סיום של ארסנל בטופ 4 מגיע עם חוזה חדש לארטטה ל4 שנים ככה? כי יש מצב ששווה לכולם לקנות את זה. קרואנקי והבת למשפחת וולמארט גם ככה לא יצאו מההאנגאובר של הסופרבול. אגב, זמן טוב להזכיר לנוכחים את דיון הסגל של יונייטד vs הסגל של ארסנל, יש פה עוד כאלה שמחזיקים מהסגל שלהם= לסגל של פאלאס?
לארסנל אין סגל טוב. אין לה אפילו הרכב טוב. התמזל מזלנו וכל היריבות פח. יונייטד = צ׳רנוביל. זה לא רק מקצועית, אלא גם תרבותית. ריקבון מוחלט.
כי- 1. אין מאמן שבכלל מבין מה זה התקפה בכדורגל של ימנו ולא היה כזה גם בתחילת העונה. 2. כל ההתפרקות של כל שיטה או סגנון קם ונופל על האפסיות של מרכז השדה שלנו. אצל ליברפול מראים מפות חום של קשרים שעושים גם עבודה של מגנים/false wingers אצלנו כל פרד חושב שהוא פירלו ומארגן ליריבה 18 איבודי כדור במשחק. עם קשרים רציניים במרכז המגרש אפשר להתחיל לגבש שיטה, סגנון ולנצל את הכוחות שכן יש בסגל להתקפה. ההעלמות של גרינווד היא מדהימה. שחקן שהיה הבאנקר הראשון לעמדות הכנפיים, התנדף מחיינו. כלומר חייב שוב חיזוק גם לשם. שואה.
אני מסכים עם הכול חוץ מהקטע עם מאמן. גם קלופ לא יוציא כלום עם מקפרד. הייתי מוריד ציפיות לאפס מכל מאמן שיגיע ללא חיזוק דרמטי לקישור.
גבריאל, מרטינלי, סאקה, טיירני, וורד פראוס, לאקזט(כשחקן סגל) זה מצוין גם לקבוצות שנמצאות מעל לארסנל. בגזרת הבינוניים שנהנים מהשחקנים לידם, שיטה, בטחוון כללי- וואייט, תומאס של החודש וחצי האחרונים ואודוגרד(שהוא כלום בפיתה בעקרון עם בטחון בקבוצה שנלחמת על טופ 4)- אלה שחקנים סבירים פלוס למאבק על טופ 4. ומכאן חוזרים לדיון בשנה שעברה כשאנשים אמרו לי פה שסגל מול סגל אין לארסנל 3 שחקנים שעושים אצלינו הרכב. טוב.
לא טענתי שיש מאמן שמוציא משהו מפרד. ברור, פרד זה קרינה רדיואקטיבית. מאמן אחר היה מצמצם למינימום את הנוכחות שלו על המגרש עד לרגע שאתה יכול להחליף את המחבל הזה. כבר טענתי מזמן שהיה פה מקום לשחק נמוך יותר, במערך של שלושה בלמים עם ווינגבקס ולהוריד את ברונו לקישור שהוא יהיה זה שיארגן את המשחק. ראנגניק עדיין בסרטים שהוא מסוגל עם הסגל הזה לארגן את הגאנגבאנג פרסינג שלו ולשחק ״מהר וישיר״.
גבריאל - לא רע. מרטינלי - ילדון באמת מוכשר שרק לאחרונה חזר לעצמו ועוד יש לו המוןןןןןןןןןןןןן מה להוכיח. סאקה - ילד מוכשר שממשיך לעבוד ולהתקדם, אבל באופן טבעי יש לו UPS AND DOWNS. טירני - פצוע כרוני. היה כל-כך חלש בתחילת העונה שגם שהיה בריא ירד לספסל בצדק. וורד פראוס - בועט חופשיות מעולה בסוטון. מניח שהכוונה לסמית' רואו שהוא בקטגוריה של סאקה. לאק - פחות או יותר סוג של פירמינו. לא שייך מבחינה פיזית לאנגליה כבר מזמן. ווייט - ליצן בהגנה. תומאס - עד החודש וחצי האחרונים היה פלופ ענק. אודגור - הרים את הקצב משחק שלו בתקופה האחרונה. לא רואה בו יותר מרוזיצקי, פשוט הסטנדרט אצל האוהדים שלנו ירד בקטע מלחיץ. בקיצור, לא משהו לעוף עליו בכללללללל, בטח לא עם ארטטה. אבל בהתחשב במה שקורה אצל שאר היריבות, מצבנו הפך ל"סביר פלוס" כמו שציינת. מסכים. לכן רשמתי והדגשתי כמה פעמים שבגישה של ראנגניק למשחק הכישלון צפוי מראש. בגישה של קונטה היה אפשר להוציא משהו (ע"ע טוטנהאם). בגלל זה אני אומר שגם אם תביא מישהו כמו טאן האח למשל ולא תחזק את האמצע בצורה דרמטית כמו שהצעת, אני צופה כישלון דומה.
זה נכון, אבל פרופורציות. אני חושב שמה שקורה עם אודגור בתקופה האחרונה קצת דומה למה שקרה עם טומיאסו עד הפציעה שלו. אנשים מתלהבים כי הזיכרון של המחליפים שלהם עדיין טרי. ביירין ואוזיל כבר הסריחו לגמרי את הדשא ששיחקו, ופתאום יש חבר'ה צעירים מרעננים שנותנים את התחת (זה גם מה שציינתי בתחילת העונה: מעבר ממחבלים לנגרים. נשארנו רק עם מחבל עקבי אחד בהרכב וזה ג'אקה). אז הוא התחיל לרוץ יותר. משחק מהר יותר. רואה את המגרש ונותן פסים בטוב טעם, אבל בכל פעם שהרמה של היריבה עולה הוא נעלם כי קשה לו מאוד נגד לחץ אגרסיבי, הוא לא מסוגל לעבור שחקנים ב-1 על 1, והבעיטות שלו בקושי מגיעות לשער (שלא נתחיל לדבר על פארטיי).
מעבר ממחבלים לנגרים זה משהו שהיה גם אצלנו. ג'ונסון -> קליין, לוקאס -> וינאלדום/מילנר וכו'. הבעיה היא שאלו שחקנים שבסופו של דבר גם יצטרכו ללכת בשביל להגיע לטופ של הטופ. הם לא בעיה כרגע אבל הם לא שחקנים ששווים הרכב בקבוצת צמרת. לראות את ההרכב של יונייטד ולבכות, לפחות היה עולה עם ראשפורד ולינגארד שכבר ניצחו בעבר את סיטי באיתיחאד. קשה לי לראות את יונייטד עוברת את החצי.
גבריאל- מצוין, ביי פאר השחקן הגנה הכי אמין בשיטה שלכם. כשרון נהדר, אם המאמן המטומטם שלך לא היה מתעלם ממנו בתחילת הדרך אולי הייתם גבוה יותר גם בשנה שעברה. מרטינלי, סאקה- כשרונות על צעירים. כשהם כשירים ומשחקים קבוע אין פה מקום לטעויות. לוקח אותם כרגע לפני כל קשר התקפה בצ׳לסי למשל ולדעתי כל אחד מהם גם יכול בכייף לעשות סגל בסיטי/ליברפול. טירני- מגן הרבה יותר טוב משואו הגנתית והתקפית(גם בימים הרעים), פצוע כרוני? גם שואו. לא טענתי שנה שעברה שבעמדה הזאת יש לכם יתרון וזה לא טעות עכשיו. לאק- ממש לא פרמינו. פרמינו שנתיים לא נתן משחק שלם טוב, לא כמעט ולא נותן משחקים רעים. הוא מרוויח כמובן מהשחקנים שלידו ומסגנון המשחק והוא צריך בעולם נכון יותר להיות על הספסל ולא בהרכב אבל מבחינתי שחקן אמין מאוד. הוא פחות טוב מקאבאני? האברץ(כחלוץ) או ג׳סוס? אני לא חושב. אתם בטח תביאו איזה גיורי או ג׳ונתן דיוויד בקיץ במקומו. וואייט, תומאס ואודגור זה שחקנים בינוניים שאף פעם לא באמת יתאימו לקונטנדרית בליגה הזאת. זה ברור. אבל, במאבק מול בינוניזם שמתחרה איתם על טופ 4 בעונה שהקבוצה ״שוחה״ הם יותר מבסדר. שילמתם עליהם הרבה כסף וזה יבטיח שהם יהיו פה עוד הרבה זמן(מצוין ליריבות). כלומר שים את וואייט מול מגוויר, באיי, לינדלוף, וראן הוא במאצ׳ אפ מצוין. שים אותו מול קונאטה, דיאז ואפילו טיאגו סילבה והוא לא שם. בקיצור, הסגל הזה כיום מינוס גרינווד אצלינו > טוב בקצת מהסגל שלנו, בשנה שעברה זה בהחלט היה צמוד. הצגתם לי תמונה של סגל 9,8,10 בליגה שזה בערך להגיד לי עכשיו שארטטה על גבול של להיות מאמן העונה. קונטה פספוס ענק שלנו. לוקח אותו לפני כל ואריציה של ״מנהל מקצועי(ראנגניק)+טן האג/האגן דאז/טן האג/פוצ׳טינו. ההנהלה שלנו מושפעת מכל הפנטזיות של האוהדים שלנו על ״כדורגל התקפי״ חולמני כאילו המרחק של הסגל הזה מלהציג כדורגל התקפי שבאמת מביא תארים הוא לא כמו המרחק של האנושות מבנייה על מאדים. זו הסיבה שלמרות שקונטה הסכים למכור את האשה, הבתים והמדביק פאות שלו בשביל המשרה הזאת הוא קיבל התעלמות בוטה במדיה. בדיעבד האופציה הכי טובה שיכולנו להביא השנה. כמו שאני אתן קרדיט לכריס סמולינג על העונה ההיא שנתן אצל ואן חאל. אלעד רשם רוזיצקי- לדעתי השוואה שהיא בול. שחקן למלם שנהנה מריצה טובה של הקבוצה, היעדר לחץ, מתפוצץ על יריבות חלשות. שנה הבאה יצפו מארסנל אם תעלה לטופ 4 להתקדם ואתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו- כלום בפיתה ודיבורים על שחקן שצריך להביא על העמדה שלו.