המחזור ה-29 בפרמיירליג-ליברפול מגיעה לאולד טראפורד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/3/09.

1. קינג לדלי Member

אני רואה את בראד הנגלאנד ומבין למה פולהאם סופגים מעט.
    הבחור לוקח כל כדור גובה ויודע לשחק על הקרקע טוב מאוד יחסית לגובהו.
    אחד מהפתעות העונה.

2. קינג לדלי Member

3. SkiMan Member

:aaarofl:

4. avdz7 Member

חחחחחחח גדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    טוב לראות את אנזובייה מבקיע שם.. שחקן חביב במיוחד

5. בועז Member

האנגלנד הוא באמת הפתעה מאוד מאוד נעימה. שחקן יציב מאוד והסיבה המרכזית לכמות השערים הנמוכה שפולהאם ספגה(רביעייה אחרוית שכוללת את פנטסיל וקונצ'סקי היא כבר בעייתי אבל יש שם איזון עם האנגלנד).
    אני חושש מאוד שבעונה הבאה הוא כבר ימצא את עצמו בקבוצת טופ 6, מגיע לו להתקדם מקצועית אבל יהיה מעצבן לראות אותו מחזק את החוליה האחורית של קבוצה אחרת. כשרונות כאלה נחטפים במהרה, כמו פלאסיוס העונה, ג'אגיילקה בעבר ואשלי יאנג בוילה. הוא אולי מבוגר יותר מהחבר'ה האחרים שהזכרתי אבל בהחלט הוכיח,בדיוק כמוהם, שהוא רמה אחת מעל הקבוצה שלו ושהרמה שלו היא סביבות הטופ 6.

6. eastlands Member

http://www.youtube.com/v/B7hhMbfjfKE

עוד סיבה להפסד ,זה הוא ! האוהד המתרומם שלהם שהיה גם בדרבי בשנה שעברה , זה הוא !

ומיצד שני ,ההופעה של הסקאוסר ,ענק ! מה שהוא עשה שם באולפן היום.

7. GRANDE LAZIO Member

היה תענוג לראות את ליברפול, שוב.
    הלוואי והיא איכשהו תצליח להדביר ת'פער ולזכות באליפות, כ"כ מגיע לחבורת גברים הזו מאנפילד.

8. THE STRETFORD END Member

בועז

בארבטוב נכנס ב 2-1 ועוד לפני שהפסיק לעשות משהו כבר נשארנו עם עשרה ושחקנים ו 3-1
    ככה שיש לזה משקל גדול לגבי היום ומה הוא עשה או לא עשה.

9. בועז Member

נכון, ועדיין, כל תגובה של לדלי היא פולחן לברבאטוב, לא צריך להגזים, הוא שחקן מצויין אבל הוא לא היה עושה את ההבדל פה במשחק,החולשה היום הייתה חולשה כללית ולא משהו נקודתי בטבז או רוני.

10. קינג לדלי Member

בפעם המאה,אני מדבר על שינוי בסיגנון המשחק אם הוא היה פותח ואני חושב שיונייטד הייתה מצליחה יותר אם היה מישהו שמחזיק בכדור ומשלב את החברים,במקום לדהור איתו ליער של בלמים.

אני חושב שהסיגנון הזה היה מתאים יותר למשחק אתמול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/3/09
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45533000/Xxx/_45533259_villa_tott_0506.Xxx
    אסטון וילה-טוטנהאם
    ראשון, 18:00, וילה פארק
    שופט: סטיב בנט

רק לפני שבועיים הכל נראה נפלא עבור אסטון וילה. הוילנס הובילו 2-0 מול סטוק בבית, בדרכם להגדיל את הפער מארסנל לשמונה נקודות ואולי להבטיח מעשית את המקום בליגת האלופות. אלא שהפוטרס עשו את הבלתי ייאמן והשוו ל2-2, וילה התחילה להפסיד, ארסנל חזרה לנצח ונכון לרגע זה שתיהן בשוויון נקודות, כשלארסנל משחק אחד יותר. המאבק על הכרטיס הרביעי לצ'מפיונס מתחמם. מול טוטנהאם הוילנס יאלצו להסתדר בלי ווילפרד בומה וסטיב סידוול הפצועים, לעומתם אמיל הסקי חוזר לכשירות ולסגל.
    מרטין אוניל: "הפגרה עשתה לשחקנים טוב ואני חושב שהם מוכנים למה שתהייה למעשה עונה של עשרה משחקים. זה תלוי בנו, אנחנו צריכים לחזור ולנצח בוילה פארק ואנחנו יכולים לעשות זאת. זה בידיים שלנו, יש לנו משחקים קשים בשבועות הקרובים ולכן המשחק בראשון כל כך חשוב".
    http://www.4thegame.com/media/00/03/99/steven_sidwell.Xxx
    סטיב סידוול פצוע וייעדר

באותו יום בו וילה החלה לאבד גובה, העונה של טוטנהאם הוכתרה סופית ככישלון חרוץ. הספרס הפסידו למנצ'סטר יונייטד בפנדלים בגמר גביע הליגה וסימנו X על כשלונות בכל אחד מהמפעלים. דווקא מאז הם נראים טוב יותר כאשר הם הביסו 4-0 את מידלסברו, כבשו בדקה ה-90 והשוו ל1-1 מול סנדרלנד ועלו למקום ה-13. ניצחון היום יוכל להרחיק אותם 6 נק' מהקו האדום ואולי לסיים את סיפור התחתית שלהם, ומנגד הוא יעזור מאוד גם ליריבה השנואה, ארסנל. לטוטנהאם אין פצועים חדשים, לדלי קינג נח השבוע והוא בכושר משחק טוב.
    הארי רדנאפ: "אני מקווה שבשנה הבאה נהייה היכן שוילה נמצאת. אם אתה לא רוצה להיות שם, לאן אתה מכוון? זה לא טוב להגיד "נסיים בעונה הבאה בחצי העליון", צריך לכוון ליותר. עם הגודל של המועדון, הפוטנציאל, בסיס האוהדים והכסף אנחנו צריכים לעשות יותר, לא?".
    http://www.4thegame.com/media/00/03/45/ledley_king.Xxx
    לדלי קינג, הפעם כשיר

12. George Best Member

מושחתים נמאסתם!
    איך ההתאחדות לכדורגל מאפשרת לצ'לסי לרכוש שחקן באמצע חודש מרץ?
    פליפה קאיישדו מתגלה כרכש מבריק במרכז ההגנה לצד טרי וקארבליו.

מייק ריילי תמיד איכשהו מצליח לעצבן.
    לא להאמין 1: דידייה דרוגבה מקבל כדור, הקוון מרים דגל לנבדל (שלא היה), ריילי שורק מיד, החלוץ ממשיך לכדרר במשך 4 שניות ועוד מוסיף בעיטה לשער.צהוב?שיחת אזהרה?בשביל מה זה טוב אומר ריילי...
    לא להאמין 2: אחרי חמש דקות בדיוק, שוב פעם דרוגבה בנבדל (הפעם היה), שוב פעם הוא בועט לשער כמה שניות אחרי השריקה.צהוב?שיחת אזהרה?בשביל מה זה טוב אומר ריילי...
    לא להאמין 3: פנדל כ"כ ברור לטובת אנלקה אחרי תפיסה בחולצה של אונוהה.
    ריילי במיקום נהדר, כמה חבל שהוא אדיוט.
    לא להאמין 4: המתרומם מאבד כדור לאונוהה, בועט בו ללא כדור, בהעתק מדויק לעבירה של אלאנו על באלאק שזיכתה את הברזילאי בצהוב מוצדק.צהוב לאוכל בתחת?שריקה לטובת שיטי?מה פתאום, פליי און, חוץ לצ'לסי.

צ'לסי עם כמה מהלכי כדורגל נהדרים, דרוגבה פשוט נהנה לשחק כדורגל וזה מספיק בשבילו כדי לחזור להיות חלוץ מאיים (עדיין לא בכושר שיא, אבל הוא עדיין עדיף על אנלקה גם ב-70% יכולת) ומפחיד,
    למפארד גאון כהרגלו וגם דקו עם החוכמה הרגילה.רק באלאק לא מפסיק להפריע, איזו החמצה אחרי מסירת העקב הענקית של דרוגבה.

לראות ולא להאמין שזו אותה שיטי ששחטה את אסטון וילה בהצגת כדורגל גדולה רק לפני עשרה ימים,
    אני לא זוכר הבדלים כ"כ קיצוניים ביכולת בין משחקי הבית למשחקי החוץ, זה פשוט מדהים.
    הם לא במשחק, אבל עדיין מצליחים להגיע לכמה חצאי מצבים, אותם קאיישדו מחלץ נהדר, איזה בלם!

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/09
  13. eastlands Member

בלאמי במקום קאסיאדו ,וגול אחד כבר היה על בטוח!

הגול של אסיין הכי פוקסי שראיתי העונה , הוא כבש עם בעיטה מהברך לפינה -אחד למליון.

14. George Best Member

מסכים לגבי שני הסעיפים,
    אני רק אוסיף שלא צריך את בלאמי, מספיק ג'ו שעושה חייל אצל מויס באברטון ומגלה יכולת פנטסטית מדי שבוע עם כיבושים ובישולים, איפה הוא ואיפה קאיישדו.
    רבאק, יוז הוא זה שהחליט לרשום צ'ק על סך 19,000,000 פאונד עבור ג'ו!

15. קינג לדלי Member

מסכים עם כל מילה.

פוקס של אסיין שלא התלבש לו הכדור והעגל הורס את שטף המשחק.