה רע. מצד שני, מי יקבע מי X הקבוצות הכי טובות שיעפילו לטורניר הזה? יסתמכו על הדירוג של אופ״א, אותו גוף שהרגע התנתקו ממנו? התגובה הראשונית שלי היא שכל דבר שמתנתק מהגוף המושחט הזה לא יכול להיות רע, אבל יש בו כרגע הרבה חורים.
ליגת האלופות הפכה למפעל משעמם כיוון שבשש השנים האחרונות - מאז ברצלונה של פפ, למעשה - התפתחו 3 קבוצות על ביבשת במקביל לשקיעתן האיטית של האנגליות ולרמה הנמוכה של האיטלקיות, למעט הבלחה פה והבלחה שם. משחקים בין ברצלונה לארסנל או בין באיירן ליונייטד היו ועוד יהיו מעניינים, אבל במצב העניינים הנוכחי הם בעלי ערך ספורטיבי נמוך. קצת כמו משחק בין ברצלונה לולנסיה: זה מעניין, אבל לא ממש, ובטח לא שווה את ההייפ.
מאטה קפטן לפני דה חאה? וואט דה הל? הרכב מעולה בהתחשב בסגל בכל מקרה, מקווה שג'יימס וויר יקבל דקות משמעותיות..
א. עדיף שהקפטן לא יהיה מישהו שרק כמה דקות איחור של פקס מנעו את עזיבתו את הקבוצה. אני לא כועס על דה חאה, מבין את רצונו להתקדם מהמועדון הכושל שלנו, אבל לא מתאים שיהיה קפטן. (וכן, אני מבין את האירוניה עם רוני). ב. מכיוון שתפקידו העיקרי של קפטן זה להיות דובר הקבוצה בעימותים מול השופט, לרוב מעדיפים שזה לא יהיה השוער גם אם הוא מתאים.
מצד שני- מאטה זה שיקפוץ כשצריך לעשות אבו עלי? מאטה זה הילד הטוב של השכנים. אבל למי אכפת מהסרט היום? הרכב מדהים.
אנחנו יודעים את ההיסטוריה שהיתה לקאנטונה, גם אצלנו, לפני שהוא קיבל את תפקיד הקפטן (לרבות פעמיים איומים לעזוב בתקופת השעייתו, אם כי אפשר לתת לו הנחה על הסיטואציה החריגה... שהוא גרם לה בעצמו). רוי קין החזיק את המועדון כבן ערובה כדי לקבל חוזה משופר משמעותית, שללא ספק הגיע לו, ועדיין. וכמובן, השפם הנוראי שגארי נוויל גידל לפעמים היה עול על המועדון. לא הייתי אומר שהקריטריון לתפקיד הקפטן אצלנו היה להיות ילדים טובים ירושלים שעשו ליונייטד רק קוצ'י מוצ'י בגב... סביר יותר להניח שזה הסעיף השני שציינת, העדיפות לשחקן שדה.