בטח שזה אפשרי. גם האיטלקים בטוחים שיש להם את השופטים הגרועים בעולם וכך גם הספרדים. אין מקום אחד בעולם שבו חושבים שהשיפוט שלהם טוב. הליגה האנגלית היא המסוקרת והמשודרת ביותר - ויונייטד בהתאם - ולכן אנחנו שומעים יותר על טעויות במשחקים שלנו מאשר במשחקים של חטאפה. זו בעיה כלל עולמית והיא צריכה להיפתר כך בדיוק כפי שמתקדמים עכשיו סוף סוף לקראת שימוש בטכנולוגיית קו שער. ועדת חקירה ממלכתית, באמת....
עשה לי טובה, אני נותן לך קרדיט גדול מאוד ע"ס העובדה שאתה בד"כ הגיוני ורהוט. עכשיו, בא לך לטעון שהאליפויות של יונייטד היו מתנה מהשופטים? רוצה להוכיח שהמועדון הזה הוא לא גדול כמו שעושים ממנו? או שאולי אנחנו לא שווים אפילו מרכז טבלה? רק אל תפנה את התסכול שלך כלפיי. גם השנה אנחנו הקבוצה הטובה בליגה, סיטי נתנה ריצה יפה בתחילת השנה ונגמר להם הגז, אנחנו נתנו יופי של עונה, גם מבחינת צבירת נקודות וגם כבשנו יותר מהם, לא מבין על מה הבכיינות הזו של כולם. יותר מזה, עשינו את זה בלי כסף נפט מלוכלך ובלי ליקוט של כוכבי אירופה מקבוצותיהם, אז תנוחו.
שורה תחתונה זה משחק של 1:0 קטן במקרה הכי הכי גרוע. לא היה שום סיכוי שיונייטד תיקח פחות 3 נקודות במשחק הזה, גם אם השופט היה נותן משחק נטול טעויות.
אל תכעס עליו. הבחור קם כל בוקר מתוסכל מזה שהקבוצה שלו לא עושה כלום ולא מהווה פקטור, ויונייטד מחרבנת על הקבוצה שלו כבר 20 שנים כולל בכמות התארים בליגה.
אם או בלי הפנדל שלא היה קצת חבל לי שלא דרסנו את היריבה בתוצאה גבוהה יותר שכן לכו תדעו אם להפרש השערים יהיו השלכות בסיום העונה. בסה''כ נראינו טוב מאוד ובאמת שפגשנו יריבה חלשה מאוד שמהרגע בו נשארה בעשרה שחקנים היה ברור בוודאות כי לא תוכל להוציא מולנו דבר, פול סקולס צריך לקבל תואר "אביר" אין מילים לתאר את השחקן הבלתי נגמר הזה שאם בע''ה נהיה אלופים אז הרבה מאוד מניות מהאליפות הזו רשומות על שמו(מאז שהוא חזר איבדנו רק 2 נקודות). ועכשיו כולי תקווה שארסנל תעשה עבורנו את העבודה ותביא לנו אליפות מספר 20. נ.ב: למישהו יש מושג לאן נעלם ברבאטוב שאפילו לא היה היום בסגל? יכול להיות שהוא למעשה כבר עזב את הקבוצה?
אוי אלוהים איזה פנדל הזויייייי. נו מה חדש... הנגיע של דרי היתה נטו נגיעה ששחקני הגנה משתמשים בה כדי לעקוב אחרי תנועה של השחקן במגע לא היתה שם שום דחיפה. יאנג עשה סוארז רק שלו זה הצליח כי הוא אנגלי באולד טראפורד בזמן שיונייטד מגמגמת.
אני לא מאשים את מייסון. הראו בסקיי את הזווית שלו לאירוע, הוא ראה את דרי דוחף את יאנג, מה שקרה, הוא לא יכול היה לראות את עוצמת הדחיפה מכיוון שהיד של דרי הייתה מאחורי יאנג. סביר להניח שהרבה היו שורקים. כמובן שהאשם הוא הקוון שלא ראה נבדל ברור. לגבי המשחק, אין הרבה מה לומר, רק שסקולס ענק, ושאחרי ארבע שנים סוף סוף מצאתי דרך להבדיל בין רפאל לפאביו. פאביו מגן טוב, רפאל לא. גם היום הייתה לו טעות שכמעט הייתה שווה שער.
אני שוב חוזר ושואל אם למישהו פה יש מושג מה נסגר עם ברבאטוב והאם הוא סיים את דרכו אצלנו עוד לפני שהעונה נגמרה?
הצלה גדולה של ורמאלן מהקו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx Rory Smith @RorySmithTimes The Emirates booing Yaya Toure for having the temerity to be injured. Tickets for football matches should be issued with a mirror. אני חוזר בי. פריפמונג הוא אכן ערס מתלהב עם פוזה מפה ועד וולברהמפטון, אבל באלוטלי הוא חולה נפש עם תעודות.