המחזור ה-30 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/3/11.

1. h2z Member

ארבע נקודות כרגע בין סיטי לטוטנהאם, השניה עם משחק חסר (נגד...ארסנל). במידה והמאזן ישמר עד לסיום, וטוטנהאם תנצח את ארסנל, ייפגשו הקבוצות באיסטלנדס במחזור האחרון כניצחון של טוטנהאם יעלה אותה למקום הרביעי. יש למה לשאוף!

2. George Best Member

צ'לסי הייתה צריכה להוליך עוד לפני השער של לואיז הנהדר.
    רק איך דרוגבה על הספסל?!
    ראמירז נפלא כבר שלושה חודשים, תענוג של שחקן.

עוד תצוגת ניהול מופתית של מנצ'יני, לא מגיב בזמן לחילוף של דרוגבה ואנלקה, את ג'ונסון היה צריך לשלוח פנימה על חשבון מילנר התשוש והחלש עוד הרבה קודם לכן.
    טבז הוא השחקן היחיד בסגל שלהם שמסוגל לתת גול במשחק שכזה (לא מפתיע שהוא כבש 5 מ-7 השערים ששיטי כבשה מול צ'לסי בשלושת הניצחונות הרצופים עליהם), ובלעדיו אין לקבוצה שום פלפל להוציא את סילבה הנפלא שנאלץ לשתף פעולה עם כל מיני שקרנים כמו מילנר והנוכל הראשי בארי, דז'קו שחקן מצוין אבל יקח לו זמן להסתגל לקצב והפיזיות (שיש לו בכמויות).

שימו לב לרקורד של מנצ'יני העונה מול הגדולות:
    0-0 אחרי שוד בליין (1-5 יותר משקף).
    ניצחון 0-1 על צ'לסי, הפסד 2-0 בחוץ.
    0 שערים ונקודה אחת מול ארסנל בשני משחקים.
    הפסד 2-1 באולד טראפורד ו 0-0 ביתי בונקריסטי מול יונייטד בהרכב סופר חסר, העיקר שהכניס את אדביור במקום טבז כדי להעביר את השעון בתוספת זמן.

7 משחקים, 2 שערים (לאחד מהם הם בכלל לא היו מודעים, זה של סילבה עם הגב אצלנו), אין ספק - מנצ'יני ת-י-ש-א-ר!

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לפני השער של צ'לסי השדר ציין שבויאטה עומד להיכנס. אח"כ מנצ'יני שינה את זה לבאלוטלי + ג'ונסון.

אני באמת מפחד שבגללו סיטי תשמוט את המקום הרביעי לטובת ספרס...

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

סיטי כנראה תגיע לצ'מפיונס ליג ולכן אני חושב שלמנצ'יני מגיעה עונה נוספת, אבל כל עוד הוא ממשיך להגיע ככה למשחקים גדולים סיטי לא תתקרב אפילו לאליפות. יש לו סגל שאין שום סיבה לא להאמין בו.

5. the white pele Member

המערך של מאנציני היה נכון עד לדקה השישים בערך ואז כיוון המשחק השתנה(צהוב ליונג, עייפות, דומיננטיות טבעית של הקבוצה הביתית) בלי שהוא זיהה זאת. היה צריך לעשות חילוף התקפי על מנת לגרום לצלסי(שעברה למוד התקפי) לחשוב ולקבוצה שלו להאמין. שער של צלסי הרגיש כמו עניין של זמן. לא יודע אם זה היה משנה אבל הפאסיביות בטח לא תרמה ואולי כאן מתמצה חסרונו- הוא מגיב ולא יוזם.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

העיקר היית נחרץ בדעתך שאסור בתכלית האיסור לרכוש אותו.

7. Muurad Member

או להשוות אותו לקרבאליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. קינג לדלי Member

מנצ'יני מול אנצ'לוטי וקאפלו ביציע.
    טוב שלא הזמינו גם את ליפי לעשן ביציע ולשתות סאקי.

צריך לבדוק אם מוסוליני לא נאם לפני המשחק.

כל זה הביא למשחק של 0-0

מזל שיש ברזילאים...

9. the white pele Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

10. KirkH Member

הייתי נחרץ שמה שחסר לנו בנקודת הזמן הספציפית ההיא הוא כל דבר למעט חיזוק הגנתי.

אני לא חושב שאחרי חודשיים וקצת אפשר להשוות את לואיז לריקארדו קארבאליו שהוא אולי הצלע הפחות מפורסמת בהגנה של צ'לסי אבל בהחלט האיכותית יותר. אחד הבלמים הגדולים ששיחקו בפרמיירליג לטעמי, בטח הטוב ביותר ששיחק בצ'לסי.

אמרתי שלואיז מזכיר את ריקי ביכולת שלו לצאת עם כדור. הלוואי עליו ועליי כאוהד של הקבוצה שהוא לובש את המדים שלה שייתקרב ליכולת של ריקי.

11. KirkH Member

הייתי נחרץ שמה שחסר לנו בנקודת הזמן הספציפית ההיא הוא כל דבר למעט חיזוק הגנתי.

אני לא חושב שאחרי חודשיים וקצת אפשר להשוות את לואיז לריקארדו קארבאליו שהוא אולי הצלע הפחות מפורסמת בהגנה של צ'לסי אבל בהחלט האיכותית יותר. אחד הבלמים הגדולים ששיחקו בפרמיירליג לטעמי, בטח הטוב ביותר ששיחק בצ'לסי.

אמרתי שלואיז מזכיר את ריקי ביכולת שלו לצאת עם כדור. הלוואי עליו ועליי כאוהד של הקבוצה שהוא לובש את המדים שלה שייתקרב ליכולת של ריקי.

12. Muurad Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

סתם נשמע מוזר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל אני מבין מה אתה מתכוון ומסכים, הוא עדיין לא קרבאליו, ובצורת המשחק שלו גם לא יהיה(יותר לוסיו), אבל בסופו של דבר הוא יגיע לרמה הזאת, חשבתי ככה לפני ועכשיו שהוא הגיע לרמה ולקבוצה מהטופ זה רק מחזק את הדעה שלי בנושא... ניתן לו זמן להתפתח, אבל עוד פעם - הוא בלם שיחזיק את ההגנה של צ'לסי להרבה שנים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/11
  13. Mellow29 Kopite

לואיז הוא שחקן וורלד-קלאס ללא ספק, וגם המתולתל ההוא מצ'לסי-סיטי ממש הרשים אותי...

וברצינות, אני חושב שהמשחקים האחרונים לא מעידים בהכרח על הרמה שלו כרגע אבל על זה שיש לו פוטנציאל להפוך לשחקן אדיר בקנה מידה עולמי, בעוד כמה שנים אולי להשוות את קרבאליו אליו יהיה עוול. ביינתים אני רק מקווה שזה השתיק את כל הפרשנים-בשקל שטענו שאם הוא נכשל נגד הפועל ת"א, איך הוא יצליח נגד מנצ'סטר יונייטד...

14. eastlands Member

כתבתי עוד לפני שהמחיר של דינמו קייב עוד לא נגמר ובעוד שצלסי נחו נגד קופנהגן. סיטי עלתה עם עשרת המותשים ללא טבס ששילם את המחיר העייפות, אין ספק הפגרה באה בזמן ואחר כך. הכל. חייב להשתנות כי היכולת קיימת וראו את זה ב15 הדקות הראשונות. ומייד לאחר השער. כן מנציני הפסיד היום את המשחק עם האין תגובה ללחץ המתגבר ככה מדקה 60 הגול היה באויר. גם ספרס לקחו 2 מ9 ככה שאנחנו לא לבד בעומס ( גם למעלה ארסנל והחלאות לא נראו טוב השבת) טבס חדש גונסון רענן וסילבה יעשו את ההבדל כל הדרך לליגת האלופות. אין מצב שבתנאי התחלה יותר שוים אני מפסיד היום לצלסי הבינונית שראיתי. כולם ראו סיטי אחרת ברפש לא מזמן סיטי שבאה לנצח ומשחק נהדר אני אופטימי  

15. the white pele Member

עופר,
    צודק,ראו שסיטי נופלת מהרגליים ולכן החילופים היו מחוייבי המציאות ומתבקשים.