המחזור ה-33 בפרמיירליג: Nights In White Satin

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏16/4/15.

1. Raulito Madridista

לא הייתי נותן להאזר את תואר שחקן השנה אבל בכל-זאת כמובן שההשפעה שלו על צ'לסי עצומה והוא חד משמעית יותר טוב מהעונה שעברה גם אם ההבדל מבחינת שערים או בישולים לא נראה אסטרונומי(הוא כבר עבר את מס' השערים שכבש אשתקד).

בכל-מקרה, קצת צורם לראות את צ'לסי במשחק בית עוברת את החצי בדיוק פעמיים, גם אם מוריניו לא דוגל בהנעת כדור. את מספר המשחקים הטובים של צ'לסי בחצי השני של העונה אפשר לספור על כף יד אחת, וגם הסטט' שרמי וייץ ציין מוסיפה לעניין - גם במשחקי הבית נגד קבוצות הרבה פחות טובות מיונייטד - זה הולך מאוד קשה.

לגבי יונייטד - רוני משחק מאוד-מאוד-מאוד מאחורה מה שמונע ממנו להגיע למצבים כמו בפתיחת המשחק. אין ספק שיונייטד השתפרה משמעותית והתחילה לאגור נקודות, אבל עדיין הכל נראה לי טלאי על טלאי, הכל מאולתר, גם מבחינת המערך וגם מבחינת ההרכב עצמו. די-מאריה כן שווה מקום בהרכב הראשון עם כל הכבוד לשיפור של אשלי יאנג. מי שכן טוב לדעתי הוא אנדר הררה. כמובן שיונייטד יכולה להשוות, לא גיליתי כאן את אמריקה.

2. oranfu Member

פברגאס כל כך חלש. למה לא להכניס את וויליאן במקומו? הוא פשוט לא עושה כלום.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

החלטה גדולה של השופט וצהוב מוצדק בסיום.
    עוד ניצחון עם הלשון בחוץ, עוד צעד למטרה.

מזל שניצחנו, אחרת ארסנל המאיימת הייתה מלחיצה אותנו.

היו דיבורים על דה חאה-קורטואה.. אז הזארד בא והשחיל לספרדי בין הרגליים בשביל החבר...

עוד סימון וי.

4. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

זומה זומה זומה

5. alexshw Member

הכדורגל הפרגמטי של מוריניו עובד. פשוט לחכות לטעות של היריבה שתגיע ולנצל אותה.
    בסופו של דבר הפציעות פגעו קשות ביונייטד כי אין לה שום חלוץ אמין העונה פרט לרוני.
    לפלקאו מקום של כבוד בחוד קבוצת הפלופים לצידו של פורלאן. נפילה איומה של המועדון.

לא מבין את הכניסה של ינוזאי. מה הוא יכול לעזור פה? למה לא ואן פרסי?

6. Wazza Member

משחק זוועתי של שתי הקבוצות... השנה צ'לסי לקחה אליפות בקלילות כל כך שזה לא יאמן... אין לי ספק שאם צ'לסי תמשיך לשחק ככה בעונה הבאה הם מקום 3-4 בלחץ.

7. oranfu Member

באמת החלטה גדולה של השופט (לדעתי היה שיפוט לא טוב היום). הייתי בטוח שזה פנדל בהילוך ראשון (בכלל היתה נגיעת יד של פלקאו שהובילה לאירוע הזה).

אני יודע שבסוף הוא לוקח תארים, אבל איזה כדורגל משעמם של מוריניו. מועדון עם כל כך הרבה כסף, כאלה שחקנים, והוא משחק כמו קבוצת צ'מפיונשיפ.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

טוב, היה נחמד לפנטז, חוזרים למציאות. הטופ 4 רחוק מלהיות סגור, בשבוע הבא אברטון בחוץ, עדיין בלי קאריק וזה בקלות יכול לרדת לשתי נקודות מליברפול.

אנחנו וצ'לסי סובלים מבעיה דומה-יש הרכב ראשון שיכול לשחק מצוין, אבל במקרה של פציעות אין תוכנית ב'.

9. golding מנהלים

אני אדיש לגבי שיטת המשחק של מוריניו במשחקים כאלה, אנחנו מרחק יריקה מהאליפות ואם זה מה שיביא לנו את זה אז so be it.

הבעיה היא כשאנחנו משחקים ככה מול קבוצות נחותות מאיתנו בהרבה, או כאשר אנחנו עם יתרון של שחקן במשחק ביתי ועדיין לא מתחילים להשלים מסירות. וזה קרה יותר מדי בחודשים האחרונים.

10. alexshw Member

הם גם מסוגלים לשחק אחרת וראינו את זה עד דצמבר. משחק דורסני כשהם בורחים בקלות לכולם. לא צריך להספיד.
    כשמוריניו רואה כבר תואר באופק לא מעניין אותו שום דבר.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בליגה האנגלית זה מספיק. ברמות גבוהות יותר לא, ראינו נגד קבוצה כמו פסז שהיא מוגבלת אבל איכותית שזה כבר לא עובד.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

דווקא לדעתי לא היה חסר היום הרבה שהמשחק היה מסתיים כמו שהסתיים באולד טרפורד עם שער שיוויון של יונייטד ממש בתוך תוספת הזמן. אין מגיע בכדורגל, אבל כן נהנתי לראות את יונייטד בלא מעט דקות הערב, וגם קוויתי שתשיג את השער הזה שוב.
    צ'לסי כמו קבוצה של מורניו. סופר יעילה ובדרך כלל גם משיגה את מה שהיא רוצה.

13. JohnTerry26 Member

כמו שאמרתי לפני המשחק ובכלל בתקופה האחרונה, זה לא מה שרציתי לראות, רציתי לראות יותר אומץ ותעוזה, אבל מוריניו שם פס על כולם ואין מה לעשות זה עבד. וכנראה שזו הדרך ההולמת להרוויח סופית את האליפות אחרי חודשים שלמים שזה מה שאנחנו רואים. מלבד הבעיטה של פלקאו לקורה לא נתפסנו עם המכנסיים למטה פעם אחת לדעתי מאז סביבות הדקה 20, איפה שיוניטד היתה צריכה להעניש אותנו כי עלינו הפוכים לגמרי. חוץ מהגול בו עשינו הכל מושלם, משחק המתפרצות היה לא טוב. מאטיץ' כל פעם שהוא חוטף כדור הוא גם מאבד אותו אחרי שניה, אוסקר עם כמה מסירות לא מדויקות כרגיל, ודרוגבה הרג אותנו לגמרי. אני די משוכנע שעם רמי היינו מרויחים עוד כמה מצבים מסוכנים, יונייטד נתנה לנו להתפרץ מולה בלי הפרעה כמעט. דרוגבה איטי מדי, במהירות ובפעולות.

מייקל קאריק, ההרכב הראשון שלכם עוד לא שיחק מול שיטת משחק כזאת. אני לא הייתי מפיל את זה על הפציעות עד שההרכב הראשון שלכם יראה שהוא יכול לנצח משחק כמו שצ'לסי עשתה היום. אני לא חושב ששיחקתם לא טוב, לא מצאתם מספיק פתרונות וזה הגיוני לגמרי, ההרכב והשיטה הזאת שלכם רצה בסה"כ 4 משחקים, מכאן היא אמורה להשתכלל.

לירן, אני מסכים איתך על הרעיון אבל לא על הדוגמא, מול פסז' לא שיחקנו במחויבות כזאת ועם אנרגיה כזאת מחצי המגרש ומטה, גם שם הלכנו אחורה אבל לא תקפנו את הכדור. הגישה שלנו היום יכולה לעבוד ברמות הכי גבוהות (גם עבדה בעבר), אבל יכולה גם באותה מידה להיכשל. כמו שיונייטד יצרה מעט הזדמנויות היום ובכל זאת פלקאו כמעט שם גול, באיירן או ברצלונה יתפסו אותנו יותר פעמים לא ערניים ואולי גם יכבשו. זאת שיטה שמסתמכת יותר מדי על עירנות ומזל, לכן אתה רואה כל מיני ניצוצות של השיטה הזאת - צ'לסי ב2012, אינטר ב2010, אתלטיקו ב2014 (למרות שאתלטיקו ואינטר היו טובות בהרבה מצ'לסי ההיא) אבל שנה אחרי שנה להצליח עם זה? קשה מדי. מוריניו יהיה צריך בעונה הבאה לעשות משהו אחר, דומה יותר לתחילת העונה רק עם כמה שחקנים אחרים כדי שהוא יוכל להרגיש בנוח עם זה מול כל יריבה.

14. stenley1 Member

stenley1

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/15
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני דיברתי על העונה, למרות שהחולשה של הליגה האנגלית זו מגמה של כמה שנים ולא משהו חדש, ביחס לגדולות באירופה.

מסכים איתך לגבי רוב ההודעה. חוץ מפבריגאס כמובן...

לצלסי חסרים שחקנים וזה ברור. יש פה שחקנים שלא יהיו מסוגלים להתחרות ב גדולות באמת וכנראה שעם חיזוק נכון מוריניו ירשה לעצמו לשחק אחרת.