המחזור ה-29 לעונת 2022/23 ב-SerieA:: במוקד: חג הפסחא

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by uri, Apr 7, 2023.

1. טל. Member

ברור.
    אני מתכוון כעת גם מתמטית.
    ----------
    במאמר מוסגר. זהות האלופה צריכה פחות לעניין אותנו.
    העובדה שזו העונה הכי גרועה בהיסטוריה - כן.

2. DRORIKO Member

תוצאה מוצדקת לחלוטין. מאמן אחד בא לשחק כדורגל, המאמן השני, כהרגלו, בא לחרב את המשחק, זה כמעט עבד לו עד שהגיע המאסטרו לואיס אלברטו והביא את הנקודות למי שהיתה ראויה להן.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מועדון זבל מזובל אנחנו, בא לי להקיא. העליבות הזאת של הקבוצה הזאת, היא פשוט לא תיאמן. זו עונה ברמת העונות של אריק טוהיר, וזה שאנחנו מקום 5 ולא 8 זה מראה על עליבות הליגה. באמת. גוסנס כבש לראשונה זה אני לא יודע כמה זמן, אבל זה הראה כמה העמדה הזאת שהיתה עם פרישיץ לאורך שנים פתאום חסרה לנו. פרישיץ שנה שעברה היה אחראי על 20+ שערים בליגה, לדעתי זה היה 22 מתוך איזה 67 שכבשנו, שליש, מבישולים וגולים, לדעתי לגוסנס אין מעורבות אפילו ב-5, ואם אני אקח את כל מי ששיחק בעמדה איתו, ביחד לא מגיעים אפילו ל-15.
    החלוצים שלנו בעונת יובש מזעזעת, ובכלל, אם יש משהו שאינטר צריכה להתחדש בו בעונה הבאה, זה בחלוצים, גם לוקאקו, גם דזקו, גם לאוטארו, הגיע הזמן להיפרד משלושתם, שניים ראשונים אין טעם להאריך את שהותם דקה, ואת האחרון הגיע הזמן למכור למרבה במחיר, קודם כל כי נצטרך לעשות את זה בטח כשלא נהיה בליגת האלופות, ולא נהיה בליגת האלופות, וגם כי המצב הכלכלי, הודות לסינים לא מרשה לנו אפילו להוציא אגורה שחוקה.
    אוננה אשם בגול שספגנו מסאלרנטינה, ועדיין, אחרי שנים של סבל עם סמיר, אני אפילו לא יכול לבוא אליו בטענות.
    הקישור של אינטר כל כך עלובף כל כך נרפה, כל כך חסר דמיון ומעוף, שתן עכשיו את קאנדרבה עם ההרמות הלא מדויקות שלו וזה שיפור לעומת מה שיש באינטר. כל הקישור הקדמי, מבחינתי הוא יותר חשוב משחקני התקפה במצב הקבוצה הזאת.

4. itzik.miro Member

אז מסתבר שקוואדראדו (שוב) ספג קריאות גזעניות נגד לאציו אממה, הפעם בית הדין לא מתכנס.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

עומר likes this.