זה באמת היה מוזר, כאשר בכל הילוך חוזר רואים פנדל, אבל השופט לא ניגש ל VAR. ברם, לאציו ושיפוט זה סיפור ארוך וקשה.
הבנתי מהשדרים שהם התלוננו על זה בתקשורת ואפילו טענו שרומא עומדת מאחורי זה(קונספירציה מגוחכת כמובן, אבל המירמור על השופטים כנראה לא בא סתם).
גם מה שרוקי שרק עבורנו לא בדיוק מצדיק שריקה. זה כאילו הוא בא למשחק הזה בכוונה לתקן את השוד של שבוע שעבר. נו מיילא, מצידי שיהיה ככה כל שבוע. כל העונה. כל עונה.
לגבי המשחק. אני כמובן בעד הסדרת חינוך שנעשתה לקסי כי הוא התנהג כמו ילד קקה כלפי ביגלייה, אבל לחיסרון שלו היה משקל כבד מאוד ביכולת הנוראית שלנו נגד סמפ ואודינזה. החשיבות שלו, גם בגלל העדר אלטרנטיבות ראויות, היא פשוט עצומה. המילים על באקיוקו נגמרו כבר. היה רק חסר שבנוסף לחילוצי הכדורים ולבניית ההתקפות הוא גם ירוץ קדימה ויכבוש מבישול של עצמו. שירכשו אותו כבר.
זה באמת לא משנה אם האליפות נדחית בעוד שבוע ואם יש שורה אחת פחות בספר השיאים, יובה חזק עם הראש בצ'מפיונס. אבל בעוד קוואדראדו סופד חלוד וזה מובן, היתר צעירים מוכשרים אך בוסרים, וקן אחד שהכל הולך ו"מתגרה" בשיאי דל פיירו בן ה-19 - יובה מאבדת את דיבאלה שהולך ודועך! לא מאיים על השער, לא מכדרר, לא מתלהב. היה חייב לקחת על עצמו יותר.
קוואליארלה לא נגמר פשוט הא? מאז שהייתי ילד הדרבי הזה תפס לי את העין. בהחלט אחד מהמשחקים שארצה לחוות מקרוב.
איך היה אינטר דרך אגב? היה מתח או חלק לאורך כל הדרך? (פספסתי את כל הערב שידורים היום, כי נסעתי לסמי עופר לטקס ה''ללכת פעם בשנה לראות משחק'' שאני מנהל עם מכבי חיפה בשנים האחרונות מאז שהפסקתי להתעניין בכדורגל ישראלי)
לאינטר אסור להוביל באופן בטוח מוקדם מדי. הכישרון לקבל גול מצמק ולהיכנס לפאניקה מכלום קיים שם ותמיד יבוא לידי ביטוי כשתהיה לו ההזדמנות. היה מתח בדקות האחרונות וזה יכל להסתיים בתיקו. פרוזינונה לא יכולה לשרוד עם השחקנים החלשים שלה. יש שם שחקנים שנראים לא קשורים לליגת העל.
מאד שמח בשבילו. הוא תמיד היה שם דבר באיטליה, אבל בשתי העונות האחרונות הוא הגיע לשיא שלו, דווקא בגילו. איך אמר נדב יעקבי-הוא משתבח כמו יין ישן.