המחזור ה-31 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏30/3/12.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אגב, לפני כמה זמן דיברנו פה על החוק האוסר על שחקן מושאל לשחק מול הקבוצה לה הוא שייך. אני חושב שצריך גם לאסור על סעיפים בעסקאות שחקנים שהקבוצה המוכרת תקבל כסף על כל תואר שהקבוצה הקונה זוכה. הוזכר היום שאליפות של יונייטד תביא לבלקבורן 2 מיליון פאונד לפי עסקת פיל ג'ונס. כמובן שהיום אי אפשר להאשים את בלקבורן בחוסר ספורטיביות, המשחק היה חשוב להם וירידת ליגה תעלה להם הרבה יותר, אבל אם הם היו במרכז הטבלה...הסעיף הזה נותן פתח למצבים בעייתיים מבחינה אתית.

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/12
  2. skyday20 Member

העונה עוד לא נגמרה אבל, נבחרת העונה של גארי נוויל, בשער ג'ו הארט,
    הגנה: קייל ווקר - קולוצ'יני - קומפאני - לייטון ביינס. ההמשך בשבועות הבאים נעדכן.
    הם רוצים שנראה את המונדיי נייט פוטבול כל פעם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פרגסון הוא עילוי. לא יודע אם פחות ממסי, או פלה, או מארדונה. הוא פשוט לא ייאמן. לצערי אני אאלץ מחר במשך כל המשמרת לראות אותם מנצחים, אבל זה פשוט לא יאומן איך שנה אחרי שנה, כשהמתחרים רק מתחזקים, שהיריבה העירונית מציעה סגל חלומות וקורעת אותו באולד טראפורד, שטוטנהאם מעמידה 11 תותחים ושבטח ובטח לקבוצה שלו אין כזה יתרון עצום על צ'לסי נגיד, הוא לוקח אליפות בסטייל, עם חברה טובים אבל בטח לא מצויינים. באמת שאני חושב שהרבה מאמנים טובים היו לוקחים עם ברצלונה של השנים האחרונות אליפויות ותארים, בטח עם ריאל, אבל אני לא רואה אף מאמן בעולם עושה את מה שהוא עושה בשנתיים האחרונות. עזבו היסטוריה עזבו את כל מה שעשה, כולם יודעים. בשנה שעברה לקחת אליפות ולהגיע לגמר גביע אירופה עם הקבוצה הבאמת באמת לא מרשימה הזאת, לקחת השנה אליפות כשהמתחרה שלך היא מפלצת עם סגל של תותחים, מדהים, גרנדיוזי, ענק, לא הגיוני.

ועכשיו לישון כי מחר בטח לא יהיה פשוט....

4. skyday20 Member

איזה מין משמרת זאת שתחייב אותך לראות את יונייטד כל הזמן.? http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-confused004.Xxx
    מה יש מחר?http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-confused004.Xxx

5. The_Arsenal Member

אוואנס וקוסיילני לפני קולוצ'יני. לדעתי גם וורם לפני ג'ו הארט.

בנבחרת שלי גם יש את ולנסיה,דוד סילבה, בייל וססניון (הייתי מכניס את סינגורדסון אם הוא היה מתחילת העונה),
    ובהתקפה אן-פרסי ודמבה בה/אגוארו.

6. Wazza Member

Emmanuel Eboue on twitter:

"Sorry Mr Mancini, Looks like Sir Fergie done it again.. Just clear you desk now because the Arabs are bringing Mourihno nxt year. SIMPLES!

I dont want Man city to win because of money chasing Nasri.. Thats why.. so what you going to do to me.. You cant touch me. I am in Turkey

I dont want ManCity 2 win becuz they entertain players like Teves..That just not right. Its desperate. Money cant buy League. No principles

I think i have to stop tweeting about Man city now before brother Viera call me tomorrow"

7. Mellow29 Kopite

אתה פשוט גדול, Wazza. אחרי שכבר הבאת ציטוטים וציוצים של רוי קין ועמנואל פרימפונג מלמדים איך צריך להתנהג (וזה רק מה שאני זוכר בשליפה), אתה מביא ציטוטים של אבואה שיורד על סיטי והכסף שלהם. להזכירך, שחקן שהלך לליגה טורקית תמורת שכר עתק למרות שטען שספרס ורומא היו מעוניינות בו. רודף בצע לא פחות מנאסרי, מקבל כ-150 אלף פאונד בטורקיה וחושב שהוא חכם גדול כשהוא יורד על מנ' סיטי?

דיילי מייל כותב שקני דלגליש כן יצטרך לענות על שאלות בכל הנוגע לכשלון בליגה. לא סביר שהוא יעזוב גם ככה, אבל מעודד לקוות שבהנהלה מבינים שעונה כזאת היא לא מקובלת.
    http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...rce=twitterfeed
    אה, שכחתי לומר כמה אני שונא לקוות שמה שרשום בצהובונים הללו הוא נכון...

8. WellNeverDie Member

הוא בסך הכל פרסם ציטוט (שאני מוצא כמבדח), לא יותר מזה. כיף למצוא דברים כאלו אחרי ניצחון, זה תמיד נחמד.

9. ARSI Member

:aaarofl:

איזה באסה עם היונייטד. גם כשהם במשחק בינוני מאוד הם לוקחים 3 נקודות. יאנג צריך לקבל יותר דקות, הוא מתחיל להזכיר את הדברים שהראה בתחילת העונה. מה לעזאזל עושה רוני בחצי המגרש כמעט כל המשחק? אין פלא שהקבוצה שלו ניצחה את המשחק רק בסופו.

10. פול סקולס Member

אני ראיתי את השידור החוזר בצ'רלטון ב 1:00 בוקר כאילו היה שידור ישיר.
    מודה, בדקה ה 70 ומשהו כבר הפסקתי להאמין.
    מזל שהגברים האלה לובשים את החולצות של מנצ'סטר יונייטד ולא אני.

11. Andrei Kanchelskis Member

מדהים איך היוצרות התהפכו אחרי הניצחון באיתיחאד בגביע, ועוד היו כאלה שטענו שהמחצית השנייה הגרועה של מנצ'סטר באותו משחק היא רמז רע לבאות, אז אמרו.....

אין מילים לתאר את עונה הזו של יונייטד ושל פרגי בפרט שמצליחים לשבור בה את כל שיאי ההגיון ולנפץ את כל התיאוריות השליליות שנדבקו לה אחרי ההשפלה הביתית ההיא ואחרי הקמפיין המחריד בליגת האלופות, האליפות הזו(אם בע''ה תהיה) תהיה יותר מתוקה מכל אליפות בה זכינו בפרמיירליג שכן במקרה הזה כמו שלא קרה אפעם קודם לכן אנחנו באמת נחשבים לדוד ואנחנו בדרך לתת בראש בחוזקה לגוליית וכמה שזה מתוק!

12. alexshw Member

אני רק בדקה ה - 70 התחלתי להאמין. הרי זה היה ברור שיונייטד בסוף תשבור את ההגנה שלהם.

13. WellNeverDie Member

איך אתה מסוגל? תמיד ניסתי להקליט ולראות, אף פעם לא הצלחתי במשימה ותמיד הייתי מודע לתוצאה עוד לפני.

בכל מקרה,Andrei Kanchelskis, שהיית מגדולי הפסימיים פה - אני דווקא לא חושב שהניצחון שלנו בגביע הוא זה שהביא את השינוי - הרי סיטי נראו טוב גם לאחר מכן והניצחון שלנו כלל בתוכו גם כרטיס אדום לקומפאני ושני שערים נוספים של סיטי שכמעט הרסו לנו את החגיגה.
    אני לא חושב שדווקא "המפנה", אם היה, בא מאיתנו. היית לנו תקופה צפופה של משחקים מול ליברפול, ארסנל, צ'לסי וטוטנהאם ויצאנו עם 10/12 נקודות במשחקים האלו עם קאמבק אדיר מול צ'לסי, שדה חאה מציל אותנו בדקות הסיום. עשינו את הריצה הזאת יפה וזה נתן המון ביטחון לשחקנים שלנו לא לפשל. בנוגע לסיטי - היה ברור לי מתחילת העונה שהם עוד יפשלו, הם עדיין רחוקים מהרמות של להוציא יותר מ90 נקודות בעונה.
    וכשאני חושב על זה, הפציעה של לינדגארד שהפסיקה את הרוטציה המפגרת בשער היא זאת שנתנה לדה חאה המון ביטחון מה שלא מעט פעמים הביא לנו נקודות והינה הוא כבר עם 4 משחקים רצופים עם שער נקי ומאזן הספיגות שלנו עומד במגרעת של רק שני שערים לעומת סיטי. אז דווקא הייתי מסתכל על הפציעה הזאת כמשהו שדחף אותנו קדימה, "מפנה" אם תרצה לומר.

14. פול סקולס Member

זה לא היה מתוכנן כמובן.
    חזרתי הביתה מאיפה הוא קצת לפני חצות, כשאני יודע שעכשיו בערך דקה 85.
    לא רציתי לבדוק תוצאה כי ידעתי שצ'רלטון תמיד משדרים שידור חוזר מיד אחרי המשחק עצמו, וכך היה (בהפרש של שעה).

למזלי לא היה שום דבר שקשור לאנגליה בשורת החדשות האלה שרצות למטה במסך.
    עבר בשלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני ניסיתי את זה השנה בלית ברירה מול נוריץ' בחוץ, ועם הרבה מאמץ מצד הסובבים אותי זה עבר בסדר והגעתי לגול של גיגס בלי לדעת כלום.