אגיד דבר כזה להעלים את דושאן ולאחוביץ' זה הקסם הכי גדול שאלגרי עשה השנה. עצוב וכואב כאחד. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הבעיה שאף אחד מאיתנו לא יודע מה היא מידת המוכנות של ה"ילד". לא נראה לי שמאמן אחר היה נוהג אחרת. זקאריה לא עושה רושם של DM מנהל משחק שיכול לשחק באמצע (כמובן שגם דנילו לא אבל את הביצוע הטקטי הבסיסי הוא לפחות מכיר). אפשר היה לפתוח איתו כמצאלה וקוואדראדו במקום דה שיליו אבל גם כאן, המעורבות של קוואדראדו הייתה פוחתת ולא בטוח שזקאריה שווה את זה.
קשרים טבעיים: 1. זאקריה 2. מיראטי *הנסיון של דנילו בקישור כבר נעשה והתברר בתור אחד הדברים הגרועים ביותר. שנוסו במועדון. אם אתה ממש רוצה להיות יצירתי - אני הייתי מעדיף לראות את בונוצ׳י משחק בין ההגנה לקישור באופן כללי, במשחק מהסוג הזה, הייתי מצפה לראות שני קשרים פיזיים במשחק, ואת דיבאלה/קווד יורדים כדי לעזור בניהול משחק. בפועל דנילו נוראי, כצפוי(הנה חור שלו יחד עם דה ליכט עושה גול)
זאקריה באמת לא הולדינג מידפילדר, מאזלה או כל סוג של פליימייקר dm. הוא בוקס טו בוקס, כזה שצריך לפרוץ קדימה, לתת קשיחות , ללחוץ, לגעת כמה שפחות בכדור ובטח לא לסבך במסירות. עומק. אם אלגרי יבנה עליו כהולדינג אחה לא בשורות טובות. אצלינו אגב הוא היה נכנס בול במקום פרד.
בכל משחק שעובר המשפט הזה מקבל משנה תוקף. גם עכשיו, יובה התחילה לצבור מומנטום ואז החילופים. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
זה קודם כל יובה של העשור האחרון היא מועדון טופ באירופה. דבר שני, זו כנראה ההחמצה הכי גדולה שלו כי אשכרה היה לו זמן לנשום, לכוון ולהחמיץ.