המחזור ה-30 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏11/3/22.

1. oranfu Member

מילנר מנוסה מאוד, מה זה לא ראה דברים שהם ראו?
    לצורך העניין מילנר הוא הוייס קפטן כי ככה החליטו בחדר הלבשה.

דיאז נראה מצוין, אבל הוא צריך להתחיל לחפש גם להבקיע בעצמו ולא רק למסור לאחרים בכח.

2. k_700 Member

מה זה משנה מה מילנר ראה?
    מילנר מנוסה, בסוף הקריירה, מוערך מאוד בתרומה שלו בחדר הלבשה על ידי קלופ(לרמה שאפילו חושבים להאריך לו חוזה).
    מקצועית היום הוא קרוב לכלום, אז מה הבעיה לתמרץ אותו עם סרט קפטן כוויס קפטן בעשר דקות שהוא משחק? נשמע לי החלטה הגיונית מאוד.

מנהיגים לא באמת צריכים את הסרט הזה.
    ואן דייק עוד יקבל אותו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

קטונתי מלנתח אותו כי לא ראיתי מספיק אבל נגד אינטר היתה פעולה אחת שהיתה מאד בולטת לעין. הוא קיבל כדור ברחבה של אינטר ובמקום לבעוט ישר הוא לקח עוד 2 שניות ולבלם כמו שקריניאר זה מספיק. אם אני מחבר את זה למה שאתה כותב אז או שהוא עדיין חסר ביטחון אצלכם או שהוא פשוט לא גולר בנשמה.

4. k_700 Member

הוא גולר מטורף בעונת כיבושים מטורפת.
    הוא עוד לא שחקן הרכב בליברפול והגיוני שהוא מנסה ״לשחק נכון״ ראו את זה גם היום במליון הזדמנויות שהוא משכיב שחקני הגנה ומחפש שוב ושוב את השחקנים הפנויים.

אין פה תסריט אחר חוץ מזה שעם קצת יותר זמן הוא האיש המרכזי של ליברפול בהתקפה(וזה חתיכת לבל כי מאחוריו מחכה ג׳וטה צעיר שהוא גם חתיכת חיית רחבה וקילר מטורף).

זה רכש שהוא בינגו מטורף מבחינת ליברפול, 0 סיכונים. מחיר לא נמוך אבל בשוק של היום לא קשה להגיע ל100 מליון פאונד על שחקני התקפה וליפול בפח.
    ליברפול הביאה שחקן שהוא בול מה שהיא צריכהֿ לשנים קדימה.

5. DRORIKO Member

מה זה מאחוריו? ז׳וטה לא היה אמור להיות באנקר בשלישיה הקדמית?

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נהיית חמוץ לאחרונה. מתי פעם אחרונה ראית אדום על מהלך כמו של מאנה? 99% מהפעמים זה צהוב.

מסתכל רק על הכדור, אזפיליקואטה לא קופץ בכלל, המגע שנוצר הוא בכלל לא המרפק עצמו אלא יותר באמצע היד בין המרפק לכף היד. צהוב.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. k_700 Member

ג׳וטה היום כמובן באנקר בשלישייה שלהם.
    הפוטנציאל של דיאז גדול יותר.

8. Rushie Member

יש לדיאז עוד הסתגלות לעבור וכמה דברים לחדד במשחק שלו, אבל זה כבר ברור מאוד שהפוטנציאל שם פנטסטי. מובן לי לחלוטין למה היינו חייבים להתערב כשטוטנהאם הייתה קרובה לסגור איתו. שחקן שתפור עלינו.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי המשחק עצמו, אני חושב שהייתה פה הופעה טובה שלנו. הרבה מצבים בתוך הרחבה, הנעת כדור טובה, אחרי הגול השני הורדנו הילוך והצלחנו להרוג את המשחק. חושב שחוץ מהמצב של טרוסארד וחצי-מצב של וולבק היינו מאוד סולידיים בהגנה גם כן.

מאטיפ במשחק מצוין מעבר לבישול, וכמובן כדור ענק לדיאז בגול. ואן דייק לידו עם 2 טעויות לא מחויבות וחוץ מזה גם כן טוב מאוד. טרנט פנטסטי, אנדי סולידי מאוד בהגנה, הקישור עשה את העבודה השחורה טוב.

בהתקפה דיאז לדעתי בהופעה הכי טובה עד כה אצלנו מבחינת האול אראונד. חד במסירות, דריבל מעולה, לחץ על הכדור. עשה הכל. כן יש לו עוד נגיעה-שתיים מיותרות בכדור בשלבים מסוימים אבל זה לגמרי נלמד. הוא נראה כמו שחקן שיכול להפוך למשהו מאוד, מאוד מיוחד. אני חושב שהעמדה הזאת שלו כרגע.
    לידו בשלישייה אני חושב שמאנה היה גם מצוין, מרוויח את המקום שלו כfalse 9 כרגע לפני ג'וטה ובובי מבחינתי. סלאח לא חד בכלל מאז שחזר מאפריקה, נראה חסר ביטחון מול השער (גם היום 2 בעיטות גרועות במצבים טובים), מקווה שזה לא קשור גם לענייני החוזה ושהביטחון יחזור אחרי הפנדל הזה (בהנחה והפציעה לא רצינית).

עוד 3 נק', עוד שער נקי. רביעי ארסנל בחוץ בכושר טוב, כנראה אחד המשחקים הקשים שלנו עד סוף העונה (למעט סיטי מן הסתם).

yakov_y אוהב/ת את זה.
  10. oranfu Member

הוא מאלץ מסירות לאחרים בכח, גם כשזה לחלוטין לא נדרש.
    למשל במצב היום בסוף המשחק, הוא רץ מול שוער אבל מחכה ומחכה ומחכה בשביל למסור במקום לג'וטה.
    אז זה היה מקרה קיצוני יחסית, אבל זה מאוד בולט לי לעין מאז הוא הגיע. הוא קודם כל חושב על מסירה (בכל סיטואציה) ורק אחרי זה על לנסות להבקיע לבד.
    לדעתי הוא פשוט מנסה להשתלב עם שאר השחקנים וחושב שזאת הדרך הכי טובה.

הוא נראה מצוין, אני מאוד מתלהב ממה שראיתי ממנו מאז שהגיע וכמו שרשמתי בדיון אחר, אני מאמין שברגע שיבקיע כמות קצת יותר מכובדת של שערים אז זה יתחיל לזרום אצלו הרבה יותר.

11. DRORIKO Member

אז הוא חייב לשפר את זה. למצוא את האיזון בין מתי לבעוט למתי למסור, כמו אצל סלאח למשל. מצד שני סלאח הגיע מחושל יותר ומליגה טובה בכמה רמות מהליגה הפורטוגלית.

12. Rushie Member

הקטע עם אליסון כשהגוף שלו היה מחוץ לרחבה אבל הידיים עם הכדור בפנים היה גדול. במבט ראשון הייתי בטוח שהוא פישל שם בענק והולך לחטוף אדום ואז בהילוכים החוזרים רואים איזו מיומנות גבוהה של שוער יש שם.

13. oranfu Member

מצחיק שאתה אומר "כמו אצל סלאח" שסלאח הוא כמעט הקיצון לצד השני...

אני ממש לא רואה בעיה בקבלת ההחלטות של דיאז, להיפך. רק העניין שהוא מחפש בכח למסור במצבים שהוא צריך ללכת לבד וזה לא מגיע מבעיה בקבלת החלטות אלא מהרצון להשתלב בקבוצה חדשה (לדעתי).

14. DRORIKO Member

אל תלכלך, סלאח יודע למסור כשצריך, הוא לגמרי טים פלייר, ברור שכשהוא ברחבה/סף הרחבה והוא רואה נתיב בעיטה הוא יבעט, זאת חשיבה של גולר. בכלל ראיתי כמה פעולות של דיאז מהמשחק נגד אינטר, ולא רק את זאת שציינתי שאתה רואה שהוא עדיין בוסרי ועדיין לא לגמרי FEET

15. oranfu Member

סלאח שחקן קבוצתי, אבל הוא קודם כל קודם כל קודם כל רואה את השער ורק אחרי זה את המסירה.
    דיאז כרגע הפוך.

בגדול - אין לי בעיה עם סלאח בהיבט הזה כי המוציא לפועל העיקרי.
    פשטא כרגע דיאז מגזים במסיונות שלו למסור כשצריך ללכת לבד.
    אין לי ספק שעם הזמן זה יתמתן.

מה ראית מדיאז אני לא יודע, אבל דעתי שונה לחלוטין מדעתך דרור. אני רואה כל דקה של ליברפול בכל מסגרת והוא נראה מצוין מאז שהגיע ומאוד מאוד מבטיח.

DRORIKO אוהב/ת את זה.