משחק חפירות נוסף מצידנו. באמת חבל. יש לנו את מה שצריך להשאיר את הנקודות בבית ולעשות את זה משכנע בזכות כדורגל קצת יותר יוזם, נקווה שאולי על הדשא זה יראה אחרת.
זה לא שפלקאו מגיע ישר להרכב מהיציע. הוא כן נכנס כמחליף בניגוד להולנדי שרק עכשיו חוזר לסגל. נקווה לפעולות טובות שלו
הלוואי, גם בהרכב הזה אני יכול לראות מצב שאנחנו מתחילים את המשחק בלחץ על יונייטד, אני פשוט חושב שאם זו היתה התכנית של מוריניו אז הוא היה משחק עם וויליאן. נקווה להפתעות.
לסטר ממשיכה לנצח והיא כבר במצב שכל מה שמפריד בינה לקו האדום זה שער חובה אחד. פתאום משום מקום הם התחילו בקאמבק, רוחה של וויגאן המיתולוגית נפלה עליהם. ווסט ברום מנצחת את פאלאס בחוץ ואפשר לומר שפוליס השאיר עוד קבוצה בליגה, ברנלי מפסידה לאברטון וצונחת למקום האחרון. סאות'המפטון מפסידה בסטוק וכנראה נפרדת מחלום הצ'מפיונס, ראיתי חלקים מהמשחק וזה היה בצדק, סטוק שלטו כמעט לחלוטין.
חואן מאטה מגיע להרים כדור מדגל הקרן, בסמוך ליציע אוהדי צ'לסי שמוחאים לו כפיים - רגע קטן-גדול של תרבות ספורט.
לא הייתה עבירה. משחק צפוי מבחינת ההתנהלות שלו, אם יימשך ככה, ויימשך ככה, יונייטד גם תגיע למצבים ותוכל לכבוש. כמו בשאר המשחקים נגד הגדולות אנחנו מובילים ויכולים בקלות לשלם ביוקר על הוויתור המוחלט בפוזשן.
20 דקות של בית ספר של יונייטד, המשיכו לשחק את את הכדורגל ההתקפי החכם שואן חאל הנחיל שם, ומצידנו פשוט בלגן גדול... זומה מטייל, אגף ימין פתוח לחלוטין, יונייטד היתה צריכה להבקיע שער בדקות האלו אבל רוני החמיץ. הגול שלנו הגיע בכמה דקות הרבה יותר טובות, אחרי שנכנסנו לעמדות, וכמובן מאיבוד כדור של יונייטד אחרי לחץ יותר גבוה על הכדור, וחבל מאוד אם לא נמשיך עם זה. אין לי בעיה שלא נבוא לשלוט על הכדור, אני לא מכור לפוזשן, אבל זה בשום פנים ואופן לא יכול להיות פסיבי כמו ב20 דקות הראשונות.
ואנשים (מראדונה למשל) עוד מעזים לומר שואן חאל מתאכזר אליו, קובר אותו...אין לו את מי להאשים מלבד את עצמו, הוא קיבל מספיק הזדמנויות לארוך העונה שמי יודע בכמה נקודות עלו לנו.
האיבוד כדור של פלקאו זה בכלל לא בגלל שהוא לא בכושר, זה כי זה לא הוא. הוא לא אמור להיות במקומות האלו, אף פעם הוא לא היה טכני ונינוח מחוץ לרחבה. אם ואן חאל אוהב שהחלוץ שלו יוצא מהרחבה ומשתתף בחזקה בכדור, פלקאו זה לא האיש גם כשהוא כבש 40 בעונה.