המחזור ה-33 בפרמיירליג-4-4 מדהים באנפילד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/4/09.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ובשבת הם פוגשים מתנה בדמות האל סיטי, אני די מרחם על החבורה של פיל בראון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

2. eastlands Member

אין מה לעשות ,גם בערב כזה גדול הם שם הנהנים העיקרים ,ומיצד שני לעזאזל האליפות ,לא מסוגל עדיין להיות מאוכזב אחרי משחק ענק כל כך , מסכן השופט שנפל עליו התיק לסיים את זה בכלל ,כל חייו הוא יסתובב עם הכתם שהוא שרק לסיום של דבר כזה בכלל .

בכל יום נורמלי זה 0-3 לליברפול , היום שום דבר לא היה נורמלי ,מי יאמין לנו כשנספר שבאמת היה משחק כזה הערב?

3. 亚历山大帕托 Member

אתה מתעלם ממשהו חשוב פי אלף - היא חוטפת רביעיות. ההגנה שלה פשוט ביזיון.

4. קינג לדלי Member

אני יוצא עם פחדים גדולים מהמשחק הזה.
    פרנסנל לא הייתה במשחק אבל אפשר לומר שמאז הנרי לא היה לה מאצ' קילר ועכשיו יש לה אחד כזה.
    מכלום ארשאבין עושה גולים.
    העתיד שלהם מפחיד אותי.

איזה משחק אלוהים ישמור...
    שמישהו יגיד לי שאני מגזים שאני אומר שאני חי מת בפגרה.
    הגוף שלי כולו רועד וטוטנהאם אפילו לא שיחקה...
    ר-ק ב-א-נ-ג-ל-י-ה.

אגב,בגלל תקלה נאלצתי לצפות בשידור הערבי וזה החזיר אותי לילדות עם השדרים הירדנים.
    השדר הערבי עושה צמרמורות בכל הגוף.
    הייתי ממליץ לנדב יעקבי ללמוד איך צועקים ולא צורחים.

אתם קולטים איזה ליגה זאת ?
    :aaa12:

5. אבו Member

קודם כל, כואב לי במיוחד על ארשבין, שלא זכה לרשום את הניצחון הזה- ההישג הוא לכשעצמו ענק, כמובן. אבל לרשום רביעייה באנפילד עם ניצחון...רגע, באפטיסטה עשה את זה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

יש המון דברים להגיד, ונגר עשה המון טעויות, ההגנה שלנו באמת נראית רע, עוד 8 ימים יונייטד, ונותר להתפלל ש-3 השחקנים שאפשרי שיחזרו, פרט לגאלאס שסיים את העונה, שיחזרו פשוט. אם קולו במשחקים קודמים עוד חיפה והציל את השטויות של כל השאר, היום גם הוא היה נוראי. כולם היו נוראיים בחלק האחורי.

בקיצור, חבל על כל מילה. כ"כ הרבה אמוציות, רגשות, עצבים במשחק אחד- פשוט משחק מדהים. יש שתי קבוצות העונה עם אופי של אלופות, חבל מבחינת ליברפול שרק אחת יכולה לקחת את זה. למרות שההפרש השערים של ליברפול טוב יותר, בהנחה שיונייטד לא מועדת במשחקים שהיא באמת לא אמורה למעוד בהם(פומפי, וויגאן)- היא תיקח אליפות.

6. קינג לדלי Member

אשכרה כתם לכל החיים...

7. אבו Member

אגב, לא שאני חושב שהגיע לנו אפילו נקודה והטעות שיפוט הכריעה את המשחק- אבל אני ללא ספק ראיתי קו אחד של בנדטנר בשער הפסול שלו במצב של 3-3.

לגבי ההגנה שלנו, עצוב אבל צפוי. הגנה שרובה ככולה שחקנים מחליפים, כאשר סאנייה רק חוזר מוירוס עצבני- זאת לא באמת ההגנה שלנו. לא שהמקורית היא להיט, אבל זה עדיין סיפור שונה. צריך לזכור גם שחסרנו את שני החלוצים הבכירים שלנו. לא מבין איך ונגר נותן לבנדטנר להיות חלוץ חוד בודד, הוא כ"כ לא בנוי לזה.

8. KirkH Member

אופי של אלופות מתגלה ברגעי האמת... נניח, כשיש לך צ'אנס לנצח קבוצה עם מסננת במקום הגנה ולעלות למקום הראשון. נניח.

9. Strawberry Fields Member

בזמן שאתה מתגאה בתארים כמו מלכת הקרנות או מלכת תוצאות התיקו אחרים רוצים לזכות בתארים אמיתיים.
    אני באמת לא מבין איך אוהד ליברפול יכול אחרי משחק כזה לפרוש את נוצותיו כטווס בפני אוהד ארסנל.

להזכירך, ארסנל הגיעה לאנפילד בלי אדבאיור, ואן פרסי, גאלאס, קלישי, דג'ורו ואלמוניה. כלומר בלי 5 שחקני הרכב ראשון.
    נכון שהיינו בלי ג'רארד אבל התיקו הזה הוא כמו הפסד עבורינו.

10. Ryan Giggs11 Member

אל דאגה, כל עוד שחקנים כמו סיבלסטרה(ונגר לא מבין שהוא לא בלם?!) ודנילסון ימשיכו להיות חלק עיקרי מהקבוצה הזאת גם מראדונה ופלה לא יעזרו.

11. The_Arsenal Member

רק תעשו לי טובה תעזבו את סאנייה בשקט. הבנאדם לא התאמן שבוע-שבוע וחצי בגלל וירוס, ורק ברגע האחרון הכשירו אותו למשחק. מדובר במגן הימני הטוב בפרמייר ליג בשנתיים האחרונות, וזה המשחק החלש הראשון שלו בארסנל אולי.

וריאן גיגס11..
    סביר להניח שסילי-בסטרה ישב בצד ויראה את ז'ורו משחק (גם לא מציאה). בכלל ההרכב, צפוי להיראות ככה (גם בלי דנילסון):
    -------אלמוניה
    קלישי--טורה--ז'ורו--סאניה
    נאסרי--ססק--סונג--וולקוט
    ----אדבאיור--ואן-פרסי

מפחיד, אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/09
  12. W.Rooney Member

משחק ענק. אני עדיין באקסטזה מאז שריקת הסיום של ווב, כל גול של ארשבין הרעיד את הבית. היה מדהים.

פביאנסקי במשחק ענק, לא אשם באף אחד מהשערים. טורס במשחק טוב מאוד, ובניון יוצא מהכלל. מס' 1 אצל האדומים.

ארשבין, איזה שחקן. ארסנל עם מעט בעיטות אל השער, אבל כל מצב פשוט הלך פנימה. ליברפול לעומת זאת, יכולה הייתה לגמור את המשחק כבר במחצית הראשונה.

איזו ליגה, איזה קצב, הולך לישון עם חיוך על הפנים :aaa12:

13. Cup of Tea Liverpool, UK

ההגנות של כל הטופ 4 לאחרונה פשוט פרשו לדוקים.
    ליברפול חוטפת בצרורות. אבל לפחות גם מחזירה בצרורות.
    ארסנל עם סילבסטרה, גיבס, טורה וסאנייה בכושר הנוכחי וגם אם גאלאס או דז'ורו יחזרו זו פשוט מסננת שאי אפשר לא לחדור אותה.
    צ'לסי חוטפת רביעייה מליברפול, שלישייה מבולטון וגם ההגנה שלה לא יציבה לחלוטין.
    ויונייטד כבר דובר על ההגנה שלה רבות אחרי ה4-1 שחטפו מאיתנו באולד טראפורד ואפילו כשאברטון בגביע שיחקו בלי חלוץ לעתים הם נראו יותר מסוכנים בעקבות החוסר ביטחון בהגנה של יונייטד.

בקיצור חגיגה, לטוב ולרע.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין שלא ניצחנו את המשחק הזה. אני פשוט לא מאמין. אמרתי לפני המשחק בדיוק את שני הדברים האלו, שההגנה תכריע את המשחק, ושארשאבין הוא השחקן שאני הכי מפחד ממנו, קיבלתי בדיוק את מה ש'בישלתי', אני מצטער שכתבתי את שני הדברים האלו כי עכשיו אני מתבאס כפליים.

אני חושב שארסנל בעטו 5 פעמים כל המשחק. חוסר צדק משווע. אני מרגיש כאילו באו לשדוד את הבית שלי, פירקתי את השודד במכות ואיכשהו כל הרכוש בבית נגנב.

לא רוצה להגיד שהלכה האליפות כי אם הצלחנו להפסיד משחק כזה כנראה שהכל יכול לקרות.

ציונים:
    ריינה 5.5 - משחק בסדר גמור שלו, לא אשם כמובן באף אחד מהשערים.
    ארבלואה 5 - משחק בסדר חוץ מהטעות הענקית. דווקא ממנו הכי פחות ציפיתי שיפשל ככה.
    קראגר 6 - לוחם.
    אגר 6 - לקח כל כדור מבנדטנר באוויר, באמת משחק טוב של הבחור.
    אאורליו 4 - משחק גרוע, פשוט גרוע שלו, עשו מה שרוצים באגף שלו והוסיף חטא על פשע עם ה-טעות של המשחק. ביי פאר יותר גרועה מהטעויות של ארבלואה ומסצ'ראנו. רק אינסואה מעכשיו עד סוף העונה.
    מסצ'ראנו 4.5 - משחק חלש שלו בלי קשר לטעות וכמובן שהוא 'הוסיף' לתצוגה החלשה עם מתנה שהרגה את המחצית הראשונה הנהדרת שלנו.
    אלונסו 5.5 - ראיתי משחקים הרבה יותר טובים שלו.
    קויט 8.5 - פנטסטי. פשוט פנטסטי. זה היה אותו קויט של תמיד רק עם טכניקה ומסירות נורמליות, שני בישולים מופתיים לטורס ויוסי וכרגיל לחימה.
    בניון 10 - משחק מושלם שלו. היה נהדר כבר במחצית הראשונה, במחצית השנייה צמד שהגיע לו כל כך, שם את ה4:4 כמו גדול.
    טורס 9.5 - החלוץ הטוב בעולם, להגיד עוד פעם?

באבל - עשה המון בלאגן כרגיל.
    אל זאהר - בעיטה מאוד מסוכנת וטובה לקראת הסוף.

מילה על בניטז - בתכלס ניהול משחק טוב מאוד שלו, אבל התאכזבתי שדווקא הפעם הוא הוציא את קויט שהיה פשוט נהדר היום. היה יותר טוב להוציא את מסצ'ראנו שגם ככה נראה כמו הצל של עצמו.

ואני עדיין לא מאמין שלא ניצחנו את המשחק הזה... ושום דבר עוד לא גמור בסיפור האליפות - אך ורק אם יונייטד תאבד גם היא נק' מחר.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

משחק ענקי, אבל היי זה כ"כ ורדר ברמן מה שראינו היום, משתי הקבוצות.
    מה לעזאזל קורה (או יותר נכון לא קורה) להגנה של ליברפול.

בניון היה נפלא, אבל מי שממש הרשימו אותי היו טורס וארשבין (איזה שחקן!).

סה"כ משחק כדורגל שמרהיב לראות, אבל היה חסר לי שם משהו שאיך נגדיר את זה בצורה שכולם יבינו..היה חסר לי משהו שנקרא .....הגנה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/4/09