לאינטר יש אטלאנטה בחוץ - לא רואה את אינטר שורדת שם. לגבי הכיתת יורים - עם אליפות אפשר להחליף אותה בכיתת מכות רצח, הקבוצה הנוכחית ברמה מנטלית נמוכה מאוד Sent from my SM-N970F using Tapatalk
סארי אמר שיש דקות שהוא מרגיש מובך ושחסרה לקבוצה שלו עקביות ("לעתים אנחנו משחקים וזה נראה מדהים ואחר כך אנחנו פאסיביים בצורה בה אין לי הסבר, מגיעים לרחבה שלנו בקלות"), לא שמישהו היה צריך שהוא יגיד את זה, אני פשוט חושב שלא תמיד הכל אשמתו של המאמן. יובה סופגת הרבה יותר משנים קודמות (35 שערים, כמובן שהרצף השלילי אחרי הפגרה פגע בה) ואיכות הבלמים ברורה, גם דה ליכט שלא נראה כמו בחודש הראשון שלו, השאלה האם אמצע של בנטקור-מאטווידי-פיאניץ' צריך להיראות ככה? (או אפילו ראביו שאני לא מחזיק ממנו). הפעם אין סיבה גם לאווירת סוף קורס בניגוד לעונה שעברה אז האליפות הוכרעה עם אלגרי. רונאלדו אגב לראשונה מאז דצמבר (18 משחקים) לא כבש או בישל אבל הוא לא הסיפור. מתסכל לראות שאין אף קבוצה שלוקחת את המתנות שיובה מפזרת, לפחות שהיה קצת מתח אמיתי לקראת הסיום ומרחק של משחק לדוגמא. לאציו דוגמא מובהקת, היא לא היחידה שמתמודדת עם סגל קצר מבין הקבוצות באירופה שיש להן מטרות ולא משנה אם המטרה היא אליפות או ליגה אירופית.
דה זרבי מאמן מאוד מעניין. אבל, כמו שכתבתי לדרור, לא הייתי מאונן על שום מאמן של סאסולו. כן, הייתי סקרן מאוד לראות אותו במועדון אחר.
שנה הבאה יש לכם אותו לעונה שלמה. דיברנו על אטאלנטה, אבל גם אינטר תהיה פקטור רציני במאבק(ואם יקרה משהו בלתי צפוי אולי עוד העונה)
איזה? במועדון צמרת הוא ימדד על אפיזודות ועלול למצוא את עצמו מחוץ לקבוצה לפני שהשחקנים הבינו את הדרישות שלו. אין לו סיבה לעשות קפיצת ביניים לטורינו\פיורנטינה, כי הסיכוי לפרוץ לטופ 7 עם השחקנים איתם הוא עובד כבר שנתיים גדול יותר. מאמנים מסוגו חייבים תוכנית ארוכת טווח. דבר שהתאפשר לגאספריני, ספאלטי 1.0, ובמידה מסויימת גם לסארי בעונתו הראשונה. בעונה הבאה הוא יוכל למצוא דבר כזה רק בסאסואולו.