לא הבנתי. שנורקל זה הסמל שלכם עם 2 כוכבי צלילה מלמעלה. אם אתה מדבר על דיבאלה שחוגג שערים עם סימון של משקפת צלילה אז ברור שבלעדיו העונה רומא בטבלה מאחורי בולוניה. לפחות. למרות שכבר כמה משחקים הוא רע. וגם היום היה די רע. אל תתן לפנדל (שאפילו הוא נבעט רע ונכנס במזל) להטעות אותך. אגב יש תיאוריה שתמי ופלגריני (אולי שני השחקנים הכי אדירים של רומא עונה קודמת) נראים פח אשפה העונה, רק בגללו.
אחרי 12 דק - לאציו אכן לוחצת גבוהה ואנחנו כצפוי לא מסתדרים עם זה. היה גם נסיון אחד של אלברטו מרחוק, וחוץ מזה הלאציאלה אכן מבלים באגף שמאל שלהם או בעזרת סמס באמצע. אנחנו נראים חלשים גם בכדורים חופשיים בנתיים. אם לאציו תתן פה גול מהיר אנחנו בבעיה. ככל שיעבור הזמן הם יצטרכו למצוא פתרונות לא דרך האמצע
זה התיאוריה הכי חזקה שלי. פלגריני נראה כמו הצל של עצמו בגלל דיבאלה. רומא הייתה מחזה קשה לצפייה עוד פעם, אבל אין מה להתלונן, לקחו את הנקודות וממשיכים האלה זה הכי חשוב.
לא יאמן, פשוט קבוצה שהיא סבל. בפעם וחצי שלחצנו את לאציו ראו שהם שייקים. סנדרו עושה צלילה פשוט אידיוטית ברחבה ומאפשר שער קל ללאציו. ואז נזכרים שאפשר לרצות לשחק וללחוץ ותוך שניה וחצי אנחנו ברחבה שלהם. פאקינג שחקו כדורגל מהדקה הראשונה יא נמושות, למה צריך לקבל גול?
@Zakutaroma קשה לי עם רומא מגעילה אפילו אם בסוף היא משיגה 3 נקודות. אבל אני מבין את ההגיון שאם כבר החליטו להשאר עם האנטי מאמן הזה עד תום העונה - אז באמת זה הדבר היחיד שחשוב ושאפשר לייחל לו. כרגע.
מוכן לשלם כסף טוב למי שירחיק את אלכס סנדרו לעשרה חודשים. לא מסוגל לראות את השחקן המחליא הזה יותר. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
למרות שאני מרגיש שאני כותב לעצמי: - לאציו אכן לוחצת גבוה והולכת שמאלה בעיקר, עם נסיונו. להפעיל את סמס כמו בגול. אני חושב שלולא סנדרו הדביל לא בטוח שהם היו כובשים. הם מחזיקים בכדור ואגרסיבים בהרבה מאיתנו, אבל הם גם נפלו למלכודות הצפיפות של אלגרי וסארי צריך לנסות לפתוח את המשחק לצדדים כדי שהאמצע קצת יתפנה להם. - לא הבנתי למה אלגרי בחר כשהכדור אצלנו להצמיד את פאגולי לקווד ואת ראביו לקוסטיץ, כל פעם שהכדור אצלנו לא היה אף אחר בין הבלמים לבין הקו הקדמי, רק שממה של שחקני לאציו. - לאציו נראתה שבירה כל פעם שלחצנו אותה(3 פעמים במחצית - ספרתי) כשפעם אחת הובילה לגול. אנחנו צריכים יותר מהירות ואגרסיביות. עם לקייזה יש כשירות - זה הזמן. - לוקאטלי וסנדרו עם צהוב - מסוכן לנו..
קראו מה אני כותב - תנו לי שעתיים עם כל מאמן בליגה ואני מפרק את יובנטוס שבוע אחרי שבוע שני גולים(כולל זה שנפסל) בדיוק על ההערה הזאת
מאומנת יותר ורעננה יותר = חזקה יותר. יובה עייפה. זה מורגש. היום בכמה הזדמנויות בנס ניצלו מצהוב שני שאפילו היה מעצים עייפות לקראת ההמשך. לאציו ניצחו את 2 המילאנזיות, את רומא יובה נאפולי אטאלנטה. תוסיף לזה ההחלטה הנבונה להתחפף מהקונפרנס ולהתמקד בטופ-4, תוך כדי שימור רעננות ובריאות בסגל. -תחבר הכל ביחד תקבל סגנית.
נאפולי תיקח אליפות ולאחר היום סיכוי גבוה מאוד שלאציו תסיים שנייה. כרגע רומא שלישית. הייתי סקרן לבדוק מתי הייתה הפעם האחרונה שבה הסתיימה עונה שבה אף אחת מיובה/מילאן/אינטר לא סיימו בטופ 3. ובכן: 1941/2. רומא לקחה אליפות, טורינו הייתה סגנית ושלישית סיימה ונציה. למי שסקרן: יובנטוס סיימה 6, מילאן 10 ואינטר (אז עוד תחת השם אמברוזיאנה-אינטר) סיימה במקום ה-12.