לא בטוח בכלל. הגוף של וידיץ' היה בפנים אבל מה שקובע זה הרגל של וידיץ' שהכשילה את קול ואני לא בטוח שהיא הייתה ברחבה. בכל מקרה כבר אמרתי שלגיטמי שהשופט יתן את היתרון להתקפה במקרה הזה. בדיוק כמו שקול קיבל את היתרון כשוידיץ' הכשיל אותו למרות שהיו תפיסות הדדיות בינהם ובתחילת המהלך דווקא קול היה זה שתפס את וידיץ'. סקולס, את החוקה לא מעניין אם לאפסון היה סיכוי להזיז את היד או אם מדובר בתנועה טבעית. החוק מדבר על האם היד תופסת נפח או לא. מתחילת המהלך אפסון היה צריך לשמור על הידים צמודות לגוף, ברגע שהיד שלו הייתה רחוקה מהגוף ותפסה נפח, זה פנדל ברור. המשחק לא הוכרע בגלל השופטים, לא קרוב בכלל לכך. המשחק הוכרע כי מצד אחד עמד פרגוסון שמגיב למתרחש במגרש, שמתקן מיידית, שלימד את הקבוצה שלו לא לוותר לעולם ומהצד השני עומד גרנט וכל מילה מיותרת. גיגס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx
מה בר מזל. הוא היה קרוב אפשר לפספס את היד של אברה? או את ההכשלה של וידיץ ברחבה (גם הקו הוא רחבה למקרה שזה לא ברור למשהו) היתה לו הזדמנות לתקן את הטעות. הוא החליט אחרת. לא הפתעה גדולה כשמדובר בפחדנות מכותרות כמו שמן ולא ראוי
כאחד שהוא די נייטרלי (יש לי סימפטיה לארסנל אבל לא יותר מזה) לדעתי היו טעויות שופט כלפי שתי הקבוצות: לרעת ווסטהאם - היה צריך להשלף אדום לוידיץ' ולא היה צריך להיות פנדל ליונייטד (אפסון לא יכול היה להמנע מלגעת בכדור, הוא נבעט עליו). לרעת יונייטד - בדקתי בהילוך איטי ב"יס מקס" ווידיץ' הכשיל את קול מחוץ לרחבה. הרגל השמאלית של וידיץ' לא היתה על הקו אלא מחוץ לרחבה ולכן לא הגיע פנדל לווסטהאם.
אורליו-אגר-קלי-ג'ונסון. פצועים. אז ככה זה נראה מן הסתם, עכשיו אף אחד לא יתעקש יותר ויביאו בלם ומגן שמאלי. הגורל התאכזר אלינו מספיק היום, ואם זה לא הספיק אז השופט הוסיף עוד. תן לקארול לשחק! הבנאדם מקבל מפרקים וקטנות כל המחצית ובסוף הוא מקבל צהוב?! ווילסון קיבל צהוב על עבירה רגילה, ואצל היורדת ליגה אמן כולם מקצצים ללא היכר ורק שארנר מקבל צהוב, וואלה יופי. אין מצב שהשופט יעזור לנו היום והקהל שלהם רק מדרבן אותו. קני צריך לשנות פאזה לשחקנים במחצית, אנחנו צריכים כדורגל הרבה יותר טוב במחצית השנייה בטח משחקן כמו קאוט וגם קארול יכול לתרום יותר (על ההגנה אין מה לדבר, רק לווילסון אולי יש עתיד וגם זה כבלם ולא כמגן). נצטרך להסתדר עם מה שיש בהגנה ולקוות שאף אחד לא יעשה שטויות מטופשות. בקישור ובהתקפה יש מספיק פוטנציאל כדי לשים לווסט ברום עם קארסון בשער גול או שניים. מיירלש, סוארז, קארול, קאוט ביכולת יותר טובה ולוקאס עם דחיפה מאחורה יכולים וצריכים להספיק, אם לא, אפשר לנסות להכניס את ג'ו קול בדקה ה70 רק אחרי שנהיה בטוחים שאף אחד כבר לא יחליט להיפצע. משחק מורט עצבים... שונא כאלה! שונא!
לא מגיב? אם היית יותר עירני ומוציא רגע את הראש מהתחת היית יודע שאני מגיב כמעט תמיד לשטויות כמו שאתה רושם קבוע. אני בכיף נותן לך רשימה משלי, אבל מה הטעם? שכחת גם את זה שפול דרקין היה צריך להרחיק את דיוויד מאי ב-96 נגד נוריץ', זו הייתה החלטה של אליפות. לא משנה מה קורה במשחק, מספיק שהייתה החלטה אחת שהלכה לטובתנו אתה תתחיל עם הבכי הקבוע. היום ניצחנו בזכות ולא בגלל שום טעות שיפוט לכאן או לכאן. בפעם המי יודע כמה - כמו שהרווחנו העונה או בכלל מטעויות שיפוט, הפסדנו גם לא מעט. כל ההתעסקות בשיפוט היא מגוחכת ומיותרת. אני באמת לא יודע למה אתה בכלל רואה משחקים שלנו אם המשחק לא משנה לך ואתה רק מחכה לראות מה השופט עושה. צריך להמליץ עליך לתפקיד של משקיף.
45 הדקות הבאות עשויות בהחלט להיות הקרב על המשך דרכו של ז'ראר הויה באסטון וילה. בפיגור של 0:1 בגודיסון פארק נגד אברטון-ללא-סאהה, וילה קרובה מתמיד לקו האדום והיא בסכנה ממשית של ירידה, אלא אם כן המחצית הזו תשנה משהו בכיוון שלהם. אם וילה מפסידה, אני לא רואה איך לרנר משאיר אותו. האוהדים כבר פתחו בקמפיין נגדו. אני טס לחפש שידור...
"כל ההתעסקות בשיפוט היא מגוחכת ומיותרת" - אלא אם כן דוד לואיז לא מקבל צהוב שני נגדכם ואז אנשים מסוימים רושמים שהשופט אשם ושאתם כל הזמן נדפקים שם... צביעות של אוהדי יונייטד VOL 234798725 אתה כל הזמן אומר שטעויות מתאזנות, הנה ההזדמנות, בוא תוכיח! יש לי תחושה שלא תצליח... יותר מדי שופטים "חזקים" יש בפרמיירליג...
בדקתי גם העניין וגם את ההרכבים שלכם. ורמאלן היה מושעה מהמשחק הבא, וחזר למשחק שאחרי נגד וולבס. כלומר, הוא לא קיבל שלושה בחוץ, אלא אחד בחוץ. זו פשוט לא עבירה של שלושה בחוץ, ובצדק מוחלט. לא יכול להיות שעונש על אלימות יהיה זהה לעונש על עניין כמו מניעת מצב.
אני לא יודע מי צבוע ומי לא, לא הפסדנו בברידג' בגלל השופט, היינו טובים במחצית הראשונה ונפלנו מול צ'לסי עוצמתית ומתלהבת בשנייה. וכן, הם נהנו מ-2 טעויות שופט שדי הכריעו את המשחק, אבל אם היינו מנצחים את המשחק הזה זה היה בגלל שהיינו מבקיעים עוד שער או שניים. אני לא מתכוון להוכיח שום דבר. לא משנה גם אם אני אביא לך 80 טעויות שהלכו לרעתנו העונה, במשחק הבא אתה תחזור לנגן את אותם צלילים. עושה רושם שיש לך זיכרון מצויין, תדפדף ברשימה של המשחקים ותיזכר איפה החלטות שיפוט הלכו נגדנו ואיפה בעדנו. אני מבטיח לך שההבדלים לא יהיו אסטרונומיים כפי שאתה משוכנע שהם. אחד לפה או שניים לשם. בכל מקרה הפטישים מובילים בטבלה הזאת, ה-10 נקודות שהשופטים לקחו להם הרגו אותם, והיום זה עלה ל-13. עם כל אלה הם כבר ראש בראש על מקום בצ'מפיונס.
הממ.. האמת שאתה די משכנע אותי בכך שזה מנע מהלך- כלומר, מנע הגעה של הכדור אל תוך הרחבה, ומשם, מי יודע מה היה קורה... לא יודע, צריך להסתכל על זה עוד פעם.
בשביל לסכם את כל המתנות/טעויות שכל אחת קיבלה, אולי כדאי שתעשו כמו באיטליה בזמנו, טבלה אלטרנטיבית, תחסירו למי שצריך, תוסיפו למי שצריך ואז תדעו את האמת הפנימית שלכם, מה שנקרא. יונייטד כמו שאמרתי בהודעה הראשונה בדיון הזה, ידעה לחזור העונה לא מעט פעמים מפיגור ועשתה את זה גם היום, אבל אין ספק שהעובדה שוידיץ' נשאר במגרש היא זו שהכריעה את הכף ובעצם נתן ליונייטד את האפשרות לתקוף בחמת זעם. לגבי ההחלטות, משה, הפנדל של אברה הוא הכי פנדל בהיסטוריה של נגיעות היד, גם הפנדל של וידיץ' זה פנדל ב-100 אחוז. וגם למען הסר ספק, גם הפנדל שיונייטד קיבלה עם היד של אפסון זה גם פנדל. אבל יותר משיונייטד חזרה, לדעתי אברם הוא זה שהפסיד לפטישים את המשחק בכך שלא שינה עם פתיחת המחצית השניה את המערך ועבר להכניס עוד חלוץ, כן עוד חלוץ, בגלל הניסיון של היונייטד לצאת עם כולם קדימה ולהלום, ווסטהאם היתה יכולה לתת את השלישי בכיף, בטח כשמולה עומד וידיץ' שהיום עשה הכל בשביל לחרב את המשחק ליונייטד. מה גם שגם אם לא עשה את זה, הוא לא הגיב נכון בכלל לחילופים של פרגי, הרי ברגע שיונייטד עברה לשחק עם 3 חלוצים, והתוצאה כבר ירדה ל-1:2, היה עדיף לו לרדת למערך מבוקר ולהכניס עוד בלם ובכך למנוע את הבריחות של רוני ואולי עם לצאת עם משהו ביד, ברגע שהוא לא עשה את זה, היה ברור שיונייטד תהופך, השאלה האמיתית היתה בכמה זמן. הנקודה/3 הנקודות האלה שווסטהאם איבדה יכולים להיות אלה שיגרמו לכך שהם יירדו לצ'מפיונשיפ בסופו של דבר כשאנחנו מתקרבים ממש לרגעי ההכרעה.
אני זוכר שהייתה כזאת ב-07/08, ובטבלה האלטרנטיבית לקחנו אליפות בהליכה. בכלל, הסיכוי היחיד שלנו לתואר זה תואר אלטרנטיבי, במבחן המציאות זה אף פעם לא עומד. ככה זה, רשעים וטוב להם! http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/01/09/article-1110744-01C89241000004B0-973_468x325.Xxx