המחזור ה-30 בפרמיירליג: Refugee

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/3/18.

1. Gass12 Member

לא ביקשנו כי אתם מלכ״ר

סולשאאאר אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

כמובן שזה רק לפי משחק אחד אבל אפילו על פי משחק ביתי מול ליברפול רואים למה אני רוצה את פוצי. פוצי לא הלך סתם אחורה. המשיך לשחק על החוזקות והכה בהם 4:1 חד וברור ללא שום סיפורים.
    גם ביכולתה של יונייטד, שמחזיקה סגל יקר ואיכותי יותר, לשחק ככה ולנצח בצורה ברורה ויפה. הכל בראש של המנג'ר.

הם הכי שונאים להפסיד ליונייטד. היריבות הדדית ולא מומצאת.
    ולגבי היום כל מה שליברפול קיבלה זה תודות לגישה של מוריניו. הגנה שלהם נאיבית לרמות האלה, אפשר היה להכות בהם עוד חצי שני.

אבל כאמור עבור אוהדי שתי הקבוצות במפגש הזה רק ואך רק התוצאה הסופית קובעת את האמוציות.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית ראשונה מושלמת. אם מאטה לא מחפש את הגול הוירטואזי במספרת ופשוט עוצר תכדור על החזה אנחנו כניראה ב3-0 ומשחק גמור.

מחצית שנייה ליברפול הלכו על כל הקופה ואנחנו התאמנו את עצמנו אליהם, בצורה מוגזמת לדעתי, אבל עדין אם לקחת משהו חיובי (חוץ מהניצחון כמובן) זה העובדה שאני לא זוכר הרבה קבוצות שהצליחו למנוע מליברפול שטחים כמונו ובלי הגול העצמי של באיי (הופעה ענקית היום, כמה טוב שחזר) שלא היה קשור לכולם די בטוח שהפאניקה והבונקר בסוף היו נמנעים.

וכמעט שכחתי, יששששששששששששששש

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/18
    Gass12 אוהב/ת את זה.
  4. Coutinho10 Member

ברנלי, סטוק, סוונזי, האל סיטי. נכנסתם לרשימה מצומצמת ששמורה לגדולים ביותר. היידה מוריניו !

בעזרת השם עוד השנה חוזה חדש עד 2025.
    מעדיף אתכם חרא במשך עונה שלמה וטובים במשחק אחד בעונה מולנו בטראפורד.

South Boy אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכי חשוב שתמשיכו לראות את הגב שלנו גם עם קלופ על הקווים, ישששששששששש

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  6. Cup of Tea Liverpool, UK

יש לי הרי אינסוף דברים להגיד על המשחק והנפשות שפעלו במהלכו (או שבתו יותר נכון), אבל באמת שזה חסר טעם כי את העליבות כולם רואים ואי אפשר להכחיש. ובאמת לא צריך לעייף עם הודעות של שלושה עמודים עם אותם הדברים שוב ושוב. רק קיבלתי הוכחות שאני צודק בנוגע להחלטה שלי לא לראות משחקים של קבוצות שמוריניו מאמן.
    מה שאני כן חושב שחשוב וצריך לפעול לגביו, זה שצריך לשבת עם מי שאחראי על זה - ולחוקק חוק שאסור לשבת על הדשא ולפוצץ משחקים ככה. המשחק הזה ועוד דומים מול קבוצות של מוריניו לאורך השנים מפוצצים לפחות 5 פעמים במהלך ה-90 דקות. ברור שיהיה הרבה יותר קשה לנצח קבוצה ב-10 דקות מאשר ב-90. וזה מה שמוריניו עושה שמבדיל אותו מכל הקבוצות החלשות האחרות שמתבנקרות, הוא לא מתבנקר הוא פשוט נותן הוראה לשחקנים לא לחדש את המשחק גם במחיר של הפסד טכני. ואולי זה הפיתרון.. עוד מימי דרוגבה שמתישב על הדשא בדקה ה-60 (אני בטוח שכולם כאן זוכרים ויודעים במה מדובר).

ולהיזכר שמוריניו התלונן נגד אלרדייס של ווסט האם שהם משחקים כדורגל מהמאה ה-19...

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הראש שלך ושל כל השונאים שלנו שרצו לראות אותנו מובסים היום.
    אנחנו מנצ׳סטר יונייטד, אל תשכחו את זה לעולם.

8. oranfu Member

פייר? טיפה מחמם לי את הלב לראות כמה אוהד יונייטד חוגג את המקום השני.

yakov_y, ChelseaPensioner ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  9. DRORIKO Member

הכי חשוב משה? אני בספק אם המועדון השקיע כל כך הרבה כסף רק כדי להקדים את ליברפול

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההודעה שלך כל כך מדויקת לא רק כי כל הדברים שכתבת חדים ונכונים אלא גם כי היא מגיעה דווקא מאוהד בצד השני של המפה.

Gass12 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

המטרה שלנו היא אליפות, אבל כשסיטי כבר הבטיחה אליפות מה נעשה? נכנס לדכאון? נוריד את הראש? ניתן ליריבה הכי גדולה שלנו לפרק אותנו? נעלה וניתן הכל על המגרש ונשיג ניצחון סופר משמח גם אם זה רק מגדיל את הפער מהמקום השלישי, הרביעי והחמישי...

12. alexshw Member

משה, נאחס הפוך. תרגע.

13. DRORIKO Member

למוריניו הציבו השנה 2 מטרות, לקחת אליפות ולהגיע רחוק בליגת האלופות. עכשיו על אובדן האליפות אני נותן לכם הנחות כי סיטי זאת באמת קבוצה היסטורית. מה שנותר זה ליגת האלופות ושם זה המבחן הגדול של מוריניו. אז נכון שהניצחון היום מאד מרגש את אוהדי יונייטד ובצדק, אבל לא צריך להפריז, עם כל השמחה שלך לאיד שהיא מובנת.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ענק */aaarofl, במיוחד שזה מגיע מאוהד של מועדון שהמקום השני זה המקום הכי גבוה שהוא סיים בו כבר 28 שנה.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחה שאני חוזר לדיונים מקצועיים ולא נגרר לריבי האוהדים פה (וואלה מוכן לסגור את זה מחוץ לאיזה בר פעם אם יש פה זרימה),
    אבל תרשה לי להניח שמאמן כמו קלופ לא נותן לשחקנים לעשות שיקולים כאלה. זה עניין של הוראות, ואם ההוראות שלו ללוברן היו "אתה נדבק ללוקאקו בכל כדור גובה), אז אני לא מאשים את הקרואטי. הכל ידוע מראש כבר אז קלופ היה צריך להכין אותו בצורה שונה לחלוטין למשחק כזה.