אני חושב שאחד השינויים הגדולים אם לא הכי גדול שגאטוסו עשה אצלכם זה השינוי המנטלי. הוא ממש הנחיל אצלכם את הוינריות שהיתה לו כשחקן. כשהוא התחיל אצלכם הייתם קבוצה שמפסידה בשניה האחרונה לבנוונטו. היום אתם קבוצה שמשחק אחד היא זאת שמנצחת בשניה אחרונה ומשחק אחרי זה חוזרת מ-2:1 ל-2:3
משחק טוב שלנו בסה״כ. הינו מעט עדיפים על טורינו וגם ניצחנו במעט. וזה כמובן חשוב בתנאי שגם המקום ה 7 ילך לאירופה. זה היום של הנראזורות. כבר סיכמתי בעבר את כמות הנקודות שבנוונטו איבדו אחרי הדקה ה 90. אז תוסיפו 3.
ההגנה שלנו בלי רומאיונלי נראית כמו המשחק של קסייה היום וכמעט גם כמו הפנדל שלו אבל קייבו בבית זה באנקר כנראה גם אם אני הייתי משחק.
בהמשך למה שדרור כתב מקודם: שיהיה לכולם ברור - אם קרלו אנצ'לוטי עומד היום על הקווים אנדרה סילבה לא עולה מהספסל לפני הדקה ה70. וגם אז הוא היה מחליף את קוטרונה ולא את בוריני (בעצם על מי אני עובד. הוא היה מחליף את קאליניץ'. על קוטרונה אף אחד לא היה שומע עד עצם היום הזה). ההנהלה אמנם התחלפה אבל השדים של גליאני עדיין מרחפים ואני מת מפחד שמילאן שוב תפעיל את מנגנון ההרס העצמי המפורסם שלה ותתפתה להחזיר אותו ובעצם תהרוס את כל מה שנבנה כאן בחודש האחרון. השחקן היחיד בחודש האחרון שהרשים לרעה הוא בונאונטורה. זה לא צריך לעניין אף אחד איפה הוא רוצה לשחק. הקבוצה לא מפיקה ממנו את מה שהיא יכולה כשהוא באגף השמאלי והוא לא פקטור במאבק על מרכז השדה. הVAR אחראי על לפחות 4 נקודות מתוך ה6 שצברנו ב2 המחזורים האחרונים. למתקשים במתמטיקה: זה ההבדל בין המשך המאבק על טופ 4 לבין פתיחת עונת הרחצה ותוכניות לעונה הבאה. זה אולי יהיה ההבדל בין מצב חירום כלכלי לבין שלב ב' של התוכניות מהקיץ. זה גם ההבדל בין התוצאות במשחקים האלה לבין התוצאה באמירויות ביום חמישי האחרון. אם 4 דקות נטו של עצירת המשחק (שחוזרות אחר כך בתוספת) זו ההצדקה שלכם לעוול שכזה אז אתם לא אוהדי כדורגל. ככה פשוט.
מה הקשר קרלטו ?! הוא אמר שהוא לא חוזר ( אם הבנתי נכון ) ובמצב הנוכחי עם גאטוסו אני מאמין שרוב האוהדים ( ובינהם גם אני ) רוצים להמשיך איתו בעונה הבאה ( ואולי יצמח לנו עוד מאמן דגול שהיה קשר אחורי אצלנו ( בדומה לקאפלו ואנג'צלוטי ) ).