המחזור ה-33 בפרמיירליג+משחקי השלמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏15/4/11.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מה קשור גיל? וזה עצוב מאוד אם הוא גדול ממני ב20 שנה, ממש לא ניכר.

מה שגורם לי להקיא זה אוהדי יונייטד כאן בפורום שהופכים את עורם, היהפוך כושי את עורו? כנראה שכן.
    כשהתוצאה משרתת את הקבוצה שלהם, הם הופכים את דלגליש לגאון... נו באמת.

אריאל, לא זכור לי שאמרתי שאם אתם מקניטים את דלגליש זה רדידות, האוהדים יכולים להקניט כמה שבא להם שחקן/מאמן של הקבוצה היריבה, לא ברורה לי הדוגמא שהבאת.

תומריקו, מה נשמע? מתי הוכחתי שהקשר ביני לבין העולם מקרי? מוזר, פעם ראשונה שאתה אומר לי את זה. עצם היותך בהיכל התהילה זו תעודת עניות לפורום. לא אכפת לי אם אושעה, באמת שלא, את דעתי אמרתי ואני לא מתכוון לחזור בי.

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי אמר שדלגליש גאון?
    היה פה כולה אוהד יונייטד אחד שאמר שהוא מחבב את דלגליש כאיש ודמות. אני מחבב את טים קייהיל כאיש ודמות. כואב לך? לא מבין מה הבעיה שלך, אוהדים צריכים לתעב את כל מי שקשור ליריבה שלהם?

3. the white pele Member

אני רק לבקש אישור...
    מילא שאתה לא מבין את תרבות האהדה או לתת כבוד ליריב(אם וכאשר) אבל גם ההגדרה לצביעות זרה לך? מה היא קשורה לכאן?

הקאה נעימה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/11
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי הפך אותו לגאון? רוב התגובות כלפיו קשורות לתכונותיו האנושיות ואני לא חושב שיש הרבה אנשים שלא מעריכים אותו כאדם.

5. eastlands Member

אתה בכל מקרה. קיבלת את תואר הליצן של השבוע. היה כל כך נפלא. לקבל ממך עיצות כמו לראות את הדרבי עם הגב וכך זה פחות יכאב., היהירות השחצנות. והמרירות מעניקים לך את המקום הראשון. השבוע. תגיד יש לך עוד טיפ למנציני. הלוזר?אולי להיזהר מבולטון בגמר.? ומה עם יוסקיליינאן שוער. העשור הלא מוערך. תותים בקלנסווה!

6. George Best Member

הוא ליצן היום, אני ליצן השבוע ואתה ליצן השנה.
    אתה מכתיר מישהו לליצן בגלל הבטחה שלא עמד בה?
    אם כך אתה ראוי להיות מנהל קרקס מדרנו.
    תשאל את סטרטפורד, אני אמרתי לו שאני מעדיף שתפגשו בגמר את סטוק ולא את בולטון.
    יאסקליינן?שוער ענק, מעבר לשיאו, גם היום (ראיתי את שלושת השערים הראשונים) הוא לא היה אשם באף אחד מהם.
    מהגדולים בהסטוריה של הפרמיירליג ללא צל של ספק, לא מבין מה אתה קופץ כמו חמור בגלל עונה וחצי פחות טובות (ועדיין לא רעות בכלל, הכל יחסי).

7. eastlands Member

רגע. ליצן השבוע. מתי הניתוח השבועי שלך לגבי. המאזן של מנציני? רגע ניקאסל כבשו כמו סיטי. תזכורת ניצחת השנה דרבי אחד בפוקס במשחק שמנציני לימד אתכם כיצד משחקים התקפי ברפש, העיקר חיפשת קבוצה שכבשה יותר כדי שהתאוריה המרירה שלך תסתדר, בסט כל הניתוחים שלך. מהולים במרירות ושנאה, נעלמת והופ. היום יום חדש. והטראבל אף פעם לא היה חשוב בכלל. תותים למריר

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא לתעב, אבל גם לא להמליך אותם.

מצטער שהכללתי את כל אוהדי מנצ'סטר יונייטד כאן בפורום, מדובר באדם אחד, העונה לשם אריאל.
    לראות את התגובות שלו בעמוד השלישי עשה לי רע בעיניים. דלגליש ענק ענק ענק, אגדה, צריך כמוהו עוד בפרמייר ליג... What The Fuck?

לא יודע, כנראה שהבעיה בי, קשה לי לעכל את זה.

9. Mellow29 Kopite

מי אמר שהוא אגדה? מי אמר שהוא מלך? כן, צריך עוד כמוהו בפרמייר-ליג. הלוואי שלכל המאמנים יהיה את הקלאס של דלגליש. אתה יכול להגיד שביינתים הוא מדבר ככה כי אין עליו לחץ לתארים או להישגים מיוחדים והמעמד שלו לא ניתן לערעור, אבל זה שטויות. זה האופי שלו, הלוואי שלכולם היה אופי כמו שלו ולא כמו של ונגר שכבר שש שנים מזיין לכל האוהדים של ארסנל בשכל על מזל ועל שופטים בלי להסתכל על הדבשת של עצמו.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

"דאלגליש - ענק ענק ענק, האיש חי את המשחק, ג'נטלמן אמיתי, אף פעם לא תוקף שופטים, תמיד אומר את שעל ליבו ולא משקר סטייל גונבי הדעת "היינו טובים אבל אכלו לי/שתו לי" וכו'.
    הלוואי עוד כמה דאלגלישים בכדורגל האנגלי"

Don't see the major problem...

כן, הלוואי עוד כמה דלגלישים בכדורגל האנגלי... Proper football people.

זה לא אומר שאני חושב שליברפול עשתה את ההחלטה הנכונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. George Best Member

אדון טופי מריר,
    בוא תסביר לי בבקשה שני דברים:
    1. מה הקשר בין צביעות למחמאות שחילקתי לדאלגליש?!
    2. מה כ"כ מפריע לך לראות אותי מחלק לו מחמאות!? דאלגליש הוא דמות וטיפוס ענק, אני כ"כ מעריך את הכנות שלו, את התשוקה שלו למשחק, את היושר, סוף סוף גם מנג'ר שנותן לילדים לשחק...מצד אחד הוא קלאס, הוא בא ללחוץ לונגר את היד וכשראה שהשני לא מכבד אותו (בלשון המעטה), אז הוא הגיב בחריפות - בדיוק כמו שאני אוהב, לתת כבוד אבל כשמשתינים עליך אז יש לך אור ירוק להגיב בהתאם.

ולא, אל תטעה, אני מאחל לו שעד סוף הקריירה הוא יפסיד כל משחק, גם אם הוא יאמן בדונקסטר.
    אבל צריך לדעת מתי לשים את השנאה (העצומה) בצד ולהיות כנים ואמיתיים.

ואל תתחמק, אני רוצה תשובות לשתי השאלות בבקשה.

12. johnnie walker Member

כל הכבוד לאוהדי יוניטד שיודעים להעריך מנגר הגון וגנטלמן שלא עושה צחוק מהשופטים והליגה,
    כמה חבל שאי אפשר להגיד את אותם דברים על המנגר שלהם (שמבחינה מקצועית נטו הוא מספר 1).

13. the white pele Member

עצום.

QUOTE (johnnie walker @ Apr 17 2011, 11:45 PM)
    כל הכבוד לאוהדי יוניטד שיודעים להעריך מנגר הגון וגנטלמן שלא עושה צחוק מהשופטים והליגה,
    כמה חבל שאי אפשר להגיד את אותם דברים על המנגר שלהם (שמבחינה מקצועית נטו הוא מספר 1).

נחיה עם זה.

14. the white pele Member

נערך.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    bitter bitter everton.

ארסנל יכולה להאשים רק את עצמה, אנחנו נתנו המון לחימה אבל לא הייתה להם שום סיבה לזרוק נקודות במשחק שהם חייבים לקחת והם משחקים בבית נגד קבוצה שכמעט וגמרה את העונה ומשחקת עם חצי הרכב מילואים. bottled it....again.