כשמדברים על החלטות רעות של קלופ העונה - לפתוח בלי ג׳וטה במשחק הזה זאת החלטה רעה. שחקן בכושר מטורף, היחיד שנראה חד בהתקפה שלנו... לא מובן. כנ"ל כמובן מילנר. 4 קשרים מרכזיים עדיפים עליו יושבים על הספסל. מה הקטע?
ג'וטה אני יכול להבין. שיחק 3 משחקים בנבחרות ופירמינו נח. אבל מילנר? אולי די כבר? די, פשוט די. למה לעזאזל הוא עוד פותח אצלנו משחקים? אין לו מה לתרום.
מילא פגרת נבחרות בלו"ז צפוף, אבל המועדונים היו צריכים להגיע עם הנבחרות לסיכום שאף שחקן לא משותף מעל שני משחקים. לא מעט מאמני נבחרות לא התחשבו והריצו שחקנים מסוימים בכל שלושת המשחקים.
אנחנו כאילו טובים, שולטים לגמרי, מגיעים גם פה ושם למצבים. אבל אין לי שום הרגשה שאנחנו בדרך להבקיע פה. פאביניו ענק. אם היה לנו אותו כל העונה בקישור ולא בהגנה היינו טופ4 בקלות, אפילו עם ההגנה הנוכחית.
מחצית מביכה מאד עם דובדבן פציעה בסיומה. עדר ללא רועה, משחק אחרי משחק. נתנו להרגיש שהם משחקים מול מנצ'סטר סיטי. מזל שלא, כי מנצ'סטר סיטי היתה כבר דוחפת לנו שניים וגם ליברפול חסרת העוקץ והמעוף הזאת תדחוף אם זה ימשיך ככה ובנוסף גם הנסיך הפורטוגלי יעלה.
כמו שאמרנו כבר לא מעט, הכל מתחיל מהפציעות בהגנה, אבל החוליה הקדמית הזאת הרבה מאחורי השיא שלה. אנחנו צריכים עוד שחקן משמעותי לחלק הזה בקיץ, בלי קשר לג'וטה. מפירמינו אין יותר שום ציפיות, אבל אני מקווה שבעונה הבאה מאנה כבר יחזור להציג יכולת גבוהה. לא יודע אם זה עייפות, השפעות קורונה או לא יודע מה, אבל הוא חלש מאוד העונה. וחבל שבקישור אנחנו עם מילנר. אנחנו צריכים שערים מהמרכז, אין לו שום דבר להציע. מקבל כדור חופשי לגמרי מ-16 מטר ולא מוצא אפילו את המסגרת.
פפ עבד רק עם קבוצות על וקיבל את כל מה שרצה. סגלים חלומיים. רבים תוהים איך היה מתמודד בקבוצה בינונית. נראה לי ארטטה בארסנל מספק את התשובה בערך
פאביניו היה כל כך חסר בקישור כל העונה. איזה קשר מדהים הוא. ארנולד עם הופעה לפרצוף של סאות'גייט. ג'וטה... יאללה לצפות עכשיו בטוטנהאם, ווסטהאם, אברטון ולקוות לטוב.