פראיירים היינו חייבים לנצח פה. בקיץ יש למוריניו הרבה עבודה. בלמים בינוניים להחריד,ואין מספיק קילריות מקדימה.
סמולינג עשה בית ספר לאוסימן. כנל קוליבאלי לאברהם. לא ברור איך נאפולי יצאה עם תיקו מהמשחק הזה, חוסר צדק. זאניולו לא נתן למישהו מהקבוצה פס אחד היום, אחד. לא ראיתי אנוכיות כזאת בשום מקום באמת
הפסד של רומא התאים לי יותר כמובן, אבל לנאפולי בשום שלב של המשחק לא באמת הגיע לנצח. מבחינת ההנאה, היה מעט יותר טוב במחצית השניה, אבל הציפיות שלי עוברות למשחק של אטאלנטה - ורונה.
יותר נכון שאוסימן עשה לו חיים קלים. הוא בלם מאוד מוגבל,חוץ מהפיזיות שלו אין בו כלום. לגבי זאניולו אנחנו מסכימים.
אם תסתכל על סמולינג כשומר אישית אני חושב שהוא עושה עבודה מעולה, הוא הראה את זה נגד לוקאקו שנה שעברה שהיה באינטר, וגם השנה פעמיים נגד אוסימן, ברור שזה לא תמיד עובד(רפאל לאו וזלאטן חגגו עליו) אבל דווקא הוא הכי יציב מהשלושה. מאנציני לא מרבה לעשות טעויות, אבל מלא עברות טיפשיות, ואיבנייאז כל כמה משחקים נותן נקודות מתנה לקבוצות.
טוב אז מה נותר לנו במאבק על המקום הרביעי בליגת האלופות: יובנטוס 63: סאסואולו (ח), ונציה (ב), גנואה (ח), לאציו (ב), פיורנטינה (ח). רומא 58: אינטר (ח), בולוניה (ב), פיורנטינה (ח), ונציה (ב), טורינו (ח). לאציו 56: מילאן (ב), ספציה (ח), סמפ (ב), יובה (ח), הלאס (ב). פיורנטינה 56: סלרניטנה (ח), אודינזה (ב), מילאן (ח), רומא (ב), סמפ (ח), יובה (ב). אטלאנטה 51 : הלאס (ב), ונציה (ח), טורו (ב), סלרניטנה (ב), ספציה (ח), מילאן (ח), אמפולי (ב) Sent from my SM-N970F using Tapatalk
MOTM היום: 1. סמולינג 2. פלגריני 3. זלווסקי נפטרנו מהמשחק הקשה ביותר בלו"ז עם שמירה על הרצף (12 משחקים ללא הפסדים) עריכה: + איבוד נקודות של שתי היריבות. נשאר: רומא: אינטר, בולוניה, פיורנטינה, ונציה, טורינו לאציו: מילאן, ספציה, סמפדוריה, יובנטוס, ורונה אטאלנטה: ונציה, טורינו, סלרניטנה, ספציה, מילאן, אמפולי פיורנטינה: סלרינטנה, אודינזה, מילאן, רומא, סמפדוריה, יובנטוס
השאלה היא לא מי זומן ויכל לשחק אתמול אלא מה הקבוצה ספגה לאורך חודשים שגרם לחלק מהשחקנים להישחק\מנע מהקבוצה לבנות כימיה קבוצתית טובה יותר. כושר ירוד באפריל זו תוצאה של העונה כולה. זה חוזר על עצמו כל שנה, לכל סגל קצר שחוטף כמות גדולה מדי של פציעות\קורונה\כדורגל נבחרות באמצע העונה. אפשרות נוספת היא - בעטו בדלי! תלוי בגישה.
זה היה יכול להיות תירוץ מתאים אילולא מילאן לא הייתה סובלת בדיוק מאותה בעיה עם סגל חלש מנאפולי. רואים במסיבת העיתונאים של ספאלטי אתמול כמה האיש עקשן. לא ישנה שום דבר. למה השחקנים של קונטה יכולים להיות ראשונים לכל כדור והקבוצות שלו לא? מה שכתבתי על אינזאגי לפני כמה שבועות רלוונטי בדיוק לספאלטי. הוא לא מביא את השחקנים שלו למצב שהם מתאבדים על כל משחק כאילו שהחיים שלהם תלויים בזה. ומאמנים אחרים כן. זו המציאות לאורך 20 שנה אצל ספאלטי. מאמן מבריק, אבל לא מהגדולים ביותר.
מילאן סובלת מאותה בעיה ולכן מה שמפריד בין הקבוצות זה 4 נקודות (עם לו"ז קשה יותר למילאן). לא זכור לי שבהפסדי נקודות לסלרניטנה, בולוניה, אודינזה וספציה "התאבדו על כל כדור"? השחקנים של קונטה אכן ראשונים לכל כדור, וגם ראשונים לנרמל את הכישלון האירופי שלהם כך שזה כבר לא מפתיע אף אחד. גם הוא מאמן מבריק ולא מהגדולים ביותר. לא מבין רק מה זה קשור לעונה הנוכחית של ספאלטי (או פיולי). מתי קונטה אימן סגל קצר עם כל כך הרבה אירועים שליליים לאורך העונה?