המחזור ה-29 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/3/13.

1. South Boy Member

אתה לא רואה איך הוא נשכב עליו ומפיל אותו לרצפה? בטלויזיה הראו מהזווית הנגדית ורואים איך אסו אקוטו מכניס את הכתף שלו בחוזקה לכיוון סוארז, פנדל כשר למהדרין.

2. AS R Member

http://www.dailymotion.com/video/xy3i5k

0:11

ממש לא פוגע בו בחוזקה עם היד.

ואם היה פנדל, למה סוארז שוב עושה את נפילת הצלילה שלו? שמישהו יגיד לו שאפשר ליפול גם על הברכיים.

3. StevieG Member

כי אז הוא לא היה מקבל פנדל, וההזדמנות היתה אובדת. זה למה, וזה לגיטימי.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת?
    היה פנדל וגם היה עוד פנדל על ג'ונסון.
    איך אפשר לראות פה צלילה אין לי מושג. "תאקל" מאוד מגושם של אקוטו.

לא הרגשתי שהגיע לנו ניצחון היום, טוטנהאם היו טובים מאוד במובן שהם הגיעו למגרש קשה ובכל זאת כן הניעו כדור והחזיקו בו לא מעט, ברור שבסטנדרטים שהם הציבו לעצמם הם לא שיחקו טוב אבל יחסית לגודל המשחק והעובדה שהוא היה בחוץ אני חושב שהם כן הציגו הופעה טובה וגם ידעו לחזור מפיגור.
    אנחנו ניצלנו טעויות אינדיווידואליות קשות ותירגמנו אותם לשערים שזה מה שבד"כ עושות היריבות שלנו.
    החילוף של רוג'רס בפיגור 2-1 לא ממש ברור לי, אלן במקום קוטיניו...לא ישאלו שאלות כי ניצחנו אבל לדעתי חילוף שלא תורם דבר למאמצים לחזור מפיגור.
    יהיה סביר לסיים מקום 6 ונחמד מאוד לסיים 5. מקווה שייצא לפועל.

5. מזגן Member

אקוטו פשוט קפץ על סוארז ברחבה כאשר סוארז השתלט על הכדור יפה. איך אפשר להגיד שזה לא פנדל? כמובן שאינסטינקט הצלילה של סוארז שיחק פה תפקיד חשוב. אבל אם אקוטו לא היה נוגע בו סביר להניח שסוארז היה נעמד מול השער לבד. בכושר הנוכחי של סוארז זה שווה ערך לשער.

ליברפול היתה גרוע יותר וניצחה מפנדל ושער של דאונינג (שהרבה אנשים היו מסכימים לפני המשחק שייש יותר סיכוי שהכדור היה פוגע בכוון ונכנס מאשר שדאונינג יבקיע). רחוקה מלשכנע מול הריצה המצויינת של הספארס.

עם התנופה שהנצחון הזה נותן היא לא רחוקה מלסיים חמישית ובכך להיות האחרונה שנכנסת למפעלים האירופאים מהליגה.

6. oranfu Member

ספרס בכלל לא התווכחו על הפנדל וגם AVB אמר שהיה פנדל ככה שלא נראה לי שיש מה להתווכח יותר מדי. היו כמה וכמה מקרים שנראו כמו פנדלים לנו שלא נשרקו (ג'ונסון, סטארידג' ובמחצית הראשונה תפיסה ברורה של ווקר בחולצה של קוטיניו כשסוארז בעט מזוית קשה).

מעצבן מאוד לראות איך כל נגיעה, ואני מתכוון כל נגיעה בבייל גוררת שריקה. אסור לתקל אותו.

ה"ורסטילי" הזה לא ממש עשה משהו במשחק. פריצה אחת יפה באגף שהסתיימה בהגבהה טובה מאוד לסיגורדסון, והגבהה מצויינת בגול הראשון. חוץ מזה (ומהצלילות שלו בכל איבוד כדור) הוא לא הטריד אותנו. הוא גם לא עובד יותר מדי קשה כשהכדור לא אצלו.
    שחקן מצויין, אחד הטובים בליגה כמובן, אבל ההייפ סביבו מוגזם מאוד.

אגב, בעקבות שער שני ברציפות בליגה של דאונינג, פילים ורודים נצפו בשמי אנגליה.

7. AS R Member

הייתה הצגה של סוארז גם אם היה פנדל. זה כמו שאני אבעט למישהו ברגל והוא יתפוס את הכתף. סוארז מיישר את הרגליים וצולל בצורה שבכלל לא קשורה לעבירה שספק אם הייתה עליו.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה הייתה הצגה גם אם היה פנדל. שמע, אפשר לסדר לך ג'וב בדיילי מירור.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/13
  9. AS R Member

נו באמת, אתה יודע למה אני מתכוון. הא הגזים בתגובה וצלל למטה בכוונה. תראה איך ישר אחרי שנוגעים בו הוא מיישר את הרגליים ונופל. אולי היה פנדל, אבל אני שונא לראות שחקנים שאחרי שעושים עלייהם פאול הם נופלים בכוונה ועושים הצגות כאילו מה כבר עשו להם.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/13
  10. Gunner_ForeveR Member

אם עשו עליו פאול אז מה זה משנה מה הוא הוסיף או מה קרה אחרי זה.. זה כבר מה שנקרא לחפש אותו בקטנות. מיותר. היה פנדל וזהו.