המחזור ה-30 ב-Serie A: חוזרים לישורת אחרונה. נאפולי - מילאן, הויולה - אטאלנטה ויובה - ג׳נואה במוקד.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏28/3/25 ב- 19:15.

1. Don Joan Roman Member

כי סנטי חימנז במילאן לא הראה שהוא יותר טוב מתמי אברהם, עם כל הכבוד לשערים נגד אמפולי והלאס ורונה.

uri אוהב/ת את זה.
  2. uri מנהלים

קודם כל זה לא חדש ששחקנים שחוזרים מפגרת נבחרות ביבשת אמריקה זקוקים לעוד זמן. ושנית, חימנז עד עכשיו לא הוכיח את עצמו כאיזה רכש מוצלח.

בעניין אנגלי אחר, כשבינואר מילאן רצתה למכור את טומורי ליובנטוס קונססאו הטיל וטו, ואמר שהוא רואה בו שחקן הרכב חשוב. והוא באמת ראה בו כזה בתחילת דרכו, אבל מאז נראה שהבלם האנגלי שרוף אצלו. ואני שואל אם הוא באמת פחות טוב מפאבלוביץ׳? יש לסרבי הזה אחלה אופי, את זה אי אפשר לקחת ממנו, אבל פרט לכך הוא לא שחקן לרמה של מילאן.

בצד השני, אם ההבדל הכי משמעותי על המגרש בין עונת האליפות לעונה שעברה אצל נאפולי היה חסרונו של קים. אז ההבדל הכי משמעותי על המגרש בין העונה שעברה לעונה הזו זה בוג׳ורנו.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  3. SerieA Il Capitano

שחקני ההתקפה של מילאן מתעקשים לקבל החלטות שגויות. ומלבד זאת הכל מבוסס על יכולת אישית, אין תיאום, אין קבוצתיות.

וזה יהיה, בעיני, נכון גם מילאן תנצח פה.

4. k_700 Member

קצת מוגזם.
    בן אדם בחודשיים ראשונים בקבוצה.
    פתח 8 פעמים ואחראי על חמישה שערים.
    זה בטח לא התחלה רעה.

לדעתי חלוץ הרבה יותר רציני ברחבה מתמי.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

איזה שיט שואו של נאפולי ברבע השעה האחרונה.

Roma אוהב/ת את זה.
  6. Don Joan Roman Member

אתה שאלת למה הוא לא פתח, הסברתי לך. זה לא אומר שבעונה הבאה נניח סנטי חימנז לא יהיה חלוץ בלתי עציר אבל נכון ל30/3/25 חימנז במילאן לא טוב יותר מתמי אברהם ולכן זה לא מפתיע שהוא הועדף על פניו.

7. טל. Member

בוא'נה ראיתי עכשיו את התקציר של אינטר. איזה שתי הצלות מטורפות בסוף. מדהים.

8. Don Joan Roman Member

שוער ענק סומר. חלק בלתי נפרד מההצלחה של אינטר, טועה אולי פעם בעונה, אולי.

9. uri מנהלים

נאפולי עד לסיום העונה: בולוניה, אמפולי, מונזה, טורינו, לצ׳ה, ג׳נואה, פארמה, קאליירי.

לאינטר: מילאן, פארמה, באיירן, קאליירי, באיירן, בולוניה, מילאן, רומא, ורונה, טורינו, לאציו, קומו. *לפחות

נאפולי פייבוריטים.

10. Don Joan Roman Member

על הנייר כן, בפועל אינטר פוגשת קבוצות שאם אני זוכר נכון הפעם האחרונה שהן לקחו ממנה נקודות היו בתחילת שנות ה-2000 להוציא בולוניה. למשחק מול רומא יש לי גם תוצאה ברורה וסנריו ברור: אינטר טובה יותר, מחמיצה, רומא תופסת ביטחון, יוצאת קדימה ומישהו כבר טועה שם ומשאיר את לאוטארו לבד מול שוער.

של אינטר.

11. SerieA Il Capitano

עקרונית נכון, בוודאי אם תנצח את בולוניה בסופש הקרוב.

אבל, אינטר צריכה לאבד נקודות פעמיים יותר מנאפולי כדי שזה יקרה, כי הפרש השערים שלנו טוב בהרבה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/25 ב- 13:40
  12. GRANDE LAZIO Member

קונטה עושה סוג של ניסים עם הסגל הזה. נרס פוליטאנו גילמור רחמאני בילינג ז'זוס נגונג , חומר של מרכז טבלה.
    לקחו לו את חביצה, את אוסימן (יותר טוב מלוקאקו), את ז'לינסקי, שאיתם נאפולי כידוע דישדשה במקום עשירי, והיום נאפולי נאבקת על הסקודטו.
    לא מעריכים את הגדולה שלו מספיק. פשוט מאמן ענק

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/25 ב- 15:02
  13. Don Joan Roman Member

זלינסקי לא בנאפולי כבר שנתיים. אוסימן יותר טוב או פחות טוב מלוקאקו זה לא האישיו, קונטה ביקש ספציפית את החנזיר הבלגי כי הוא משתלב לו פי כמה יותר טוב בתנית המשחק מאשר אוסימן. מחביצה קונטה הוציא מינימום והעדיף הרבה פעמים את נרס גם כשקברא היה אצלו וניסים אף אחד בליגה הזו לא באמת עושה, בטח לא קונטה, הכי קרוב למבצע ניסים זה ראניירי ברומא.

14. טל. Member

ראניירי מוקדם מידי לתת לו תשבוחות. הרבה זה בגלל הלו׳׳ז הקל שהיה עד עכשיו. צריך להבין.
    יכול לבוא בן אדם ולהגיד לי אני לא כמוך אני לא שם את זה במעריך, אבל חייבים להכניס את זה למשוואה.

קונטה עושה עבודה פנטסטית. כמו אינזאגי וגאספריני ובארוני, ואיטליאנו בטח. אגב גם מהשמו שבא לטורינו מוונציה.
    וססק. וואלה. בטח. גם הייתי מכניס אותו לרשימה.

הרבה מאמנים עושים עבודה טובה. הליגה שלנו נחלשה. אין ספק. -אבל יש מאמנים מבטיחים/ברמה גבוהה עדיין. מהצד, עניין של תחושות: רק בליגה הספרדית אני חושב שיש כמות גדולה יותר של מאמנים ראויים לציון.

15. GRANDE LAZIO Member

אני מאוד מעריך אותך אבל גאספריני עושה עבודה פנטסטית? אחי מבחינת סגל אטאלנטה אנדראצ'יבית ולא רק העונה.
    אינזאגי עשה גמר אלופות, הרבה בגלל הגרלה נוחה. מלבד זה לא ראיתי 'עבודה פנטסטית', עשה בסך הכל את המוטל עליו בליגה באיחור של שנתיים . לדעתי עם מאמן אחר אינטר הייתה עושה יותר.
    בארוני התחיל פנטסטי, אולי, היום הוא סתם טמבל גרוע. יש עליו המון ביקורות ברשת.

ז'לינסקי עבר הקיץ, איזה שנתיים. אוסימן יותר טוב מלוקאקו לא האישיו? ברור שכן. אם אוסימן היה נשאר לוקאקו לא היה מגיע, מניח שנאפולי הייתה טובה יותר היום. חביצה שיחק כל הזמן, איזה נרס. אתה בור או שקרן ?

קונטה שנוא על ידי כמה אנשים פה ואובייקטיביות לא תמצא אצלם. ודאי