המחזור ה-28 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י בועז, ‏22/2/10.

1. KirkH Member

אתם אף פעם לא קונים את הדמעות.

כשסונג מעיף שחקנים באוויר זה בסדר.

2. Robin_Van_Persi Member

מסכן ראמזי,אני מקווה שזה לא פציעה שגמרה לו את הקריירה.(זה נראה רע מאוד כמו מקרה אדוארדו.)

3. Djourou Member

הוא יתגבר על זה. השאלה היא, באיזו צורה, ומתי.

4. AronB Member

נשבע לכם שכואב לי הלב, אני אפילו רועד. זה קורה שוב, שוב לשחקן שאני כל כך אוהב ושוב במגרש ארור.

5. A. Arshavin Member

אלוהים ישמור, הפכנו לקבוצה עם אופי?

6. The_Arsenal Member

סונג הוא אחד השחקנים הכי נקיים שראיתי. לא עושה עבירות קשות במובן הלא ספורטיבי של המילה. אין לי בעיה עם שחקנים "כסחנים" כמו טרי, אסיין וסונג. עם שחקנים כמו טיילור שווקרוס וגאת'רי יש לי בעיה.

ניצחון פשוט ענק. אבל החשיבות שלו מתגמדת מול הבריאות של ראמזי. מקווה שהוא יחלים בצורה הכי טובה שאפשר.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/10
  7. AW forever Member

קודם כל שאפו על ניצחון במגרש סופר קשה, בלי כדורגל, רק עם מלחמה ופיזיות בלתי נפסקת.
    כמו כולם גם אני מזועזע מהפציעה של ראמזי. אפשר לפתור את זה כ"חוסר מזל" אבל אני חושב שכהדבר קורה בפעם השלישית בתוך 3 שנים לשחקן ארסנל (דיאבי, אדוארדו ועכשיו ראמזי) ובכל אחת מהפעמים זה מול קבוצה שמתבססת בעיקר על פיזיות (סנדרלנד, בירמינגהאם וסטוק) אז יש פה סוגייה בעייתית. תמיד נוח לומר ש"ארסנל רכה" וזה נכון, אבל השיטה שהקבוצות האלה בוחרות להשתמש בה, יש בה מסתבר מחיר כבד בקריירות של שחקנים. אני לא יודע מה הפתרון לזה או מה ניתן לעשות בקשר לזה, מלבד לקוות שקבוצות אנטי כדורגל כמו סטוק יעופו מהפריימרליג (וזה למרות הקהל הבאמת נהדר בבריטניה).

8. zivmay Member

פאק , פאק, פאק!!!
    הדברים האלה חייבים להפסק...
    יש קבוצות באנגליה, עם שחקנים שמשחקים על מנת זכות בכדור ויהי מה, לא משנה להם רגליים, לא משנה להם כלום. זה פשוט פשע.

כואב לי הלב על ראמזי, הוא הביא משחק מצויין, הוא שחקן כלכך מוכשר, והוא רק בן 18. פשוט כואב הלב שדבר כזה קורה לשחקן כלכך מוכשר.

בקשר למשחק, השחקנים עשו הכל עם הסגל הקיים. שכבנו על השער שלהם 60 דק' רצפות, אבל רק קבלת החלטות לא טובה( במיוחד של אבואה), לא הבקענו יותר מוקדם.

ראוי לציין את קלישי, שהביא משחק טוב מאוד, גם ססק וסונג היו בכל מקום.
    רק חבל שאנחנו שוב מקבלים שערים מפגרים.

ד"א, האוויל שהשווה את השחקנים הכסחנים האלו לסונג, על מה אתה מדבר?
    סונג הוא אחד השחקנים הכי נקיים שיש. למרות שוהא משחק חזק, אבל מגעיל? הוא יודע להשתמש בכוח שלו בחוכמה רבה. והוא ב 99 אחוז מחלץ כדורים נקיים בלי שום דבר מלוכלך.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/10
  9. Dimitar Berbatov Member

מחריד. לא המשחק (בעצם ברוב שלבי המשחק כן, בערך כמו כל משחק של הפוטרס), אלא כמובן הפציעה של רמאזי. דה-ז'ה וו מזעזע מהסנט אנדוורז. מה שנותר לי לאחל לראמזי זה רק החלמה מהירה, כדורגל מתגמד ברגעים כאלה וזאת לא קלישאה.

בנוגע לשאוקרוס אני מאמין לכל עלאק דמעת תנין שלו. הוא בחור הגון, בלי שום קשר לכך הוא גם שחקן מצוין. התיקול לא היה דבר מכוון, הוא לא התכוון ללכת לעצם ובכזאת בורטליות ואני באמת מרחם על הבחור. דמעות התנין שלו גרמו לי להתרגשות וחמלה רבה. הוא ילד

אני לא חושש מארסנל, תקראו לזו שחצנות - הם קבוצה עם הגנה רעה, עם עמידה טקטית רעה וללא חלוץ. אבל בהתחשב בלוח המשחקים הנוח יחסית שלהם, הם בהחלט במאבק.

10. THE STRETFORD END Member

אף פעם לא נעים לראות שחקנים יורדים ככה על אלונקה ואני מאחל לראמזי לחזור כמה שיותר מהר לשחק כדורגל ומספיק היה לראות את הפנים של שאר השחקנים בכדי להבין את חומרת הפציעה
    אבל,זה לא היה פאול של אדום,חוסר מזל שהפציעה קשה אבל המאבק על הכדור היה לגיטמי
    ואם ראמזי קם על הרגליים השופט במקרה הכי קיצוני היה מוציא צהוב.

מעבר לזה,ארסנל עם ניצחון גדול,
    אחרי 20 דקות שסטוק היממו אותו בפתיחה,לאט לאט ארסנל הפשירה והיתה עדיפה בכל פרמטר בשליטה במשחק ובכלל,ניצחון מוצדק שלהם.

11. Pinko Member

עצוב. פשוט עצוב. ניצחון אופי מדהים, אבל זה מתגמד עם הפציעה של ראמזי, שנכנס לי ללב רשמית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

פורים שמח אחיי התותחנים.

12. The_Arsenal Member

יש פה אירוניה במשחק הזה. בסט. אנדרוז קיבלנו שוויון מפנדל תוספת זמן. הפעם ניצחנו מפנדל תוספת זמן. נקווה שהשינוי בסופי המשחק הוא סימן לשינוי בסופי העונה. מה שבטוח, האופי שלנו הרבה יותר חזק הפעם.

13. David Seaman Member

14. Clichy COYG

מה שעוד אירוני זה שאדואדו חוזר מפציעה דווקא במשחק הזה.

15. The_Arsenal Member

מזעזע