שוד ? שוב חזר האובייקטיבי מהרפש שכחת את השליטה המוחלטת של צלסי במחצית הראשונה? לגבי הנצחונות של הידינק בשער אחד , אני דווקא חושב שאתם שברתם העונה שיא של נצחונות בשער בודד במיוחד 0-1 , איך הגמל לא רואה את הדבשת , איזה גמל זה בסט , עם התגובות הכי מביכות בפורום.
בלתי אפשרי לשחק במגרש של פומפי. הוא קרוב לים ותמיד יש שם רוחות לא הגיוניות.היום זה נראה כמו גשם מרוסס ואפילו המצלמה הייתה רטובה בגלל הרוחות,ככה שאי אפשר לשפוט את המשחק הזה. צ'לסי נראים מגובשים מאוד תחת הידינק וראו את זה גם בסיום. פומפי כמעט עקצה אבל צ'לסי הראתה אופי. ליברפול היום שוב הייתה אפורה עד הגול של אנגוג. בדקה השלישית ג'ונס החמיץ מצב יותר טוב מפנדל ומאז סנדרלנד נעלמה. בניון שוב היה הטוב במגרש. פולופ ההונגרי שהוא שוער שהיה כמה שנים במילואים של טוטנהאם פשוט הגיש ליוסי את הגול. פולופ גילה יכולת מצויינת במשחקים האחרונים ובטח ירד לספסל נגדנו בשבת כשגורדון ממתין לחזרתו. הלוואי שסברג'ייה ישאיר את פולופ בשער כי אחרי הטעות הוא נראה מבוהל לגמרי. פרנסנל שיחקה נגד פליטי פלטפוס. אף פעם לא הבעתי דיעה על בנדטנר בגלל שיש לו הברקות נהדרות לצד טעויות של טירון. היום הוא היה מעולה. פרנסנל גם יכולה להתעודד מהיכולת של ארשאבין בחצי השני למרות שהוא החמיץ. כמעט את כל המצבים שהגיע אליהם סידר לבד לעצמו עם יכולת טכנית נהדרת.
נהניתי מהמשחק שלנו היום. הנעת כדור טובה, הגענו למצבים כרגיל רק שהפעם אשכרה ניצלנו אותם וניצחנו את המשחק. זה נחמד מאוד לראות את אנגוג כובש, אנחנו בהחלט צריכים יותר גולים מרשימת החלוצים המאוד קצרה שלנו. (בטח כשטורס פצוע רב העונה)
הליצן הראשי של הפורום עם "אסיה בוכה ואירופה רועדת" קורא לאחרים בדיחה. כמובן שלא קראת או לא רצית לקרוא את זה שכתבתי שצ'לסי שלטה במשחק. אני כתבתי שהמצבים היותר טובים היו של המקומיים, וכך היה. גם כתבתי שתיקו היה משקף, ואני עדיין חושב כך. אם למספר 11 של צ'לסי היו קוראים רונאלדו, היית כותב חצי עמוד על תחושת הגועל שלך אחרי שלל הצגות מגעילות, אבל כמובן שאין לך מה להגיד בנידון. תמשיך לכתוב רק אחרי טעויות שיפוט לטובתנו ואחרי איבוד נקודות שלנו. They've got the widest pitch in the land, They've got the tallest floodlights in the Football League, Oh yes City are a massive club
בסט- מה אתה נפגע , התכוונתי שאתה בדיחה רק במובן הצר של המילה , כלומר רק למה שקשור לכדורגל , בסך הכל אתה בחור חיובי ואגב אם צלסי שדדה ניצחון הערב , אז מה בדיוק היה לנו בוומבלי השבוע , ומה היה קורה אם האוורד ווב היה מצביע לנקודה ומרחיק את רפאל ברפש לפני שבועיים ? תמשיך להכין פרומואים ולתת ציונים ,בסוף אתה עוד תשתפר ותהפוך לבדיחת הפורום כמוני ,יש לך עדיין סיכוי אתה עוד צעיר.
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45508000/Xxx/_45508000_new_manu_0506.Xxx תאריך: 4.3.09 שעה: 21:45 איצטדיון: סט. ג'יימס'ס פארק, ניוקאסל. שופט: סטיב בנט. ניוקאסל מתחילה להסתבך קשות בתחתית, והיריבה שלה במשחק מחר בטח לא מוסיפה אופטימיות לאוהדי המגפייז. על הקבוצה כנראה שורצת קללת פציעות שהגיעה עד המנג'ר ג'ו קיניר שנאלץ לעבור ניתוח לב בתחילת החודש ונאמר לו שייאלץ לנוח לפחות שמונה שבועות. גם אצל השחקנים לא מעט פציעות: ניקי באט, דמיאן דאף, מייקל אואן, חביב בייה, דני גאת'רי, ג'ואי בארטון וסיסקו, כולם לא כשירים לקראת המשחק מחר. הרכש החדש מבולטון, קווין נולאן מושעה ולא יוכל לשחק גם הוא. קשה להאשים בפסימיות את אוהדי המגפייז שלא מאמינים ביכולת הקבוצה לנצח מחר. אבל למרות זאת, האופטימיות מגיעה דווקא מכיוון ממלא מקום המנג'ר כריס יוטון שאמר את הדברים הבאים: "זאת עובדה, אף קבוצה אינה טובה מדי בשביל ליפול. אנחנו חייבים לוודא שיש לנו מספיק כוח ואופי, גם אם המשחק הבא שלנו הוא משחק קשה מאוד. זה לא תקף רק למשחק הקרוב נגד מנצ'סטר יונייטד, אלא גם לסדרת המשחקים שיש לנו אחריו". יוטון מדבר על סדרת המשחקים שתכלול מפגשים עם האל בחוץ וארסנל וצ'לסי בבית. לוח המשחקים בהחלט לא מעודד עבור ניוקאסל שעוד צריכה לבקר באנפילד, בוילה פארק ובוייט הארט ליין בהמשך העונה. בשבת הקבוצה הפסידה בריבוק סטאדיום של בולטון ותצטרך לעשות מהפך רציני ביכולת כדי לנצח את יונייטד. המגפייז נמצאים 2 נקודות בלבד מעל הקו האדום וכל נקודה שהם יצליחו לגרד ברצף המשחקים הקרוב יקרה מפז עבורם. על יונייטד עבר סוף שבוע הרבה יותר מוצלח. הקבוצה זכתה בגביע הליגה לאחר ניצחון בפנדלים על טוטנהאם ושמרה על סיכוי לזכות בקווינטאפל חמישה תארים. הסופ"ש הומתק עוד לפני זה ע"י הפסד של ליברפול למידלסברו שהוריד את הקבוצה ממרסיסייד למקום השלישי. יונייטד תרצה להמשיך את המומנטום החיובי ולא לאבד את היתרון שנתן לה ההפסד של ליברפול ע"י הפסד מחר. ליברפול וצ'לסי ניצחו והקטינו את הפער זמנית לפחות לארבע נקודות (כשליונייטד שני משחקים חסרים). פרגוסון הרשה לעצמו לתת לכמה משחקניו המרכזיים מנוחה בגמר גביע הליגה, ביניהם דמיטר ברבאטוב, מייקל קאריק, דארן פלצ'ר, ג'י סונג פארק ואדווין ואן דר סאר. כולם צפויים לחזור לסגל מחר יחד עם וויין רוני שמחלים מוירוס ולאחר הופעה חלשה מאוד של טבז בראשון צפוי לפתוח. גם יונייטד נכנסת לרצף קשה ולחוץ של משחקים. היא תבקר בקרייבן קוטג' של פולהאם פעמיים, כשבין שני הביקורים מצפים לה מפגשים ביתיים עם אינטר וליברפול, ומפגש עם וילה לאחר מכן. ואן דר סאר שצפוי לחזור לשער השדים האדומים, ממשיך לספור את הדקות בהן הוא שומר על שער נקי. ההולנדי שלא עמד בשער במשחק הליגה האחרון נגד בלקבורן בו הקבוצה ספגה, צריך להחזיק מעמד עד הדקה ה-89 כדי לשבור את השיא האירופי של דני ורלינדן, שוער קלאב ברוז' לשעבר. נתון היסטורי מעניין, הוא שבדיוק בתאריך הזה לפני 13 שנים, נפגשו הקבוצות בסט. ג'יימס'ס פארק במשחק שהביא למהפך של יונייטד בדרך לזכייה בפרמיירליג לאחר שמחקה יתרון של 12 נק' של המגפייז. אריק קנטונה כבש את השער היחיד באותו משחק. http://www.free-football.tv/content_images/vandersar.Xxx רוצה שיא אירופי - אדווין ואן דר סאר.
דויד אנגוג פשוט חתיכת חייזר... איך הוא מועדף על באבל אני בחיים לא אבין. על דירק קאוט כל מילה כבר מיותרת, הרבה רצון אבל הבן אדם פשוט לא מסוגל להרבה. יוסי בעוד משחק נהדר וגם ריירה ואינסואה ראויים לאזכור לטובה. ובסופו של דבר ניצחון קליל שהגיע לליברפול שהייתה עדיפה לאורך רוב המשחק.
איסטלנד איזה שוד היה בוומבלי השבוע? טוטנהאם הגיעו ל 2 מצבים של בעיטות לשער,לא יותר ועוד כמה עירבוביות באיזור הרחבה, גם יונייטד לא הגיעה להרבה מצבים קורצים,איזה קורה בדקה ה 90 ועוד כמה בעיטות למסגרת וסמוך למסגרת, אבל מה השוד פה?
תמיד היית חלש בהבנת הנקרה , ככה זה שמזלזלים בשיעורי עיברית עם המורה שושי המכשפה . כתבתי שהשוד בפומפי אמש מקביל לשוד בוומבלי , והרי לא היה שוד בוומבלי ,עכשיו הבנת ? אל תיכנס לראש של בסט חבל ,אתה עלול לשכוח דברים שהוא עוד לא למד.
אההה,הלכת הפוך על הפוך, לא ראיתי אתמול את צ'לסי - פורטסמות אלא ליברפול - סנדרלנד ככה שאני לא יודע מה הלך שם.
"תמיד היית חלש בהבנת הנקרה , ככה זה שמזלזלים בשיעורי עיברית עם המורה שושי המכשפה . כתבתי שהשוד בפומפי אמש מקביל לשוד בוומבלי , והרי לא היה שוד בוומבלי ,עכשיו הבנת ? אל תיכנס לראש של בסט חבל ,אתה עלול לשכוח דברים שהוא עוד לא למד." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
למה הפוך ? זה בדיוק מה שכתבתי "ואגב אם צלסי שדדה ניצחון הערב , אז מה בדיוק היה לנו בוומבלי השבוע " אל תחפש לג'עג'ע , סע לניוקאסל , ותזהר לא לקבל מכות . מארק יוז - תפסת אותי על - ה ואאאו ,איזה טעות לך תתרחץ ליצן.
איסטלנד לא אכפת לי לקבל שם מכות אם זה יעזור לגוף להתחמם,למה נראה לי שהתחת הולך לקפוא לי שם בערב. בכל אופן,יש פאב שאוהדי יונייטד אמורים להיגש בו,10 דקות הליכה מהאיצטדיון ככה שאם יהיו בלאגנים אני לא אהיה לבד. מה שכן,אני הולך לחפש משקפת,חובה ביציע החוץ שם.
סטרטפורד,אתה תשב כמו פעם שעברה ממש למעלה אבל אני חושב שהזיזו את יציע החוץ קצת שמאלה ממש מאחורי השער. אולי זה היה רק בגביע אבל בכל מקרה יכול להיות שתשב שם. אם תראה את גאזה במקרה תספר לו שאתה תוכי והוא יהיה החבר הכי טוב שלך ! בהצלחה,ובאמת תיזהר לא לחטוף מכות כי הג'ורדיס מרביצים חזק.