למה אתה כל כך רוצה שזה יקרה? לא יחסר לך הדרבי לוהט של העיר ליברפול? בכללי אני חושב שגם אם אברטון תשאר לבסוף בליגה היא תמשיך לשקוע בבוץ כל עוד האנשים שמנהלים אותה לא יבינו שהם חייבים להחליף דיסקט. אברטון הנוכחית נראית ככזו שהולכת בדרך של אסטון וילה מאמצע העשור שעבר שרק אחרי ירידת ליגה משפילה במיוחד(עונת ה-17 נקודות ב-2016) הבינו שם כולם שצריך רענון רציני כדי לחזור להיות משהו.
לפני 7-8 שנים, הייתי אומר שיחסר הדרבי מול אברטון. בשנים האחרונות זה תמיד משחק במעמד צד אחד מבחינת כדורגל, כשהצד השני מנסה (ולעיתים קרובות מצליח) לשבור רגליים לשחקנים שלנו. שיזדיינו כל הקבוצה המסריחה הזאת והמאמן הפח שלה. עם כמה שאני שונא את ברנלי אני עכשיו לוקח הישארות שלהם אם זה אומר ירידה של אברטון. הבני זונות האלה אשכרה גמרו לנו עונה שלמה עם 2 חיסולים ממוקדים בתחילת העונה שעברה, לא חושב שיש אוהד ליברפול שיתגעגע לזה.
אני זוכר עד היום איך אברטון שרדה בפרמיירליג בסיום עונת 98 רק בזכות הפרש שערים טוב יותר מזה של בולטון ובזכות ספורטיביות עילאית של צ'לסי. אם למפארד יוריד את אברטון ליגה אפשר לומר קדיש על קריירת האימון שלו.
כמובן שזה יהיה מדהים אם אברטון יורדת. המון אוברייטדס אבל לרמה של קבוצה שיורדת ליגה? שנה אחורה, קאלוורט לווין היה ההארי קיין של כולנו ופנטזיה אנגלית על חלוץ של 80 מליון פאונד. היום המסלול הוא בנדטנר, מקווה שכולם רואים את זה. לא ברור לי למה לאמפרד לא מנסה בכלל את המגן הסקוטי שהביאו מריינג׳רס. אין לפטרסון הופעה אחת בליגה, למה?
אולי חזר קצת עייף מדרום אמריקה? בכל אופן הסיפור הוא הספסל. כשהמצב טוב זה יהיה אחד ממרטינלי/סמית׳י/אודגר שיעלו אבל מעבר לחילוף אחד הזה אין לנו ספסל בשיט. פשע איך שסגרנו את ינואר. * קשה לי להודות בזה ברגע הספציפי הזה, אבל אני מאוד מחבב את הקהל שלהם ימח שמם
לא שאני חושב שארטטה עושה עבודה מזעזעת כמו חלק מהיוזרים פה, אבל אם כבר ארסנל בקטע של שחקני עבר כמאמנים... העבודה של ויירה בפאלאס עד כה נראית מעניינת מאוד.
מפתיע אותי כי בניס ממה שקראתי הוא די נכשל. לא הצליח להטמיע איזשהו סגנון טוב. לא ולא קשור להפסד בארץ. זה היה משחק חסר חשיבות.