יש פה מישהו ששכח לשמן על הפרינאום במקרה? 90 דקות של סשן אנאלי מצפה לנו. לא חושב שטלס סגר פעם אחת כדור רוחב כמו שצריך מאז שהגיע. העיקר מישהו התלהב מהdata שלו בפורטו כשנונו מנדש היה בפנקסים.
ראיתי את האנדר 19 מקרקסים את דורטמונד שבוע שעבר. לאלאנגה אין מקום בהרכב של הקבוצה הזאת. אצל ראנגנינק הוא בהרכב.
ליברפול תצטרך לחפש עזרה במקומות אחרים ....כשהבלגי הכי טוב,הפורטוגלי הכי טוב והאנגלי הכי טוב פוגשים בכלום ושום דבר (זאת עם החלק ההתקפי המרשים חחחחחח*100) אז זאת תהיה התוצאה
מה הוא עושה איתו בכלל בימין מול קאנסלו. כואב בעיניים. אין לו טכניקה, הדבר היחיד שהוא מסוגל לעשות זה כניסות משמאל לימין שה הדבר היחיד שיש לו בספר. במקום זה נותן לקאנסלו לנוח. פרד הכתובת לכדורים בהתקפה, לא כאב לי ככה מאז שפלאיני היה החלוץ שלנו. מקניל, גארנצ׳ו כל כך יותר כשרוניים מהאלאנגה הזה.
תסלחו לי שאני לא קונה את מה שאמר ראנגניק על כריסטיאנו רונאלדו (כן ואני גם מסתמך על השטות של האינסטגרם והלייק שעשתה אחותו על הפוסט שהוא כשיר). בתמונה של יונייטד לקראת המשחק - הוא הופיע. ובשביל משחק כזה הוא היה עושה מאמץ וגם משחק פצוע (ובכלל). ראנגניק לא יכול להראות את תרגילי המנהיגות שלו או כמה הוא איש מקצוע טוב גם בלי להתעלל בו? (יש קצת קומבינציות שונות בהתקפה ואות חיים מסאנצ'ו אבל זה לא מספיק). מילא היה משאיר אותו על הספסל, ניחא. רונאלדו לא טוב אבל הוא שחקן גדול שיכול לגנוב גול ממצב אחד. השער המהיר של דה בריינה היה די צפוי, לא חושב שהיו כאן אוהדי ליברפול שהגיעו עם ציפיות. אבל המאבק ימשיך.. אגב, לדעתי השימוש ב-XG על 'שערים צפויים' זה פלסף מדי. לא הייתי משתמש בזה לעולם כטיעון מרכזי אלא רק כאקסטרה. אני רואה את ליברפול עדיין עם הגנה טובה מאוד. מה שהיה ב-2018 או בשיאו של ואן דייק פחות רלוונטי.
קאמארה+ פלאהינה וטילמאנס לקישור. נונז/אנקונקו להתקפה עם מאזרוואי לצד ימין של ההגנה וחוסה גאיה לשמאל. לא בטוח שעברתי פה את ה120 מליון פאונד אגב.