אוהדי ליברפול, אתם יכולים להמשיך לצחוק על ההגנה שלנו (וגם אני מבקר אותה), אבל בכשירות מלאה (סאנייה, טורה, גאלאס, קלישי), היא ממש, אבל ממש, לא נופלת משלכם. גם סטטיסטית ד"א.
עונג צרוף לכל אוהד כדורגל. ובכל זאת כמה הערות. 1. בפעם המי יודע כמה יצא הסקאוזר מן השכנר שלא מצליח להסוות את אהדתו לחלאות. ובכל רגע של מצוקה קטנה מזכיר את ההתמוגגות של פרגי .(מזכיר לי תכול אובססיבי לאדום שאקרא לו ע.) 2. ארשבין חלוץ מדהים .אבל טורס גדול ממנו בכל היבט. 3. ברגע שססק שיחק באמצע עם הכנסתו של תיאו ארסנל נראתה טוב בהרבה. אז למה לעזאזל וונגר אתה מתעקש לעלות עם יד ורגל בגבס כשהגפיים בריאות לחלוטין? 4.אני מצדיע ליריבות שלנו הן משחקות טוטאל פוטבול חוויה אדירה לצפות בפרמייר העונה (כבכל עונה). ולמרות כל האמור לעיל כלום לא גמור נטל הראיה מוטל על כתפינו לוח המשחקים שלנו עדיין קשה יותר גם מבחינת היריבות וגם מבחינת העומס. יהיה טוב !!
איזה משחק. איזה משחק. איזה משחק. אין הרבה מה להגיד שעדיין לא אמרו, אבל איזה תענוג , כמה דרמה ושני שערים בדקה ה90+ ושמונה בסה"כ זה הספק מדהים,במיוחד השבעה שערים שהובקעו במחצית השניה. ליברפול במומנטום אדיר, חבל בשבילם שהם לא לקחו את כל הנקודות. איש המשחק בעיניי היה יוסי בניון שהפך לצלע השלישית במשולש ההתקפה הלוהט של הליגה(טורס, ג'רארד ובניון). ברוך שלא עשני אישה , ברוך שעשני אנגלופיל!
אתה לא הבנת אותי. כולם קופצים ואמורים "איזה משחק גדול" אבל זה ממש לא היה גדול. אני בכלל לא מתרברב בנתון הסטטיסטי של ה0-10 בקרנות, אני ציינתי עובדה לכך שארסנל לא עשתה כלום בכל המשחק חוץ מלנצל את הטעויות האיומות שלנו בהגנה. עכשיו אתה רגוע ?
כולם מדברים על ההגנות החלשות , ואני ראיתי את הקבוצות האלו סופגות גם כששיחקו עם הגנות הרבה יותר מסודרות וחזקות , אבל עזבו את זה , יותר מ30 מצבי כיבוש! קצב מטורף גם במחצית שבה היה רק שער אחד ,אוירה וקהל שדוחף בטירוף , הייתי משוכנע שליברפול תנצח היום , עד לגול הרביעי עוד האמנתי ,חבל כי הגיע להם הניצחון הערב , מהרגע שארסנל כבשה את הראשון בניגוד להתפתחויות ,הרגשתי שהולכים לערב מטורף ,ליברפול בדקות ארוכות משחקת מדהים ,ארסנל עם המתפרצת הכי מהירה בעולם , הליגה הזאת משגעת את כל העולם ,אין משחקים כאלו.
תהיה בטוחים שבחדשות הספורט ה-3-2 של ריאל על חטאפה יקבל יותר הייפ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
רגע השיא מבחינתי היה מיד בפתיחת המחצית השניה, כאשר כל האיצטדיון שר WE ARE BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN, כאשר כל מחנה מציין את הקבוצה שלו :aaa12: ולא תגיד מילה על תוספת הזמן מעבר לזה שווב לא רצה לסיים את המשחק הנהדר הזה? 6 דקות זה היה באמת מוגזם.
כמובן, איך שכחתי לציין את הקהל, מרגש פשוט לשמוע אותם שרים YNWA מיד אחרי ספיגת חבטה מנטלית רצינית בדמות הרביעי של ARSE-SHAVING, אחרי שרואים בפעם המי-יודע-כמה את האליפות בורחת, רק בזכות השירה הזאת והדחיפה המטורפת מהיציעים בניון שם את השוויון, חבל שזה לא הספיק גם לנצחון...
איזו מן תגובה זאת? אנשים צפו ב-8 שערים, 4 לכל צד, 2 מהפכים, רביעייה לשחקן אחד ושני צמדים, ואת הספינה שנקראת "מאבק האליפות" נוטה פעם לימין ופעם לשמאל. כל זה תוך 96 דקות. מה רצית שיגידו אם לא שהיה משחק גדול? שהיה משחק מאכזב? משעמעם? חד-סיטרי?
מנצ'סטר יונייטד - פורטסמות' תאריך: 22.4.09 שעה: 22:00 איצטדיון: אולד טראפורד, מנצ'סטר. שופט: פיטר וולטון. כל מילה תגרע מהדרמה שהתרחשה אתמול באנפילד במשחק בין ליברפול וארסנל. נסתפק בלשלוח את כל אלו שלא צפו במשחק לתפוס שידור חוזר, או לפחות תקציר. ליברפול יצאה מהמשחק עם נקודה אחת בלבד שמספיקה לה כדי להשתוות ליונייטד ולעלות למקום הראשון עקב הפרש שערים עדיף. יונייטד רוצה לחזור לדרך הישר לאחר ההדחה מחצי גמר הגביע האנגלי ע"י אברטון בפנדלים. יונייטד עדיין לא מצליחה למצוא את הברק ההתקפי שחסר לה רוב העונה, אבל לפחות מנצלת את החזרה של ריו פרדיננד למרכז ההגנה כדי לרשום שער נקי שני רצוף לאחר תקופה רעה. יונייטד אמנם עם 13 ניצחונות מתוך 15 משחקי הפרמיירליג האחרונים, אבל יותר מדי משחקים נוצחו בשיניים וכשליברפול מציגה יכולת מרשימה זה עלול לא להספיק. המשחק נגד פורטסמות' הוא הזדמנות נהדרת עבור יונייטד להעלות את רמת המשחק שלה ובעיקר להתחיל לכבוש עוד שערים. רונאלדו שחסרונו הורגש במשחק נגד אברטון חוזר לסגל וצפוי לפתוח. גם אדווין ואן דר סאר צפוי לחזור להרכב לאחר שלא נסע לוומבלי. וויין רוני, השחקן היחיד שמציג בזמן האחרון בעקביות יכולת גבוהה, צפוי לעבור מבחן כשירות זמן קצר לפני המשחק ורק אז תתקבל לגביו החלטה. מייקל קאריק צפוי להחמיץ את המשחק. יונייטד מחזיקה במאזן מושלם של חמישה ניצחונות בחמישה משחקי פרמיירליג ביתיים נגד פומפי, עם יחס שערים של 13-1. יש לציין עם זאת, שבמשחק האחרון באולד טראפורד בין הקבוצות, ירדה יונייטד כשידה על התחתונה לאחר הפסד 1-0 במסגרת רבע גמר הגביע האנגלי. http://www2.images.coolspotters.com/photos/428/wayne_rooney_855_18295341_0_0_7005137_300_profile.Xxx מבחן כשירות מאוחר לכוכב של יונייטד. פרגוסון רוצה אותו מוכן. פומפי שלאורך העונה נערמות עליה צרה אחרי צרה, נמצאת סוף סוף במגמת התאוששות. הקבוצה נמצאת בריצה של חמישה משחקים ללא הפסד וגם עם רק שני משחקים מתוכם הם ניצחונות, היא בדרך להבטיח את הישארותה בליגה לפחות לעוד עונה. לפורטסמות' שבמקום ה-14 37 נקודות כשלבורו שנמצאת במקום ה-18 שש נקודות פחות ולוח משחקים קשה משמעותית. פומפי תגיע למשחק כשהיא להוטה להשיג את הנקודות שיבטיחו לה הישארות באופן כמעט סופי וישימו קץ לעונה קשה מאוד עבור המועדון. במחזור הקודם אירחה פומפי את בולטון שנמצאת מקום אחד מעליה והצליחה לנצח 1-0 משער של קאנו בדקה ה-78.אבל למשחקי החוץ הקבוצה מופיעה באופן שונה לגמרי וניצחון החוץ האחרון של הקבוצה היה בתחילת נובמבר על סנדרלנד. ניקו קראנצ'ר יחמיץ את המשחק מחר עם פציעה בקרסול, יונס קאבול נמצא בספק.
וואו, זה היה משחק שאני לא ידוע מתי יצא לי לראות שוב. אם המשחק הזה היה חשוב לארסנל וקובע, אז אני יודע שהייתי סובל ב-90 דק' האלה ובגול של בניון מאבד את עצמי לדעת. אבל דווקא מכיוון שהמשחק הזה לא קבע כלום לנו, זה היה תענוג צרוף של 96 דק'. לא נהנתי ככה מכדורגל כבר המון זמן. מי האמין במחצית שזה יגמר ככה?! 7 שערים במחצית השניה, אין הגנות, רביעייה לארשבין וצמד לבניון. ארשבין פשוט היה אדיר. אחוז ניצול מצבים פשוט מדהים. והוא לא חלוץ, הוא קשר. שחקן גדול שלא הפסיק לרוץ 90 דק' והגול הרביעי היה פשוט מדהים. לא הבנתי מאיפה הוא שואב את הכח לספרינט הזה. נהדר. בניון היה ענק, וטורס גדול של סיבלסטרה ב-4 ו-5 מידות. בלם בדיחה. בכלל, ההגנות היום לא הופיעו למשחק ובמיוחד הופתעתי מסאנייה, שלמרות שחזר ממחלה, לא ציפיתי ממנו לכזה יום שחור. גיבס לעומת זאת היה לא רע. אני חושב שלא הגיע לנו אפילו נקודה היום, אבל במשחק הזה שום דבר לא הלך כמתוכנן. משחק מטורף, והוא יזכר כאחד כזה. ערב הזוי שלא ישכח. נ.ב1 רק לי היה דה ז'ה וו כשוולקוט קיבל את הכדור אחרי הקרן והתחיל לרוץ בשער הרביעי. נ.ב2 אני מסכים עם אבו. לא היה נבדל בגול של בנטדר. אבל למי אכפת?
שיפוט ביתי לגמרי של האוורד ווב בחצי השני. סאנייה קיבל צהוב על מרפק הכי לא מכוון שראיתי, ארבלואה פירק שחקן של ארסנל בכניסה מאוחרת ולא קיבל כרטיס, גם הפאול לקראת הסוף (20 מטר מהשער שאלונסו בעט בצורה נוראית) לא היה ולא נברא, אבל הכל מתגמד לעומת 5 דקות (שהפכו ל-6) תוספת הזמן - מישהו זוכר טיפול בשחקן פצוע? בזבוזי זמן? חילופים היו בסה"כ...4, איך ווב הליצן נותן 6 דקות על דבר כזה? ליברפול היא האבא והאמא של הפראיירים אם הם לא השכילו לנצח ארסנל כ"כ מביכה מבחינה הגנתית. את האמת, גם את המהלכים הטובים של ארסנל בחלק הקדמי אפשר לספור בקלות על כף יד אחת, אבל ככה זה שארשבין נותן את משחק חייו. הסיומת בשער הראשון והאחרון, ומעל לכל הבעיטה המושלמת בשער השני - וואו! כל ההגנה ביום נוראי, זה שסילבסטרה וגיבס ביום שכזה זה רחוק מלהפתיע, טורה זה גבולי אבל סאנייה זה ממש מוזר...ראיתם איך הם הרחיקו כדורים פשוטים תחת לחץ?שני השערים הראשונים של ליברפול הגיעו מהרחקות מבזות של סאנייה וגיבס. אני לא מחזיק מבנדנטר בשיט למרות שיש לו כמה משחקים עם רגעים נהדרים, נאסרי מוכשר מאוד אבל לא יעיל, ופברגאס היה חייב להיות מעורב יותר, כי בכל פעם שהמשחק של ארסנל עבר דרכו, קרה משהו מסוכן. אצל החלאות (המקומיים) - שמתם לב לשיטת המשחק החדשה? בחיי אני לא צוחק: אחד הבלמים/קשרים אחוריים שולחים כדורים ארוכים למרחק של 30 מטר משער היריב, טורס (איזה שיפור במשחק הראש, אין דברים כאלה) משתלט על הכדור, הבלם שניסה לקחת את הכדור הראשון נמצא ממש קרוב לטורס שפותח מבערים ורץ קדימה, תראו כמה שערים כאלה הם כבשו בחודשיים האחרונים מהשליחות כדורים על חצי מגרש! נכון שארסנל עלתה עם הגנה של ליגת פאבים כמו שאמרו פה, אבל עדיין ליברפול ללא ג'רארד כובשת ארבעה וזה יכל להיות הרבה הרבה יותר אלמלא כמה החמצות ועצירות (בעיקר יציאות טובות) של פביאנסקי (אשמה בשער השני של טורס), מסצ'ראנו ביום כ"כ לא אופייני, אלונסו לא מעורב יותר מדי וקויט מאוד מסוכן. שאפו גדול לבניון שמלבד צמד השערים (הדי קלילים, אבל מה זה משנה) נתן את משחקו הטוב ביותר עבור ליברפול, וכיום הוא אחד השחקנים בכושר הטוב בליגה. וכמובן איך לא במשחקים שלהם, אם היו בודקים לי את הדופק בשריקת הסיום היו מזמינים לי אמבולנס באלף אחוז, הייתי מוכן להתערב שזה גם יהיה 4-5.
בוקר טוב,יש ניצולים ? עכשיו ה 4-4 של צ'לסי וליברפול נראה לי אפור משהו... אתמול כבר במחצית כתבתי כאן הודעה שהקצב פשוע משוגע.וזה עוד במחצית עם שער אחד. ליברפול טעתה אתמול כששלחה יותר מידי שחקנים לשליש האחרון של המגרש ושילמה על זה. לא משחקים עם מסצ'רנו ב 16 של היריב כשמולך השחקן הכי מהיר וחכם במתפרצות ת'יאו וולקוט. בכלל,וולקוט הולך ונהייה קיצוני מושלם.מהיר כמו סילון,חכם,יודע למסור,ומי שראה את הסיומת מול ויאריאל מבין שהילד הזה הוא משהו מיוחד. אם המשחק הזה היה לפני חודשיים אז אני לא מאמין שבליברפול היו מפקירים כך את ההגנה.הידיעה שזה משחק שחייבים לנצח גרמה לכולם לעלות (אפילו קראגר בשתי בעיטות של נגר גידם)ולהפקיר לגמרי למטה. אבל מה יש לנו להתלונן ? העולם חזה בטופ של הכדורגל. על הדשא,מסביבו (המגרש הכי מרגש בעולם !),ואיפה לא ? אין עוד מגרש בעולם שאתה מרגיש פשוט שהיציע גם הוא שותף למהלכים.