המחזור ה-29 בפרמיירליג-ליברפול מגיעה לאולד טראפורד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/3/09.

1. George Best Member

אולי אולי ואולי.
    יונייטד לא שיחקה היום טוב להוציא את חמש הדקות הראשונות בהן פתחנו בטירוף.
    לפרגי יש חלק כמו שלכל מאמן יש חלק בהפסד/ניצחון.
    מצד שני, מה הוא אשם שוידיץ' ואברה, שני מניות בטוחות, נותנים משחק נפל שכזה?

להגיד שאולי לפני שבוע היה צריך לשחק עם x ואז y היה כשיר להיום..די נו, באמת.

לכל קבוצה יש נפילה אחת גדולה בשנה.
    לא נעים להפסיד ליריבה הכי גדולה שלך 4-1 ועוד בבית, זה כואב, צורם וכל מה שלא תגידו.
    אבל אנחנו בעונה נהדרת, מובילים ביתרון של 4 + משחק ביתי חסר מול קבוצת תחתית ולוח משחקים מאוד מאוד נוח על הנייר.
    לא צריך להתחיל לחפש אשמים ולהוציא דברים מפרופורציות.

ניצחון כזה באולד טראפורד וניצחון בריברסייד שווים בדיוק שלוש נקודות.
    מספיק כבר עם הנטייה להגזים.

2. Red Left Winger Member

אני יותר נהנה מהתגובות של "רפא בונה פה משהו מיוחד" זה שווה ערך לתגובות של אוהדי ארסנל אשתקד "הפער הוא רק 4 נקודות".

באמת, תגובות שמחממות את הלב.

3. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

4. AW forever Member

בא להקיא מבולטון אה... בלקבורן. 4 צהובים במחצית על כניסות חזקות, של דיוף הייתה בפירוש שווה אדום כשהבהמה יורד עם הרגל קדימה במטרה לשבור את הרגל של אלמוניה. פדרסן, מהשחקן שכל הפורום הילל הפך להיות מוציא האאוטים הראשי. לשים עוד גול ולגמור את המשחק הזה.

5. פול סקולס Member

רציתי לכתוב על זה משהו בדיון של יונייטד אבל בסוף בחרתי שלא כי היו מאשימים אותי בפרובוקטיביות, אז הנה הגיעה ההזדמנות שלי..

בואו נדמיין לרגע שבאחת העונות הבאות ליברפול\צ'לסי\ארסנל תדרוס את הליגה, ויונייטד תהיה פושרת ותסיים מקום 3. אז האליפות לא תהיה שלנו, אבל לצורך העניין השגנו בעונה הזאת דאבל (בליגה) על האלופה.
    קשה לי לדמיין אוהד יונייטד שמשתולל כאן משמחה (שהיא יותר משמחה של אותו הרגע).
    לפעמים נראה לי שכל היוקרה וכל מה שמתווסף לכדורגל בא במקום הדבר האמיתי, ולא בנוסף.

אז בואו נגיד שההודעות של איסטלאנדס על הדאבל של הסיטי נגדנו שנה שעברה עוד מובנות,
    אבל מה זה דאבל של ליברפול על יונייטד בעונה שהיא מסיימת איזה 7 נקודות מהפסגה (נאחס טפו טפו טפו)?

זה צורב, זה משפיל, אבל זה חלק קטן מאוד מהעונה.
    בשביל אוהדי ליברפול זה יהיה משהו שנעים להיזכר בו אבל בטח לא משהו להזכיר אותו ולהתגאות בו כאילו זה שווה יותר ממה שזה.

בלי קשר; איך שאני רואה את הדברים, בניטז לא בונה שום דבר מיוחד, יש לו סגל שלא מסוגל להתמודד עם יונייטד ולדעתי גם לא עם צ'לסי, יש לו את טורס, ג'רארד, לפעמים אלונסו ומסצ'ראנו וחבורת שחקנים שאין לי יותר מידי מה להגיד עליהם.. אם ליברפול ימשיכו בכושר הזה וינצחו נניח את השלושה משחקי ליגה הבאים שלהם אז אני אגיד שליברפול השתפרה במנטליות ובגישה שלה, לבוא כל כך מוקדם ולהכריז על משהו מיוחד זה קצת (הרבה) שאפתני.

6. אבו Member

Same old Sam. בלקבורן באו לפרק, והכניסה הגועלית הזאת של דיוף, איזה גועל נפש השחקן הזה, הוא ללא ספק יירשם כאחד השנואים אי פעם בפרמייר ליג. גם עבירה ברורה של וורנוק על וולקוט(מחוץ לרחבה) שהייתה שווה שריקה.

משחק הבית הטוב ביותר שלנו בפרמייר ליג מזה משהו כמו חודשיים וחצי-שלוש, וגם הוא לא עד כדי כך טוב. אבל עדיין, רואים כדורגל וחבל שזה רק 1-0. היו לנאסרי, וולקוט ובנדטנר את המצבים לעשות יותר מזה.

7. Bill Shankly Member

ישר לחתימה.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

http://i40.tinypic.com/155gxt5.Xxx

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלרדייס לוקח את איתו לכל מקום את הדיוף הזה כמו... לחמן ואחמד קאסום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

9. Jack Wilshere Member

לא מבין איזה משחק טוב ראית, אבו. לא יצרנו מספיק הזדמנויות, לא שלטנו מספיק במרכז השדה. בכלל לא התגעגעתי להחלטות המטופשות של ת'יאו. כרגיל - נאסרי נעלם באגף השמאלי, דנילסון לא יוצר שום-דבר מבחינה התקפית, ארשבין לא מספיק מעורב. מבחינת הקישור וההתקפה, בנדטנר וסונג היחידים שניתן לומר עליהם מילה טובה, וזה אומר הרבה על רמת המשחק שלנו. שפברגאס יחזור כבר, ראבק.

10. קינג לדלי Member

לגבי ברבאטוב זה לא עניין של כושר טוב או לא אלא של סגנון משחק.
    טבז לא בנוי לעשות את העבודה של הבולגרי עם הגב לשער.
    לדעתי גם בכושר פחות טוב ברבאטוב חייב תמיד לפתוח.
    עד היום הוא גם כמעט תמיד פתח עם רוני בחוד ופרגוסון יודע למה.
    היום השקט שלו היה כל כך חסר לכם.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/09
  11. בועז Member

די כבר להלל בכל שניה את ברבאטוב. איזה השפעה הייתה לו על המשחק ברגע שנכנס? תמיד מי שלא משחק הוא הכי חסר...
    ליברפול ניצחה את מנצ'סטר יונייטד שלא במיטבה לאחרונה(להוציא את ההופעה בגביע), לא בגלל שברבאטוב לא שיחק אלא כי וידיץ ואברה עשו טעויות של טירונים.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

"משהו מיוחד" זה באמת מיוחד לנצח קבוצה גדולה עם דירק קאוט ולוקאס בהרכב הפותח, אבל זה גם הדבר הכי מיוחד שבניטז בנה בליברפול. אלוהים, הוא בדרך לעוד קדנציה, עד כמה מטומטמים אפשר להיות.

13. KirkH Member

ספיישל, בטח ספיישל. איפה תראה עוד קבוצה שמשיגה כאלה תוצאות ועדיין הדבר הכי חיובי שהיא יכולה להביא הבייתה בכזו עונה זה מקום שני. וגם זה לא יהיה לה.

14. avdz7 Member

פשש ארשאבין.. יפה יפה.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חכה עם זה... משום מה יש לי תחושה שהוא הולך לריאל מדריד בסוף העונה(לא שאני אתנגד לכך).