המחזור ה-29 בפרמיירליג: Because the Night

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏2/3/18.

1. DRORIKO Member

לפחות יפה לראות שיש בן אדם שלא מסכים איתי ועדיין מסוגל לענות בצורה מתורבתת ובלי לרדת לפסים אישיים. כנראה שיש עוד תקווה לחינוך בישראל.

2. orelh94 Member

בוא, אל תבלבל לי את השכל על חינוך ותבוא ללמד אותי כשאתה לא מתייחס בכלל למה שאני כותב. אני כותב ריאל, בארסה, באיירן ואתה עונה לי סיטי וטוטנהאם שוב. וואטאבר...
    אני רוצה לראות חצי גמר ליגת האלופות בין ריאל/בארסה לליברפול ואיך זה מסתיים. יודע מה? גם את סיטי אני רוצה לראות מולן, ואז תוכל לבוא ולהתנשא עליי. מקשקש? אני לא מקשקש, אני רואה תוצאות בשטח. אני רואה את אלופת אירופה 3 פעמים ב4 השנים האחרונות מולי, ורואה עוד קבוצה מהעיר ברצלונה שיש לה את השחקן הכי טוב בהיסטוריה. עם כל הכבוד לסיטי של פפ ולליברפול של קלופ, זה עולם אחר לגמרי. מעניין אותי לראות איך הן יתפקדו מול ברנבאו גועש מפוצץ ב85 אלף אוהדים, רונאלדו על סטרואידים וראמוס שמתחפש לסופרמן.
    מעניין אותי לראות את ואן דייק מקבל מולו את מסי וסוארז...

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נוטה להסכים עם האוהד ריאל הכועס פה מעליי, לפחות לגבינו. לא רואה אותנו עוברים את אחת מ3 המפלצות, זה לא אומר שזה לחלוטין חסר סיכוי כי בכל זאת כדורגל - אבל הסיכויים נמוכים.

סיטי לעומת זאת מציגה כדורגל ברמות הכי גבוהות שיש, ומחזיקה בכוכבים מנוסים ברמות האלה כמו אגוארו, סילבה, גונדוגאן וקומפאני. אני לא אופתע אם היא תגיע לגמר ואז במשחק נתון גם תיקח את הגביע.
    עדיין לא הייתי מהמר עליה אבל גם לא נגדה.

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  4. orelh94 Member

גם את פ.ס.ז' הכתירו לאלופת אירופה כשניימאר נחת ובפועל הם חירבנו במכנסיים בברנבאו. ייתכן והם יעברו בכל מקרה, אבל זה רק כדי להכניס לפרופורציות.

הכעס שלי הוא על הוצאת דברים מהקשרם והתייחסות לפרטים לא רלוונטים, שלא כתבתי עליהם מעולם. זאת הסיבה לכעס.

5. morata Member

נתון מעניין לקראת הערב: קריסטל פאלאס אוהבת מאוד לשחק בימי שני - עד היום היא ניצחה ב-35 אחוז(8 מ-23) משחקיה ב-monday night, יותר מכל קבוצה אחרת בפרמייר. מצד שני, היא לא ניצחה את יונייטד במשחק ליגה מאז מאי 1991...

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אחרי הפוגה קלה יש לנו פרק חדש בסדרת המופת "יונייטד תקועה בפקקים ברחבי אנגליה", הקבוצה הגיעה באיחור משמעותי לסלהרסט פארק.

7. alexshw Member

מרסיאל פצוע קלות.

https://pbs.twimg.com/media/DXi-O1RXUAMwt18.Xxx

8. k_700 Member

אוי ויי כמה שאנחנו עוד נאלץ לסבול בעיניים מהשילוב הזה של מקטומיני ומאטיץ' באמצע.
    ברור התירוץ מוגש לצופה כמנה עיקרית- הררה פצוע.
    למרות שאפשר לחשוב על עוד מאתיים שילובים מוצלחים יותר, בטח במשחק מול קבוצה חלשה בכושר גרוע.

איפה המגן השמאלי הראשון לוק שואו?
    חשבתי שמוריניו הגאון שיחק במוחות של כולם כשהדיר אותו מהסגל רק "כדי לקבל אותו בחזרה מוכן יותר".
    קלאסי מגן מחליף אצל המאמן המעפן הזה, גם אם ליריבה קוראים קריסטל פאלאס.

מרחם גם מאוד על ראשפורד, אם גם במשחק כזה הוא לא יראה הרכב.
    לגמרי נמחק מהתמונה מאז ההגעה של אלכסיס, חבל. הילד היה שם בשבילנו בלא מעט רגעים העונה שהיה צריך לחיות על הברקות של בודדים.
    החצי עונה הזאת יכולה להכתיב הרבה מאוד להמשך הקריירה והבטחון העצמי שיבנה אצלו.

9. alexshw Member

קריסטל פאלאס בלי זאהה ואפילו בלי מנשה. מביך אם יונייטד לא תנצח.

10. גלץ Member

(-;
    בימי שני קריסטל כנראה גם לא צריכה את זאהה @morata

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/18
  11. alexshw Member

בלתי ניתן לסבול ששוב יונייטד יורדת לרמה של חוסר כל קשר לענף. זה קורה המון ובקלות ומול כל יריבה נחותה ככל שתהיה.
    חוסר אימון מהדרגות החמורות ביותר. אין איש כדורגל שהיה מסכים לראות את זה באופן סיסטמתי אחרי כל ההשקעה.

זה לא יפתר בשום רכש שיבוא. בהחלט חבל אם מוריניו שוב יגנוב את הדעת רק בגלל שסיים בטופ 4.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כמו שהיה צפוי מראש לפני המעבר, תוך חודש סאנצ'ז הלוזר והחמדן הפך לעוד שחקן בינוני שקבר לעצמו את הקריירה בקבוצה עלובה שלא מנסה אפילו לשחק כדורגל. זה מראה שלשחקן יצירתי בימינו עדיף אפילו לשחק אצל ונגר מאשר ביונייטד, אולי לא יזכה בתארים אבל לפחות יוכל להוכיח את עצמו מבחינה אישית.

13. גלץ Member

2 בעיטות לשער של יונייטד ב71 אחוז החזקת כדור במחצית שלמה. לא ברור.

14. alexshw Member

גם ונגר ירד לשלב של דיכוי כל מה שאפשר. אבל שם זה סיפור אחר.

15. k_700 Member

פאלאס זו יריבה בהזמנה.

באמת, זה קורה לנו כל השנה שאחרי משחק מול קבוצה בטופ 4 או כזאת שבסביבה אנחנו יוצאים להתאוורר מול יריבה עלובה שלא ניצחה כבר מאתיים שנה(ועל הדרך שני השחקנים הכי טובים שלה לא זמינים).

רק מה? אנחנו כל כך עלובים שכל יריבה יכולה לעשות מאתנו צחוק.

אנחנו היום מרחק קילומטרים מליברפול וטוטנהאם וכמו שאמרתי לפני חודשים אם לא יהיה שם בלואאוט של פציעות הן שתיהן מסיימות לפנינו.