בחיי שזה משחק הכדורגל הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי מאברטון שהיא קבוצה בינונית במשבר קשה ומפורקת אני לא מצפה לכלום, אבל ביונייטד זה פשוט קומדיה של טעויות, קשה להחליט מי יותר מביך - מגוויר, פוגבה, לינדלוף, וואן ביסאקה, סאנצו, ראשפורד, מאטה, טלס, מאטיץ
נו ועוד מנסים לנתח כל שבוע איך זה שיונייטד משחקת נורא ולמה לא מצליחים להציל עונה. זה לא סגל שבנה רנגניק ולא סגל שקשור לכל מאמן נורמלי בעולם. זה סגל שנבנה עבור מורי ספורט.
הייתי בעד כל דבר שיחליף את שואו בזמנו. בעד מי אני הייתי מפורטוגל? נונו מנדש. מה לעשות שאף אחד לא קישר אותו אלינו. מג׳אברי נשאר על הספסל כדי לראות את חוואן מאטה נכנס לשחק. איזה עולם.
הראגניק הזה הזייה לחלוטין, אני בספק אם הוא יודע באיזה ספורט הוא מאמן, באיזה מדינה הוא נמצא ואם הוא בכלל במשחק אמיתי ולא באיזה אירוע צדקה. יובל נעים וגיא לוזון היו נראים יותר טוב
שוב כמי שיודע מה הולך במועדון, זה מה שהיה יוצא אם כל מאמן זמני אחר בנסיבות שנוצרו. אי אפשר לתפקד כשאין חדר הלבשה בריא, אין שחקנים מתאימים, אין שום סטנדרט כדורגל. כל זה צריך לייצר וזה מאוחר מדי לעונה הזו. שוב יונייטד תעשה לעצמה טובה גדולה אם תסיים מחוץ לאירופה.
העדפתי מאוד את המחליף של צ׳ילוול בלסטר(וגם היום אני מעדיף אותו אגב). בין טלס ב15 מיל׳ לצ׳ילוול ב55 מ׳ליון פאונד, לא זוכר מה העדפתי והנקודה היא שגם היום אני חושב שאף אחד מהם לא באמת שדרוג על שואו. שואו התרגל לעצלנות של יונייטד, צ׳ילוול תפור לסגנון של טוכל, אף אחד מהם לא וורלד קלאס. אני יודע בדיוק מה אני העדפתי מ2019 ומי שאני העדפתי זה היה שחקן צעיר מספורטינג שכבר אחרי 3 הופעות בהרכב היה אפשר לראות שמדובר בכשרון הכי גדול בפורטוגל(את זה האנטרנט לא ישכח). בנקודה שבה קושרנו חזק לטלס זה כבר היה קרוב לסוף החלון ובמצב הזה כל דבר כמעט היה עדיף על שואו(שהיה בתקופה הכי חלשה בקריירה שלו), לא שופטים אדם בצערו.
אוקי ו? ובשלושה שלפני זה כבשתם 7. פגשת ליברפול, וילה, פאלאס בחוץ. לא משחקים קלים לכיבוש. עכשיו אתה פוגש יריבה שסיימה את העונה, שלא מתקרבת לנצחון כבר יותר מחודשיים ועם ביסומה שנראה כמו מחבל במרכז המגרש. קלאסי יריבה לניגוב.