אני חושב שהבעיטה של ללאנה הייתה הרבה יותר קשה ממה שנדמה, במיוחד כשלוקחים בחשבון את הרוח המטורפת באנפילד. שכחו להגיד למנ' סיטי שהם עדיין עם סיכוי לקחת אליפות. אנחנו ראשונים לכל כדור. מזכיר קצת את ה4-1 נגד צ'לסי במאי 2012, אחרי שניצחו אותנו בסופ"ש שלפני כן בגמר הגביע.
אין כמו ליברפול בגארבג' טיים. כל האפסים שהובילו אותנו למקום ה-11 מוכיחים וימשיכו להוכיח לקלופ עד סוף העונה שיש להם מקום בסגל, כדי שהם כמובן יוכלו להוביל אותנו גם בעונה הבאה למרכז הטבלה. כמו בכל עונה, כמו עם כל מאמן. שוב ושוב ושוב. כשאתה מזפזפ בין שי חי וארז טל למילנר ולאלאנה אתה מבין כמה רקוב וגוסס המועדון שאתה אוהד.
כי הם מבינים שאין פה באמת מאבק. אבל אתה צודק לגבי "למה לעזאזל באתם". אוהדי ארסנל צריכים לא לבוא למשחקים. צריכים לשחק עם איצטדיון ריק. זה הדבר היחיד שעשוי להזיז משהו בהנהלה.
כנראה שאתה לא יודע מזה להיות אוהד ארסנל, אני מחבב את הקבוצה הזאת ואם הייתי אוהד שלה הייתי יורק על המומחה כישלנות. הקהל איבד בו אמון ונראה גם שהשחקנים. הסוף קרב...
יונייטד צריכה למכור את דפאי היות ואפילו לא מנסים אותו בחוד ובאגף הוא מנסה תרגילים ומנסה רק לעבור. הבעיטות שלו לא לכיוון. נפלנו איתו. הוא פשוט שוחט את משחק ההתקפה.
אתה ברצינות חושב ככה? אין סרט שהוא עוזב לפני סיום החוזה שלו ב-2017 וגם אז לא בטוח. אפילו במקרה המינימאלי הזה, שנה אולי לא נשמע כ"כ רע למי שעומד מבחוץ, אבל רבים לא ישרדו עוד עונה כזאת.
תשמע אם היו לארסנל באנגליה אוהדים כמו שאוהדים באיטליה או בעצם שאר המדינות והאוהדים ידרשו את הראש של המאמן אז הוא יעזוב אבל זה לא המצב אז הוא יישאר עד תום החוזה. מאמן אפס מאופס שאוחז בקרנות המזבח כבר שנים.