עד השער(סקולסי בנגיחה, נדיר!) כדורגל של מנצ'סטר יונייטד כמו שצריך אחרי הרבה זמן שלא שיחקנו ככה אבל לא ניצלנו את זה לגמרי, לא מספיק תכליתיות. אחרי השער נסיגה ורק הקורה הצילה אותנו, 5 דקות לסיום המחצית התעוררנו קצת. חייבים לפתוח את המחצית השנייה כמו שפתחנו את הראשונה.
עוד פעם הילד הזה?! בקצב הזה הוא יוכתר לשחקן העונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
טוב שניצחנו, עוד פעם מאקדה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx 3 נקודות קריטיות ביותר לקראת פורטו. וואו, איזה מתח ענק בסטמפורד ברידג' עם החמצה גדולה של בולטון בדקה ה94! אבל היא יורדת מנוצחת לבסוף..
כל כך הזוי, כל כך מיותר, כל כך דפוק. משחק מת, קליל, שמשום דבר נהפך למשהו שקרוב מאוד לסיוט, 3 נקודות קלילות שעשינו אותם כל כך קשות. צ'ך היה יכול וצריך לעשות יותר, וזה לא פעם ראשונה, הוא מציל אותנו לא מעט אבל מנגד יש לו משחקים שלא מוסיפים לנו. את שלנו עשינו, אבל כך שאר קבוצות הצמרת, הלאה למחזור הבא. ואגב, היום זה היה סימן קטן למי שחשב שהקרב נגד ליברפול סגור, ליברפול באירופה מסוגלת לכל, בטח שראינו מה צ'לסי יכולה להעניק ליריבה היום החל מהדקה ה-90.
יפה, ניצחנו, מאקדה שוב כבש אבל זה יהיה קשה מאוד להמשיך ככה, כשכל משחק הופך למלחמת עולם בזמן שליברפול כובשת רביעיות וחמישיות. ההגנה המשיכה להיראות רע ברגעים מסוימים, אבל מה שעיצבן אותי היה ההליכה אחורה אחרי הגול של סקולסי במקום לרוץ ולגמור את המשחק, מה שללא ספק אפשרי.
אנפילד, אתלטיקו מדריד, דקה 90+, סטיבן ג'רארד נופל כאילו נכנס בו סמי-טריילר מאחורה... לא כולם נקיים אני מניח... בכל אופן, פשוט לא יאומן איזה מזל היה לנו בגול השני, מאיפה נחת עלינו המקאדה הזה?! לא להאמין.. THIS IS MANCHESTER UNITED.. אשכרה אני קוסס ציפורניים ומזכיר לעצמי את השדר ההוא מהגמר של 99 "They always score..." המקאדה הזה יותר צעיר ממני, כלב בן כלב! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
פומפי עושים הכל כדי לרדת העונה. פשוט לא להאמין איך הם הצליחו להתדרדר בצורה כזו. יש שם שחקנים ששווים הרבה יותר מהתצוגות העלובות על הדשא. הם יהיו חייבים להביא את שתי הנקודות האלה ממשחק אחר, כי מצבם אנוש.
ובאמת חשבת שיתנו לזה לעבור בשקט אחרי הקמפיין שהתנהל פה נגד ג'רארד? למרות חייבים להודות שבאופן יחסי זה אכן מתקבל די בשקט.
לא ראיתי את המשחק של צ'לסי, אבל את הגולים כן וגם את הדקות האחרונות, קווין דיוויס פשוט התעלל בג'ון טרי, שני בישולים נפלאים עם הראש, אחד מהשחקנים הטובים העונה בפרמיירליג, בלי שום ספק!
לא הבנתי את השורה הראשונה בהודעה שלך (באמת..) אייג'נט אורנג', בתכל'ס זה דיון חשוב שאשמח לקיים (נגיד, מה ההבדל בין לקנות אותו בגיל 17 או בגיל 24) אבל לא יודע האם זה המקום...
ציינתי מאיפה הוא נחת עליכם ואיך. לא התכוונתי לעקוץ, פשוט התלהבת כאילו יונייטד גידלו כישרון משום מקום כאשר זה רחוק מהמציאות. *לא קניתם אותו.
כשכתבתי "THIS IS UNITED" הכוונה יותר הייתה לכך שהגול הזה הוא מזל טהור ופחות בגלל שזה מקאדה שנמצא דקה על המגרש.. אבל אם חושבים על זה, זה גם נכון. *אם לא קנינו אותו, איך זה נקרא (בגלל שהוא לא היה חתום על חוזה מקצועני, אני מניח)? העברנו אותו ממחלקת הנוער של לאציו לזאת שלנו?
באיטליה המועדונים לא יכולים להציע לשחקנים מתחת לגיל 18 חוזים מקצועיים, לכן הרבה מועדונים באנגליה ניגשים הישר אל השחקן והוריו ומציעים הרבה כסף כבר בגיל 16, ללא כל תמורה למועדון שגידל אותו. יונייטד נתנו 1.5 מ' ליש"ט לאביו של מאקדה ונשיא לאציו לא הצליח לעשות שום דבר כדי לשכנע אחרת. תיקון: מצאתי שיונייטד שילמו כ-30 אלף ליש"ט ללאציו, מה שעוד יותר מעליב בסופו של דבר.
אייג'נט תוכל להפנות אותי ללינק של התשלום ללאציו? או לפחות האם תוכל לומר לי בגין מה לאציו הסכימה להסתפק בתשלום כה זעום? כוונתי האם זה דמי השאלה עד גיל 18 או משהו אחר?