המחזור ה-33 לעונת 2021/22 ב-SerieA:: ׳או׳טי רום פה מזון׳ (קראולית)

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by uri, Apr 16, 2022.

1. SerieA Il Capitano

השאלה אם אתה מסתכל על עומק או איכות. בוא נאמר שקונטה אימן סגל מאד קצר בעונה הראשונה באינטר. הייתה שם איכות בדמות לוקאקו, שקריניאר, דה פריי וברוזוביץ׳ מן הסתם.

אני חושב שהסגל של פיולי חלש מזה של ספאלטי, והסגל של ספאלטי חלש מזה של אינזאגי. אבל בסיכומו של עניין, ספאלטי לא ניצח שוב ושוב ושוב כשהיה צריך באמת להביא איזשהו תואר (מלבד קופה איטליה).

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הסגל של ספאלטי הרבה יותר קרוב ברמתו לזה של אינזאגי מאשר פיולי. אם הטבלה הייתה צריכה לשקף את מיצוי פוטנציאל הסגל של המאמנים, מילאן כבר מזמן אלופה.

itzik.miro likes this.
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומק. קונטה עשה עונה כמעט זהה לזו של לאציו ואטאלנטה (טופ 4 ללא התמודדות על סקודטו) ולא זכורות לי סיסמאות על מנטליות ברמות שאני קורא כאן העונה.

לדעתי הסגל של נאפולי מוזנח מאוד (לא קיבל שום חיזוק משמעותי מהעונה שעברה), פחות טוב מזה של פיולי ולא שווה בכלל טופ 4. יש שם 4-5 שחקנים טובים באמת ואם מוסיפים לזה את כל האירועים המכשילים של העונה, מקבלים קבוצה אובראצ'יברית בטירוף.

4. DRORIKO Member

למה אתה לא עושה כאלה הנחות לאלגרי? גם הוא חטף אחושילינג מהפציעות.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי:
    • על כל פציעה שחטף, הוא קיבל רכש בשווי כפול מהנורמה.
    • הסגל מראש הכיל 2 שחקנים יקרים על כל עמדה, ואין בינהם פערים כל כך גדולים. בנאפולי בקושי ניתן להרכיב 11 ללא ילדים כמו זאנולי (שלפחות נכון להיום לא קשורים למעמד).

6. DRORIKO Member

על מה אתה מדבר תגיד לי? איזה תחליף יש לקייזה באגף שמאל? איזה תחליף יש לדיבאלה שהיה פצוע המון זמן? ומה לגבי קייליני ובונוצ׳י שנפצעו באופן תדיר ואילצו אותנו לפתוח נגד ויאריאל עם רוגאני מה שגם עלה לנו בהדחה? דבר נוסף, אתה אמרת שבנאפולי בגלל הפציעות לא יכלו לבנות כימיה קבוצתית, איזה כימיה קבוצתית יש ביובה? מתי עלינו עם אותו הרכב יותר מפעמיים ברצף?

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

• קייזה נפצע? היה לכם מחליף לקייזה בסגל. היום הוא מפרק קבוצות אנגליות כי אלגרי בחר לוותר עליו. בתמורה הוא קיבל חלוץ ב100מ' יורו. ממש מסכן.
    • מקני נפצע? זרקתם על זקאריה עמלה שאף קבוצה אחרת לא הסכימה לשלם (הבחור הוצע לכל מועדון קיים), אז לפחות מבחינה מספרית, אלגרי קיבל מחליף.
    • קייליני נפצע? יש לכם 3 בלמים ברמה הנדרשת וזה מספיק לקבוצה שרוב העונה משחקת עם 2 בלמים. אכן נפגעתם במקרה חד פעמי בו 2 נפצעו בו זמנית. לנאפולי יש את קוליבלי (שנאלץ לקחת חלק באליפות אפריקה) ורחמאני שקיבל קידום מאוד לא מובן מאליו להרכב כי נאפולי לא הייתה מסוגלת לרכוש בלם חדש בקיץ. אם אתה מחפש הקבלות, תדמיין שבינואר מכרו את בונוצ'י לקבוצה יוונית.

כפי שאתה יכול לראות, אין לי אפילו סיבה אחת לתת הנחות לאלגרי או לכל מאמן אחר עם סגל כל כך יקר. נאפולי, עם לובוטקה, אנגוויסה וזאנולי מתפרש כאן כהרכב אופטימלי. זה כל הסיפור.

8. SerieA Il Capitano

המחליף של קייזה אמור להיות... השחקן הקודם מפירנצה שעלה 50 מיליון - ברנרדסקי.

מן הסתם זה לא המצב.

DRORIKO likes this.
  9. DRORIKO Member

אז שאני אבין, זה שקולוסבסקי מפרק הגנות בפרמייר ליג אומר שהוא היה צריך לפרק הגנות בסריה א׳? כאילו שפרמייר ליג וסריה א׳ זה אותו הדבר ושלשחק ביובה ובטוטנהאם זה אותו הדבר. דיבורי פוטבול מנג׳ר. מה גם שאלגרי בכלל לא זה שדרש להביא אותו אז אני לא מבין את הטענות שלך.

10. DRORIKO Member

לגבי זקאריה אני כבר יותר מסכים איתך. פה להבדיל מקולוסבסקי הוא לא יכול להגיד שהוא קיבל אותו בירושה.

11. itzik.miro Member

אין מחליף לקייזה, לא קיים בסגל של יובנטוס או בכל סגל אחר באיטליה שחקן מסוגו, גם לא קולוסבסקי שמפרק את אברטון ולידס.

הפציעות הן לא תירוץ לאיך שיובה נראית והאנדר אצ'יבריות שלה, הן גם לא תירוץ לכך שספאלטי בערך מיומו הראשון על ספסל המאמנים מבצע שגיאות בדיוק בזמן שנראה שהדברים בידיים שלו.

מאמן נהדר שלא מצליח לעשות את האקסטרה צעד לכיוון התואר.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Last edited: Apr 20, 2022
  12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטענות מאוד פשוטות. אם "קבוצות אנגליות" שיבש אותך וגרם לך לא להתייחס לנושא, תנסה לקרוא שוב ללא המשפט הזה.

*כמובן שגם זה שאלגרי לא דרש להביא אותו בשום צורה לא קשור לנושא.

אני אומר קולוסבסקי, אתה אומר ברנרדסקי, אלגרי אומר קוואדראדו ולאחרונה טרידנטה עם דיבאלה-ולאחוביץ'-מוראטה. יש לו כל כך הרבה אופציות עם כל הכסף שנשפך על הסגל הזה (לאורך ולרוחב) אז עדיף שה"הנחות" ילכו לאוהדים שצריכים להמשיך לסבול את הפרצוף שלו גם בעונה הבאה. הוא לא צריל להמציא שום דבר. מישהו נפצע? פשוט קוראים להבא בתור בpayroll.

13. DRORIKO Member

למה זה לא קשור? אתה מציג את אלגרי כמפונק שעל כל פציעה ״מקבל רכש בשווי כפול מהנורמה״ אז קולוסבסקי זה לא שחקן שהוא קיבל אלא הגיע לפניו.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי אם נושא הדיון הוא רוחב הסגל ומענה לפציעות ביחס לנאפולי. זה בדיוק מה שקרה (פציעה -> רכש יקר) וקולוסבסקי זה בהחלט שחקן שהוא קיבל (גם אם הגיע לפניו), ובחר לוותר עליו. לספאלטי אין את הפריבילגיה הזו. הוא חייב לעבוד עם פוליטאנו, פטאניה, אונאס ואלמאס. שחקנים שספק אם יקבלו הרכב בבולוניה.

@SerieA
    מה קורה עם מילאן אחרי היום? הם עדיין דוגמה נגדית לנאפולי או שניתן כבר לראות שגם הם מגיעים לשלב הסופי של העונה עם הלשון בחוץ?

Last edited: Apr 20, 2022
  15. itzik.miro Member

אלמאס שחקן כדורגל נהדר שנכנס להרכב של יובה לצד לוקאטלי בכל יום בשנה ומתוך השאר שציינת 2 הם בתהומות הנשייה של הסגל. לנאפולי יש הרבה יותר מזה. סגל מעולה עם חלק התקפי מרשים מאוד.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

EO11 likes this.