המחזור ה-32 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏1/4/22.

1. k_700 Member

וראן זה מכונת יח״צ מהלכת.
    לא פלא שבמשאלים רוב האוהדים שלנו בטוחים שמדובר בוורלד קלאס חסר מזל עם פציעות(כאילו בין לבין אין פה בלם שעוד לא חיבר שני משחקים נורמליים אבל 100 אחוז מהקהל מנסה להדחיק את זה).

תשאל את האוהד הנייטרלי יגיד לך את האמת, בלם של ציון 4-5 העונה.

כאילו אין דרך להלבין את העונה של מגווייר, עונת זוועות, החלשה בקריירה כשכרגע הוא בתחתית של התחתית של הבטחון העצמי.
    היום היה הטוב בהגנה שלנו, יפה שהקהל ניסה להרים אותו ולעודד אחרי מה שהיה בנבחרת.
    שכחו לשים לי בגיף איך שוראן הטמבל הזה מפספס כדור גובה קל בשער הראשון ומתבלבל עם הרגליים השמאליות שלו בכל המשחק(כולל במהלך הזה של ״העבירה עליו״, כאילו הוא לא היה מסובך ואיבד שיווי משקל עוד לפני).

מכיוון שברור לי שבעונה הבאה וראן ימשיך ויהיה בעיקר פצוע כל שבועיים כי אין לו גוף לדרישות הפיזיות של הליגה הזאת, אני מאוד מקווה שמגוויר יחזור לפורמה מהעונה הראשונה ומהפגרות נבחרת.
    רצוי מאוד מאמן שיחמיא למשחק ההגנתי וידע לייצב את הקישור האחורי כי זה מדהים שב99.999 מהשערים שלנו העונה מגיעים מאיבוד כדור ראשון של קשר אחורי(אגב, גם בשער שנפסל מי שדמיין שהוא ראיין גיגס והשנה היא 1999 עד שאיבד את הכדור כמו אהבל זה השחקן הטוב שלנו השנה שכבש כפול משערי הליגה של מסי העונה, חידה) או מהפקרות מוחלטת של הקישור האחורי.

ראנגניק בחר בצדק להכנס בפוגבה אחרי מה שפוגבה אמר בראיון בצרפתית לנבחרת, רק לא ברור לי למה הוא חשב שאחרי ששוב נכנס בשחקן שלו דרך התקשורת הוא יקבל ממנו משהו ועוד בעמדה קדמית.
    מעבר לזה שאין למאמן הזה יחסי אנוש שמצופה ממישהו שנמצא בביזנס הזה 45 שנה, הוא מראה שבוע אחרי שבוע שמדובר באיש מקצוע טיפש ביותר.
    אנחנו בשלב שאנחנו ממזמן בים אבל המים קפואים, למה לא לשים את מג׳אברי/מקניל וגארנצ׳ו על הספסל?
    מה עוד 60 דקות מיותרות לאלאנגה ופוגבה יתרמו פה?
    גם הוא יודע שכלום.

2. קשר שמאלי Member

וראן הגיע לשובע מוקדם מדי. בריאל זיהו את זה. החתמה קלאסית של יונייטד

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

גונדואן שבר את השיא של אוזיל לכובש גרמני בפרמייר ליג. 34 שערים.

4. Sturridge Member

אז לשנות מערך שלם, לתת לאלונסו ואזפי להיות מגנים, לרודיגר להיות מה שהוא לא הופך להיות ברביעייה, כל זה בשביל לתת מנוחה לבלם השלישי שלך?

גם אם השבוע יש שלושה גמרים, זה לא צעד הגיוני.
    רוטציה זה חשוב, אבל טוכל פשוט עשה פה מקסימום נזק במינימום רוטציה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  5. Raulito Madridista

- לגבי ואראן - הוא מיצה את עצמו בריאל מדריד אחרי עשור שלם. להגיד שנמאס לו לשחק - קשה לי להאמין, גם אם זה נראה ככה. אדן הזאר הציג עונה עלובה בפריימרליג ב-2015/16 ואחר כך שם את זה מאחוריו וחזר להיות שחקן ענק (אצל הבלוז). לא הייתי ממהר לגמור לו את הקריירה, אלא אם כן הוא ימשיך להיפצע. אגב ואראן התמודד עם שחקנים גדולים כמו מסי שלא צריך להיות פיזי והר אדם - הוא השחקן שהכי קשה לעצור, עם ניימאר, עם סווארס, עם גריזמן ועם שחקנים גדולים בנבחרות ובליגת האלופות. אפשר לחשוב שהוא הגיע לליגה הקשה באנגליה אחרי עונה אחת בפורטוגל או ביוון או לא יודע מה.

- אז צ'לסי, קבוצת טופ לכל דבר ועניין, מאומנת להפליא וכן הלאה - מתפרקת בגלל ההחלטה לעבור לשני בלמים כאשר שחקן הגנה נוסף ירד לספסל? היא צריכה לנצח את ברנטפורד בבית בכל הרכב.

6. oranfu Member

לא יודע מה רלוונטי מה וראן עשה לפני 5 שנים.
    הוא היה בלם גדול פעם, אבל הפעם הזה נראה רחוק ולהתרשמותי גם בתקופה האחרונה (משהו כמו שנתיים) בריאל הוא כבר לא נראה להיט גדול.

לפחות עד עכשיו הוא נראה כמו נפילה גדולה מאוד ביונייטד.

להגנתו ייאמר שהקבוצה כולה בבלגן וזה מן הסתם יקשה עוד יותר על שחקני הגנה כי שם התיאום הוא הרבה יותר קריטי.

7. alexshw Member

מועדון חולה בונה על שחקנים בירידה, מועדון בריא בעליה.
    מה יש להסביר. יש סיבות מהותיות למה יונייטד כה כושלת קרוב לעשור.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

8. קשר שמאלי Member

את קרבחאל אתם לא רוצים? הוא אומנם לא שחקן שבע כמו וראן, אבל הוא אוברייטד פראי
    יכול להיות רכש קלאסי עבורכם

9. k_700 Member

למה אתה מגן עליו?
    לא הביאו אותו כדי שיעשה סדר גדול בבלאגן?
    זה הבלם עם המשכורת הגבוהה בעולם הכדורגל. למה לשחקנים יקרים אחרים שהגיעו לפה לא נתנו את ההנחה הזאת? מאלוף עולם שזכה גם בכל תואר אפשרי ברמת הקבוצות שמכרו לי שהוא וורלד קלאס ולידר ענק אני מצפה לכל הפחות שיראה טוב גם אם הקבוצה נראית חרא.
    מגווייר המושמץ עשה את זה במשך שנתיים, למה ואראן מקבל הנחה? שילמנו על הבזיון הזה 54 מליון אירו ונתנו לו 350 אלף פאונד לשבוע.

אני רואה בוראן העונה בדיוק מה שראיתי ממנו בשנתיים האחרונות.
    בלם רקלס בירידה גדולה שנפצע הרבה כי הליגה האנגלית לא למימדים הפיזיים שלו.
    הוא כמובן ימשיך לבלות הרבה מאוד בחדרי טיפולים גם בעונה הבאה.

עדן האזארד עשה את השינוי דיסקט בגיל 25-26.
    ואראן החודש בן 29 עם קילומטראז׳ של בלם שמשחק בהרכב של ריאל מדריד מגיל 19.

10. oranfu Member

פורנאלס זה אחד השחקנים הכי עלובים בליגה שאיכשהו מתפקד רק נגד ליברפול.

11. k_700 Member

לאברטון נשאר עוד משחקי חוץ מול ווטפורד וברנלי ומפגשים ישירים מול צ׳לסי, ליברפול, ארסנל, לסטר(פעמיים), פאלאס, ברנטפורד ויתנחמו בנצחון עלינו מתישהו בלוח הזה.

האם לאמפרד יהיה חתום פה על הורדת ליגה מדהימה?

12. Raulito Madridista

אבל זה לא "לפני חמש שנים", הוא היה טוב מאוד בעונת האליפות שלנו ב-2019/20, עונה בה ריאל מדריד הציגה מספרים הגנתיים שלא היו לה מאז סוף שנות ה-80. אבל אוהדים ברחבי העולם ראו בעיקר את הפאשלה שלו נגד מנצ'סטר סיטי בחוץ שהוא חילק מתנות, משחק אחד לא מכתים עונה שלמה (ובמשחק בברנבאו בו ציפיתי במו עיני - ראמוס היה זה שפישל יחד עם קרבחאל).
    ואראן בעונת התאקלמות בפרמיירליג, זה גם כן יכול להשפיע. מגווייר כל החיים שלו משחק בליגה הזו. מעבר לכך זה שקר שהוא היה 'טוב מאוד במשך שנתיים'. ביונייטד שפותחת את העונה חרבנא ומתעוררת בצורה שקרית כלשהי בפער של 20 נקודות מהמקום הראשון כשאין עליה לחץ...בינתיים ואראן פח אשפה - אמת. גם מגווייר.

שמעו, גם בסה"כ מדובר בשחקן שלא היה מהפייבוריטים שלי, אני חושב שהיכולת הכי טובה שלו אצלנו הייתה בכלל בסריית המשחקים ב-2012/13 למרות שהוא בלם אדיר. אני מאחל לו בהצלחה כמו כל שחקן שעוזב את ריאל מדריד אבל בסדר, לא נורא. [יעני זה לא שחקן שהייתי מחובר אליו כמו ראמוס].

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/22
  13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוטנהאם מבקיעה שערים בקלילות, וזו סיבה לדאגה עבור ארסנל.

זה בהחלט יכול להיות ההבדל בין שתי הקבוצות בסוף העונה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

טוטנהאם מפעילה לחץ טוב על כל המגרש, עוד סיבה לדאגה.

במתפרצות עם קולו, סון וקיין אתה כובש בכמויות.

15. Andrei Kanchelskis Member

איכשהו מרגיש לי שאברטון צריכה לקבל כאפה גדולה וכואבת בדמות ירידת ליגה כדי שהתנהלותה בתשע השנים האחרונות(מאז לכתו של מויס)תשתנה אחת ולתמיד.

קונטה פורח בטוטנהאם ואני סקרן מאוד לדעת מה יהיו דרישות הרכש שלו מדניאל לוי לקראת העונה הבאה,קשה לי להאמין שהמטרה שלו תהיה רק מקומות 4-3.