טוב, אז מאבק האליפות שוב ON. זה התואר של יונייטד להפסיד, ללא ספק, אבל 5 הפרש שיש עוד מפגש בין הקבוצות שסיטי מארחת, כאשר הפרש השערים שלה טוב יותר- לא גמור עדיין. ובתחתית, אפשר להכריז רשמית על היורדת הראשונה- וולבס, שפשוט עשתה טעות שנתנה למקארתי ללכת.
בעצם גם יונייטד קופחו מבחינת השיפוט, וויגאן הבקיעו מקרן, אבל זה היה אמור להיות כדור שוער של דה חאה, ולא קרן. אף אחד לא מזכיר את זה.
שכחתם שגם שהשופט מנסה ככול יכולתו עדיין אתם צריכים לפחות לנסות לנצח את המשחק... אנחנו משחקים שם יום שני, נראה אם הוויגן האלו כאלו טובים או שאתם כול-כך זחוחים.
תמיד בשלבים האלה של העונה ויגאן מתעוררת ובסוף ניצלת. יונייטד חושך מצרים - גם ימים כאלה קורים. כנראה זה נובע מהחישובים באיזה מגרש ובאיזה משחק יקחו אליפות. זה לא במקום. וולבק וצ'יצה לא פוגעים כבר חודש. הראשון מנסה, השני לא קיים לחלוטין ונמצא בכושר הכי רע מאז שהגיע לקבוצה. אני לא מודאג.
עוד תפנית בעלילה עם ההפסד של יונייטד בDW לוויגאן, המירוץ שבשבוע שעבר היה גמור לגמריי נפתח מחדש. גם בתחתית הלוהטת השלוש נק' האלה של וויגאן שמות את הקבוצה של מרטינז בפוזיציה טובה להישאר. :aaa12:
האווירה הנחמדה שהייתה שם בסיום היא פלסטר על תופעה מחפירה. משחק על החיים שלך בליגה, מול המוליכה, וכל כך הרבה כיסאות ריקים. יש קהלים הרבה יותר טובים בצ'מפיונשיפ. בקשר למשחק, כל הכבוד להם. יונייטד נראתה נורא, אבל צריך לדעת לקחת נקודות כשמישהו מגיש לך אותן ככה. וויגאן עשתה את זה היום. חילוף מטופש של מרטינז בסיום, שהוריד את הקבוצה שלו למטה. אני יודע שאם הם היו מבקיעים במתפרצת הוא היה יוצא גדול, אבל וויגאן הייתה מספיק טובה לפני זה ולא היה צורך לשדר לקבוצה לחץ עם חילוף כזה.
מרגיז,מגעיל, מקומם! ככה אפשר להסביר את המשחק הזה על הצד הטוב ביותר.... השאננות ממנה כל כך חששתי תקפה את שחקני יונייטד בצורה אגרסיבית ביותר, זה היה המשחק הכי גרוע של יונייטד השנה היא לא הגיעה בו לשום מצב ממשי וההפסד מוצדק, אפילו הפנדל שהגיע לנו בבירור הוא סוג של צדק עם וויגאן כיוון שגם לה נפסל שער חוקי למהדרין. אז מה יהיה הלאה? קודם כל שלאף אחד לא יהיה ספק המאבק על התואר חי וקיים והוא היה כזה עוד לפני המשחק היום, שחקני יונייטד פשוט עלו בתחושת שאננות גועלית ודוחה וקיבלו בראש, וגם אי ההכללה של סקולס בסגל היא תמוהה ומוזרה(קשה לי להאמין שהוא היה פצוע)וגם עליה הסר נענש בגדול. ביום ראשון משחק ביתי קשה מאוד מול אסטון וילה שלבטח לא תהיה פראיירית, אם יונייטד תעלה למשחק לחוצה בידיעה שהסיטי ניצחה יום קודם לכן וצימקה את הפער לשתי נקודות זה יהיה עלול להיות מסוכן ונקווה מאוד שזה לא מה שישפיע לרעה על השחקנים. אם סיטי מנצחת בנוריץ' וגם כצפוי בוולבס במחזור שלאחר מכן ולא משנה מה אנחנו נעשה אפשר לקבוע עובדה חד משמעית...המשחק באיתיחד יהיה זה שיכריע את גורל האליפות לפה ולשם!
אמנם אין להם קהל בכלל, ודי מביך לראות כ"כ הרבה קרחות ביציעים, אבל אני שמח בשביל וויגאן. כדורגל חיובי, מגיעים להמון מצבים ובהחלט לא מכערים את הפרמייר-ליג כמו כמה קבוצות אחרות, למשל קבוצות שאלכס מקליש אימן אותם. אני לא חושב שההפסד הזה קריטי עבור מנ' יונייטד, אמנם הם יאלצו לוותר על החגיגה באתיחאד אבל אני חושב שההפסד יעזור לפרגוסון להכניס אותם לכוננות לקראת משחקי הסיום.
זה לא משנה, נראנו כמו סמרטוטים ולא משנה מה הלך במשחק פשוט הגיע לנו להפסיד. רואים כמה אנחנו תלויים בסקולס וזה פשוט מדאיג כבר... חייבים לעשות רכישות שמתעכבות כבר 4 שנים. יונייטד נואשת לרכש!
אני לא מוצא בזה שום blessing in disguise. פער של 8 נקודות כשאתה לפני משחק בית מול אסטון וילה... ניצחון שלנו גם היה מסיר משמעות מהניצחון הצפוי מאוד של סיטי היום. עכשיו זה נותן להם ביטחון.
אנדריי, נגיד וסיטי באמת תעשה את שלה, איך המשחק במנצ'סטר יכריע את גורל האליפות כאשר הפער הוא בכלל יותר ממשחק אחד?
אז מה עם לוויגאן אין קהל, הבעיה הזו נסלחת כיוון שמדובר פה במועדון סימפטי שמצליח לשרוד בצורה מעוררת הערכה עונה אחר עונה ודווקא העובדה שהם עושים זאת ללא קהל היא מה שהופכת אותה לסינדרלה ולסיפור יפה למדי. להזכיר לכם קבוצות עם קהל גדול כמו ווטפורד ודרבי קאונטי הציגו עונות מחפירות מאוד בפרמיירליג שהעלו עוד תהיות אם יש מקום ל-20 קבוצות בליגה,וויגאן היא לגמריי לא קבוצה רעה ולגמריי לא כזו שצריך לשפוט רק בגלל כמות הקהל הנמוכה שלה.
מה לעשות, יונייטד לא מכונות. עשו נדמה לי 11 ניצחונות ב - 12 משחקים. 5 משחקים אחרונים על האפס. תפסיקו להכנס לפאניקה מכל דבר.