המחזור ה-30 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏15/3/13.

1. Gunner_ForeveR Member

חשבתי ש-4.. בכל מקרה, אני זוכר פעם שפולהאם קיבלה כרטיס בגלל הפייר פליי. לא יודע אם זה קבוע.

2. alexshw Member

אכן פולהאם קיבלו כרטיס פייר פליי(גם סיטי קיבלה ב - 2003/04).
    כל עונה מחולקים כרטיסים כאלה לשלוש מדינות שנמצאות הכי גבוה בדירוג הזה של גביעי אירופה ואז בכל מדינה כזו המועדון שמקבל הוא הראשון בדירוג הפייר פליי בליגה, מלבד אלה שהגיעו גם ככה לאירופה.
    ואז קבוצה כזו מתחילה מהסיבוב המוקדם הראשון בליגה האירופית.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/13
  3. שםמשתמש Member

תודה לך אברטון, תודה לך סאות'המפטון (סתם בשביל הכיף, שלא יפנטזו על ליגת האלופות), ובעיקר תודה לך יונייטד.

4. חוצפן חיובי Member

המקרה היחיד בו המקום השישי יקנה כרטיס לליגה האירופית הוא אם צ'לסי תזכה בגביע ותסיים במקום החמישי (כנ"ל לגבי סיטי אם מישהו מתעסק בתרחישים תאורטיים בלבד).

הכללים הם כאלה - אם הזוכה העפילה לליגת האלופות, הכרטיס הולך לפיינליסטית. אם שתיהן העפילו לאלופות, הכרטיס הולך למקום הראשון בליגה שלא העפיל עדיין לאירופה, וכנ"ל אם הזוכה העפילה לליגה האירופית דרך הליגה (בלי קשר להישגי הפיינליסטית).

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה עם שאר הכותבים כאן, לי הייתה הרגשה חזקה שליברפול וסיטי יאבדו נקודות היום. ליברפול בשבועות האחרונים השיגה תוצאות יפות וגם נתנה כמה הצגות שדי הסתירו את הבעיות בסגל שלה. משחק חוץ מול קבוצה שחייבת את הנקודות, בטח מול אחת כמו סאות'המפטון עם התקפה מאוד מסוכנת הם מתכון ידוע לאיבוד נקודות, בטח עם ההגנה החלשה של ליברפול.
    סיטי בלי שני שחקני המפתח שלה במגרש מהקשים באנגליה, כשגם היא, למרות התוצאות האחרונות שלה, עוברת עונה לא מרשימה, זה גם מתכון לאיבוד נקודות.
    דווקא ארסנל, אחרי הניצחון המוראלי במינכן, הייתה באנקר מבחינתי. משחקים כמו המשחק במינכן נותנים לקבוצה דחיפה וביטחון, בטח בזמן הקרוב, וארסנל השתמשה בזה.

אהה כן, כמעט שכחתי, יששששששששששששששששש!

6. N-S-N-O Member

יסלחו לי אוהדי אברטון שאני לא מצטרף לחגיגה.
    הניצחון היום הוא נחמת טיפשים, העונה נגמרה שבוע שעבר במשחק הזוועתי מול וויגאן.
    מקום 4 אין סיכוי לצערי, הגביע הלך, נשאר לשחק רק בשביל הכבוד, והכבוד לא ישאיר אצלנו את השחקנים שאנחנו צריכים להמשיך לבנות עליהם כדי להתחזק בעונה הבאה, לעומת הנפת גביע או הגעה לצ'מפיונס שכן יכולה להשאיר שחקנים טובים ולמשוך שחקנים עוד יותר טובים.
    אז יופי, יש בזה כבוד וכו וכו לנצח את סיטי, אבל למי אכפת? הליגה האירופאית לא מעניינת, ולא ממש מכניסה כסף. אין לנו סגל לרוץ ב 3 מסגרות בשנה הבאה, הגעה לליגה האירופאית ללא ספק תפגע בנו בעונה הבאה.
    לא שמחתי בגולים, הלב שלי עדיין שבור מתצוגת הנפל בגביע ויקח זמן להתאושש מזה.
    ואם נעשה חישוב פשוט זה כאילו ניצחנו את נוריץ בחוץ לפני שבועיים והפסדנו היום לסיטי...
    אז כן, יש כבוד, היה כיף לראות את השחקנים משחקים ככה, אבל זה מה שהיה מצופה מהם אחרי המפלה בגביע. לא יצאתי מגדרי, מרץ אנחנו בים... ביזיון.
    הדבר היחיד שעשינו היום זה לחתום סופית את האליפות של יונייטד.
    כנו שאמתי, נחמת טיפשים.

נערך לאחרונה ב: ‏17/3/13
  7. cityblues beter dead than red

לא יודע מאיפה להתחיל...
    ראשית,שאפו לאברטון על משחק הירואי ונצחון מוצדק.
    אברטון רצו יותר,זה כבר היה באוויר עוד לפני שנשרקה שריקת הפתיחה.
    מנצ'יני כבר הכין תירוץ עוד לפני שהתחיל,יאיא עם מיגרנות ולי כבר היה כאב ראש מהלחץ של אברטון.
    אני לא יודע מאיפה מגיעה הותרנות שלנו במשחקים כאלה שהלחץ על השחקנים הוא אדיר,לקחנו אליפות,אז זהו?נגמר? מוותרים?
    זה ההבדל בינינו לבין החלאות מעבר לכביש,הם לא מרימים דגל לבן לעולם,אתמול כבר כתבנו את הספרה 15 על הדגל הלבן.
    לגבי המשחק,אברטון שלטה בו לחלוטין והשופט קצת איבד רסן במשחק לנוכח האגרסיביות של שחקני הטופיז והעצבנות של השחקנים שלנו.
    ראשית,לגבי הנבדל-היה חצי מטר של רגל כחולה לכיוון השער וזה אומר שחוקית יש כאן נבדל והיא שברה את קו הנבדל אבל במקרים כאלה זכות הספק שייכת להתקפה מה גם שלקוון קשה מאוד לראות את קו הנבדל שכל השחקנים חוזרים אחורה ובו זמנית לראות את השחקן המוסר,בואו נגיד שאם השער היה מאושר למרות הנפת הדגל-לא הייתי מתלונן.
    לאברטון הגיע פנדל בתפיסה של נאסטסיץ' ברחבה על פלאיני...השופט לא ראה.
    האדום מוצדק,פינאר היה עצבני מאוד עם צהוב ביד,במקרים כאלה מנג'ר צריך "לראות את הנולד" ולהוציא את השחקן טרם יעשה עוד שטות וזה לא קרה.
    סיטי התחילה לשחק רק אחרי האדום והשדר טען שנאסרי הביא שינו...בולשיט,נאסרי לדעתי רק גרם נזק,היה הססן ובעיטה אחת שלקח לשער היתה כל כך חלשה שאפילו נקבת צב ים היתה עוצרת.
    סיטי קופחה בדקות הסיום כאשר נשרקה נגיעת יד מחוץ לרחבה ולא בבעיטת פנדל אבל זה כבר היסטוריה.
    1.נצחון מוצדק לטופיז.
    2.אליפות מוצדקת לחלאות.
    3.יאיא=אלוהים
    4.לא יתכן שקבוצת צמרת תהיה תלויה רק באלוהים.
    5.אוהב אותכם תכולים שלי...לעד.

8. oranfu Member

אני קצת מבולבל. חשבתי שלהגן על יתרון של 1-0 עם עשרה שחקנים זה משהו לחלוטין בלתי אפשרי..

9. שםמשתמש Member

כן, כי מנצ'סטר סיטי הבינונית בהרכב חסר (בלי אגוארו, יאיא וקומפאני, בערך השחקנים הכי חשובים שלה) כשאין לה כמעט על מה לשחק בליגה גם לפני המשחק, זה בדיוק אותו דבר כמו ריאל מדריד בהרכב מלא ומוטיבציית שיא בנוקאאוט בליגת האלופות. ממש בול אותו דבר. חוץ מזה, אני מבין שאתה מחפש תשומת לב בכוח, אבל אף אחד לא אמר שאי אפשר להתגונן עם 10 שחקנים, רק נאמר שהכל היה טוב עד האדום ואז זה השתנה, וזה הכל.

10. oranfu Member

גם לאברטון זה היה ככה, הם לא ממש היו בסכנה. אבל הם לא איבדו את הראש עם האדום. ומדובר על קבוצה שחלק גדול מהאוהדים התהפכו על הקבוצה והמנג'ר בשבוע האחרון.

אף אחד לא אמר, אבל אני רואה בכל מקום שאתם מאשימים את השופט שהוא הפסיד לכם את המשחק.

קצת עקיצות, כמו השמחה שלך על ההפסד שלנו כמו שאמרת..

11. golding מנהלים

המלצר שוב לא משחק עם טרי ומיקל (שהיו מעולים באמצע השבוע, כמו כן מיקל גרם לשינוי כשנכנס נגד יונייטד בגביע). יכול להיות שאני מגזים אבל בהתחשב בעובדה שיש עכשיו הפסקה של שבועיים, הליגה פשוט לא מעניינת את בניטז והוא רק רוצה להוסיף עוד גביע לקורות החיים שלו. גם אוסקר לא משחק, והוא אחד השחקנים הטובים שלנו בשבועות האחרונים.

12. Ricky van Wolfswinkel Member

דרך אגב, עכשיו הזאר השתווה למאטה של השנה שעברה בבישולים וחסר לו עוד שער אחד בשביל להשתוות אליו גם בשערים (ומאטה בעט הרבה פנדלים בעונה שעברה לעומת הזאר שלא בעט מאז ההחמצה נגד נורדסלאנד).

13. מזגן Member

שווארצר בהצלחה אדירה מבעיטה מ3 מטר של דפו.

14. Gunner_ForeveR Member

גם העונה הם יפסידו לנו את המקום הרביעי בשיא הלוזריות? אחרי שהגדילו את הפער ל-7 נקודות מפסידים שני משחקים... מה שבטוח יהיה מעניין.

החמצה מזעזעת של דפו אגב (נראה לי שאתה מדבר על מצב שקדם להחמצה שאני מדבר עליה)..

נערך לאחרונה ב: ‏17/3/13
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://farm9.staticflickr.com/8378/8564708205_8fbe228daf_o.Xxx

מקמנמן לא ספג אפילו כרטיס צהוב...
    Mark Halsey - Go home, you're drunk!