פודן עם עוד גול שלא קשור לשום דבר שיבנה עוד יותר את ההייפ הלא מבוסס שלו. עוד יגיע לסגל ליורו עם גולים מול שער ריק.
פפ הזה כולו פוזה של בחור נחמד הא? בפועל הוא חתיכת חרא. מובילים 2-0, ארסנל ב10 שחקנים, סוף המשחק ושחקן שלו סופג פציעה קשה מאוד - הוא משחק אותה מעביר תדריכים טקטיים לשחקנים שלו.
אני בעד אבל היו כבר זימונים מופרכים יותר. לשים אותו בסגל של 23 זה עוד סביר. גם תמיד יש פציעות לפני טורניר גדול. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
בסגל של 23 שבו לוקחים הרבה פעמים פרוספקט לעתיד ובהתחשב בפציעות? אפשרי. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
שום דבר חוץ מהגול הזה פודן לא עשה במשחק, אבל עזבו זה לא הנושא. הנושא שכולכם צריכים לדבר עליו זה הבלם הכי אוברייטד בהיסטוריה של הליגה הזאת- https://scontent.flas1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104697001_4065853056893529_2142184498753176891_o.Xxx?_nc_cat=1&_nc_sid=8024bb&_nc_oc=AQmx5SUnYJbq-ZBkray6g8a8SDf08Yjc9L575C46HTo6TvVrdNLRxMqKqmbE9Zf2304&_nc_ht=scontent.flas1-2.fna&oh=82a594f5152231e5b63845918cfad7ed&oe=5F0F6425 כאילו יש פה מישהו שראה את הפריים הזה בLIVE כשאפילו אין קהל שיחתוך ורידים ברקע שלא חשב שהשאמדאי הזה הולך לעשות קאריוס??? הכי אוברייטד בתולדות הליגה. עזבו את גירסת הטרנטה של היום שהוא לגמרי בלי אתלטיות(ועם אותה קופסא חלולה), שזה כבר לגמרי על מאמן שבכלל חושב שזה הגיוני להרכיב אותו במשחק ליגה רשמי, בואו נדבר על העבר. איך לעזאזל קבוצות החזיקו ממנו במשך כל כך הרבה שנים ושילמו עליו כל כך הרבה כסף?? מה יש בו חוץ מעוקבים באינסטגרם ומבטא מצחיק? הבלם היחיד היום שמסוגל לגרום ללוברן להראות לוקסוס בהגנה. בא לי להגיד שאני מסוגל למחול ללאמפרד על כל הטעויות שלו העונה ולתת לו ציון עובר יפה ועוד עונה רק על הדרך שהוא יצא מהעזיבה של לואיז. גם הוציא את המעפן הזה כאיזה אחד שנטש את הספינה וגם השליך אותו על יריבה ישירה נכון לקיץ האחרון ובידיעה שמהלך קלאסי כזה משאיר פער דו ספרתי בטבלה בינך לבינם. זכה מן ההפקר, דחף להם את השטרונגול לגרון, U NAME IT, למאפרד יצא גדול. כמעט מתבקש להגיד שזה השחקן שעבר קבוצה והשפיע הכי לרעה כל הקבוצה שלו.
אגב, יש משהו חיובי להגיד על ארטטה העונה הזאת?טוב נו, אחרי 30 מחזורים הוא נזכר להדגיש שאוזיל לא פצוע והוא לא בהרכב והוא יחליט מתי להסביר, איזה פולניה עם גבות לא ברורות. איך אפשר לא לרצות ללקק ידיות ולהתקרב לECMO ורק לא לראות את המאמן שלך משפריץ לך לעין את דוד לואיז במחזור ה33? מבחינת הטיימינג כולל הדגירה למי ששואף לא להגיע ליום הזה, זה הזמן להדבק.
ארטטה משלם (וישלם) שכר לימוד על היותו מאמן מתחיל אבל בחייאת, ראית את הסגל שלו? איך אפשר לייצר משהו נורמלי עם החרא הזה? ואני מזכיר שהוא בכלל לא התחיל את העונה עם הקבוצה.
ראיתי את הסגל, יכול לעשות הרבה יותר בהכנות למשחקים, בבחירת שחקנים, חילופים ובעיקר לסמן את מי שאסור לראות לו דקה אחת שחוקה שזה הדבר שהכי חשוב מבחינתי בהבחנה בין מאמן שצריך להיות סבלני איתו לבין ליצן שבעוד שנה וחצי נחזור לדיון הזה ותגיד לי שצדקתי. אנשים חיים פה עדיין בנמנום שאולי יש פה איזה פפ גווארדיולה בתרדמת ואם רק תתן לו תנאים נוכל לשפוט אותו... לפי אמות המידה שלי הוא לא צריך לעבור לעונה הבאה. לחלוטין לא הראה כלום.
ומי אמר לך שהוא לא מסמן? צריך לקבל את הקרדיט כשהוא מתחיל עונה. אין אף מאמן שעושה מהפך בארסנל בסיבוב שני. ועד אתמול הוא היה עם 8 משחקי ליגה רצופים ללא הפסד - 4 ניצחונות ו - 4 תיקו.
כמו שאלעד ציין בדיון אחר השבר בארסנל כל כך עמוק שגם אם היית מביא את פפ בכבודו ובעצמו באמצע עונה לא סביר שהיה משיג הרבה יותר (זוכר את סיטי ב16/17). בכל הסגל יש אולי 3 שחקנים שבאמת ראויים להיות ברמות שאנחנו שואפים (אובא, לנו ומרטינלי כפוטנציאל). כל השאר או פוטנציאליים שלא הראו כלום או סתם זבל בינוני (הרוב).