תענוג של משחק. ועוד יותר תענוג לראות את הסקאוזרים שוב סוגרים עונה בלי כלום. שלא ייגמר לעולם. אם ונגר זונח לרגע בקיץ את השטויות שלו בכל הקשור למדיניות רכש של ילדים בני 5 ומביא שני שחקני הגנה, פראנסנל תחזור להפחיד את כל הליגה.
מוזר, אני לא רואה שלג באנפילד ובכל זאת כ"כ הרבה שחקנים התחפשו לסנטה קלאוס וחילקו מתנות- מסצ'ראנו, סאנייה, טורה, ארבלואה... ארשאבין עם קילר אינסטינקט מדהים, אפשר רק להצטער שהוא לא פתח בוומבלי. סילבסטרה, שוב, הוא לא לרמות האלה, טורס גדול עליו בעשר רמות, שום סיכוי שהוא יצליח להתמודד עם ברבאטוב, טבז ורוני. 6 דקות תוספת זמן?? על מה ולמה? לא ברור. בסה"כ משחק עם קצב נהדר, יוסי בניון וטורס פנטסטיים בליברפול, מסקרן לראות מה האחות המכוערת מלונדון תעשה מול יונייטד, הכל פתוח.
8 גדולים, 5 מטעויות כל כך גדולות של ההגנות. ארשאבין עם רביעייה של שחקן גדול, השחקנים של ליברפול סידרו 3 גולים מהם אבל הסיומת שלו היא מרהיבה, איזה שחקן. ארסנל פראיירים, אבל איך אפשר לומר פראיירים אחרי משחק שכזה? פשוט לא ייאמן, משחק לקלאסיקה של הכדורגל, מדהים שיש קבוצה אחת על המגרש והמשחק נגמר ב- 4-4, שוולקוט נכנס לארסנל היה הרבה יותר מה לתת, אין לי ספק שאם וולקוט היה פותח ולא דנילסון, ארסנל הייתה נראית טוב יותר, עזבו גולים כי זה לא היה קשור למהלכים, אבל ארסנל הייתה נראית הרבה יותר מאיימ. משחק לפנתיאון, 96 דקות, הווארד ווב לא רצה שזה יגמר, גם אני לא האמת, ארשאבין מצד אחד, בניון וטורס מצד שני, קלאסיקה.
איזה משחק עונה ואיזה נעליים ... אי אפשר לקרוא למשחק הזה משחק העונה . זה היה משחק רב שערים, זה הכל לא יותר מזה. משחק גדול זה כאשר 2 הקבוצות משחקות טוב, מה ארסנל עשתה חוץ מלנצל את ארבעת הטעויות של ליברפול בהגנה ? אני רוצה לשמוע... 10-0 בקרנות להזכירכם. המירוץ לאליפות עדיין פתוח , גם אם מנצ'סטר תנצח מחר. חוץ מזה... ליברפול הייתה צריכה לנצח היום אבל הטעויות בהגנה הרסו הכל.
משחק פשוט מדהים אין דברים כאלה. ארשבין עם מאזן מושלם מהשדה הבחור לא החטיא כלום.. בניון נתן משחק אדיר פשוט ולקח אחריות כשג'רארד איננו. אחרי הערב כנראה שמניו אלופה.. חבל
המשחק הכי טוב שראיתי בחיים שלי! משחק כ"כ מדהים, שאני אפילו לא מוצא תעצומות נפש להתאכזב משווין דקה 90 ולא יודע כמה. היה משחק מדהים. בלי אדבאיור, אדוארדו, וואן-פרסי הפצועים, כבשנו רביעייה באנפילד. יש לנו, ביי פאר, את ההתקפה הכי טוב בפרמייר ליג (ואני עומד מאחורי זה). ההגנה, לעומת זאת, מזעזעת, למרות שעד למשחק ספגנו את כמות השערים המעטה ביותר בפרמייר ליג ב-2009. לונגר רק נותר לחזק את ההגנה בקיץ, ויהיו לנו את הכלים להסתער על כל התארים. התקפה טובה תמיד הייתה לנו, אבל פציעות טרפדו לנו את השאיפות. הפעם יש לנו עומק יוצא דופן בהתקפה. מדהים. כל הכבוד גם לליברפול כמובן! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
המירוץ לאליפות פתוח גם אם יונייטד ינצחו מחר, אבל לא אם הם ינצחו את וויגן במשחק החסר.. המשפט השני מסכם את המשחק.
ב-5 מילים? גיבס, אורליו, ארבלואה, מסצ'ראנו וארשאבין. כבר הובלנו ולא ידענו לשמור על כל ההשקעה שלנו בחלק ההתקפי בגלל טעויות שטותיות וסיומת קטלנית של מס' 23.
זה לא היה משחק גדול מבחינת רמת הקבוצות, זה היה משחק עצום מבחינת הקצב המטורף, האירועים והדרמות. ראינו פה הגנות שמחלקות מתנות על ימין ועל שמאל, אי אפשר לכנות אותו בתור אחד הגדולים מבחינת רמה, אבל שיש את הקצב הזה והאירועים המטורפים, מותר לליברפול שוב למעוד ולתת לנו את ההנאה הזאת.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx אני עדיין בשוק מארשאבין. לא ציפיתי שיבטא את האיכויות שלו כל כך מהר באנגליה. לא רציתי להגיד שום דבר כאשר הוחתם בחורף, אבל אני ציפיתי לפלופ אחד ענק. כמה טוב שהוא שיכנע אחרת.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx , ההתקפה הכי מגוונת ומסוכנת בפריימרליג, הגנה מחוררת, איטית וחסרת ביטחון.
הבעיה הגדולה ביותר של ארסנל היא במרכז המגרש,הקבוצה מצליחה להשתלט על מרכז השדה רק מתי שדנילסון נותן משחק ענק (בסטנדרטים שלו...). אבל בהתייחסות להתקפה,מתי שארסנל הגיעה לרחבה של ליברפול הם נכנסו לZONE מטורף של מסירות ותנועה איכותית ללא כדור,וכמובן אנדריי ארשבין שנותן לי הרגשה כאילו אפשר לשלוט עליו באיזה משחק בפלייסטיישן,כל מהלך שלו מול השער הוא כל כך אינטנסיבי וכל כך מסוכן,וונגר צריך לתת לו לפתוח בחור מאחורי החלוץ,הוא פשוט שחקן מפחיד.
משחק ענק. אבל אם נשים בצד את המתח, האווירה ואת כל הגולים פשוט הפקרות בהגנה מצד שני הקבוצות. ההגנה של ארסנל שערורייתית, סנייה מחלק מתנות ולא נדבר על סילבסטרה שהיה פשוט נורא. גם הגנה רעה מאד של ליברפול עם טעויות של שתי המגנים ובגול הרביעי הקבוצה שחכה לרדת. נותר רק לקוות שאנחנו ננצל את המעידה של ליברפול ושארסנל תמשיך את הזוועתון בהגנה שלה מולנו. דרך אגב, אני לא יודע אם שמתם לב ליברפול ממשיכה את רצף הרביעיות המרשים שלה: ריאל מדריד,מנצ'סטר יונייטד,צ'לסי ועכשיו ארסנל. מדהים.
מטורף,מלהיב,מטריף,אלוהים איזה משחק ואיזו דרמה, בגלל זה הליגה האנגלית היא האהובה והפופלארית בעולם, אבל! איזה איכות התקפית לעומת עליבות הגנתית של 2 הקבוצות, ארסנל,אני לא זוכר הגנה כזו מחפירה כזו מצד קבוצה של ונגר,זה פשוט נס שליברפול לא סיימה את המשחק עם 6,7 ו 8 חתיכות וזה בלי להגזים, ההגנה של ליברפול גם כן לא יוצאת נקי וצריך לשים לב לכמות השערים שהיא ספגה בכמה משחקים אחרונים. טורס קטלני,בניון..להוריד את הכובע,ארשבין מדהים ומה לעזעזל בנדטנר עושה ברמה הזו? וואו,המשחק הזה הוריד לי כמה שנים מהחיים עם המהפכים ותוספת הזמן של 6 דקות, שלא ייגמר לעולם.