המשחק של אתמול לא אינדיקציה לכלום, כי לא יצרנו שום מצב. תבוא תגיד לי הוא החמיץ מצב שהיה מבקיע אותו פעם, לא זוכר כל העונה דבר כזה לא רק אתמול. אין לו תמיכה מספקת מהקישור, תעבור אחד אחד, כולם לא טובים השנה, וזה משפיע עליו מן הסתם. אלברטו על הפנים, זקאני בעיקר פצוע, אנדרסון חלש, ומי שהביאו לא משפיעים. לכן זה מגוחך לבוא בטענות לחלוצים שלנו. עזיבת סאביץ' פגעה בצ'ירו מאוד, היה בניהם הבנה עיוורת. גנדוזי, קמאדה לא תחליף ברמה הזו.
אתה משקר לעצמך, תצפה רגע במשחק מול מילאן באולימפיקו, תגיד לי אם אין שם לפחות 2 מצבים שאימובילה של לפני שנתיים לא תופר ברשת בעיניים עצומות.
גם אני ציפיתי מהם ליותר, אבל בדיעבד מי שבנה את הסגל הזה של פיורנטינה צריך ללכת הביתה. בניגוד לשאר היריבות שלהם, אין להם שחקן אחד שהוא טופ בליגה הזו. אין שחקן אחד שהייתי לוקח לאינטר, מילאן או יובנטוס. נאפולי, רומא ואטלנטה טובות ממנה שנות אור ברמת הסגל.
אחרי מחצית ראשונה טובה עלינו לשנייה בבונקר ורק במזל לא ספגנו. יאללה שנגמור את העונה הזאת והוא יילך כבר.
(ראיתי רק את המחצית השניה, על הנייד כאן ביוון) כולם שונאים את אלגרי. אוהדי יובה: כי בבית, מול פיורנטינה, הוא לא רצה להבקיע. באמת היה נראה שכל נסיון של שחקן לצאת למשימה התקפית אינדיבידואלית עלתה לו בנזיפה. 25% החזקה בכדור, שליש מסירות לעומת היריבה. היתר: כי זה עובד לו. נכון, כבר הודעתי בכך - לא לאליפות. אבל עדיין.
לבארונה לא היה שום קשר לבניית הסגל. הוא, יד ימינו של הנשיא מעסקים קודמים, ניהל את הקבוצה. מי שאחראי על בניית הסגל הוא דניאלה פראדה.
אוקיי אז במילים פשוטות: "השטן לובשת פראדה" ואלגרי לא מצליח, הוא כישלון קולוסאלי, מי שחושב שהוא מצליח זה כנראה שונאי יובנטוס. עוד הצלחה כזו ואבדנו. המאמן עם היחס שכר - תועלת הגרוע בליגה ובפער.
Juventus had 16% ball possession in the entire second half, 0.14xG, two shots attempted and zero shot on target while playing at home. Won the game btw. מישהו שמע על אחוז אחזקת כדור כל כך גרוע? Allegri on Juve's 16% possession in the second half: "You can't keep the ball 100%, There are two teams who play a football game." והאם ראיתם מאמן דפוק כזה?