המחזור ה-34 בסריה א':: מבחן גדול לקונטה ואינטר באולמפיקו, האם יצליחו להלחיץ את האלופה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Roma, ‏17/7/20.

1. VAR Member

הפציעה של סנסי בהחלט זיינה לכם את העונה. ואני שמח שהזכרת את ראג'ה - ההבדל המהותי בין הסגלים זה שאינטר הייתה תלויה באופן מוחלט בשחקן הכי לא מקצוען באיטליה פשוט כי מאז ימי ווסלי סניידר כל מי שעבר בקישור שלה היה או סטטי להחריד (ואלרו) או חסר יצירתיות להחריד (כל מי שלא ואלרו). בדיוק בזה מארוטה טיפל בקיץ כשהביא את סנסי ובארלה ועד לפציעה של הראשון זה גם עבד נפלא. שיט האפנס, אבל אני מעדיף להיות תלוי בכשירות של השניים האלה מאשר להיות תלוי בנאיינגולן. מה גם שאריקסן היה אמור לפתור את הבעיה הזאת ובינתיים חבלי הלידה כואבים מהצפוי.

הקישור של אינטר העונה בהשוואה לכל עונה מאז הטרבל זה כמו להשוות רולס רויס לסוסיתא.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@VAR היה גם קובאצ'יץ', אפשר להתווכח עד כמה טוב היה אבל היה יצירתי.

לבנות את הקישור סביב ראג'ה זו טעות? יכול להסכים, לא כל כך התעמקתי בזה. האם להביא את בארלה וסנסי היה מהלך גדול? מסכים. לי אין ביקורת על העונה הזאת למעט דברים נקודתיים שזה יש עם כל מאמן או איש מקצוע. אם נהיה היום 8 או 5 מיובה זה לא משנה, משנה שהתקדמנו מאוד לעבר המטרה הראשית וכן צריך ליטושים נוספים כדי לצמצם את הפערים בינינו לבין יובה, כי שיחקנו יותר מדי עם שחקנים שלא יכולים להיות חלק עיקרי מהקבוצה.

אני אשמח אם ראג'ה יחזור להיות חלק מהסגל, למרות שלהערכתי הוא מעדיף להיות כינור ראשון גם אם זה אומר בקבוצה עם שאיפות נחותות יותר. המכשול הוא שאינטר רוצה העברה וגם השכר של ראג'ה, כך שיש סיכוי לא רע שראג'ה ישאר. ביחד עם טונאלי שכנראה יגיע, יהיה לאינטר קישור מפלצתי וכל תירוץ של קונטה ילך לעזאזל.

3. VAR Member

קובאצ'יץ' היה כלום ושום דבר עד שעבר לצ'לסי וגם שם לקח לו זמן לפרוץ. היה נראה כמו השחקן הכי פרווה ביקום וגם השחקן עם הפער הכי גדול בין הבטחה למה שהפך בפועל. חוץ מזה לדיון הוא לא שייך כי הוא עזב שנתיים לפני שספאלטי הגיע.

המשפט שציטטתי קצת הפיל אותי מהכיסא, זה הכל. אם הפער בין גליארדיני/וסינו-ברוזוביץ'/מאריו-ניינגולן/ואלרו לבין ברוזוביץ'-סנסי-בארלה כשאריקסן מחכה על הספסל לא נראה לך כמו שמיים וארץ אז אני לא יודע מה להגיד. והמצחיק הוא שלאינטר יש על הספסל (או בהשאלה בקבוצות אחרות) עדיין את אותם חבר'ה שהרכיבו את הקישור שלה לפני כן ועדיין בכל פעם שקונטה נאלץ לשתף מישהו מהם אתה שומע אותו מתחיל ליילל על "סגל קצר" ועל כך ש"ההנהלה לא דאגה ל22 שחקנים באותה הרמה" או שיט אחר.

העונה של אינטר מאוד חיובית בסך הכל, אבל ממש, ממש אי אפשר להגיד שקונטה קיבל סגל שלא שונה ממה שהיה לספאלטי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/20
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא ראיתי דבר מהדברים שציטטת, זה א'.
    דבר שני, קובא הוזכר בהקשר של "מאז ווסלי סניידר".
    דבר שלישי, היה נחמד אם היינו משחקים עם ברוזו, סנסי ובארלה כשאריקסן על הספסל, אבל כל מי שטיפה עוקב יודע שכמעט ולא היו משחקים שסנסי ואריקסן היו בסגל ביחד, כשגם בארלה היה פצוע לתקופה יחסית ארוכה באמצע העונה. לקונטה על הנייר יש קישור יותר עמוק. בפועל סנסי שיחק אותה כמות דקות כמו אסמואה (יש מצב שנחטף על ידי החמאס) ואריקסן, שלא משחק יותר מדי מאז ינואר. אז כן, הסגל של קונטה (לפחות עד ינואר) לא שונה יותר מדי מהסגל של ספלאטי, עם כל הכבוד לבארלה וסנסי.

ואגב, כשמשווים לספאלטי צריך גם לציין את ההבדל מספאלטי - גם אם אינטר לא תשיג נקודה אחת עד סיום העונה, עדיין היא תסיים עם 3 נקודות יותר מהעונה שעברה ועם אותו מספר נקודות שסיימה ב-17/18.

5. VAR Member

מה שציטטתי זה את המשפט שאתה כתבת:
    ובחרתי להתמקד בקישור כי שם היה טמון ההבדל הכי גדול בעיני. אבל כשמסתכלים מעבר מגלים ש:
    1. הסגל שספאלטי קיבל לא הכיל עדיין את סטפן דה פריי שהצטרף עונה לאחר מכן. שקריניאר בנוסף הגיע באותו הקיץ.
    2. בהתקפה היה את איקרדי הפרזיט (שאני מקווה שכיום כבר ברור לכולם מה שאני אומר כבר 3 שנים - שהוא פרזיט) לעומת לאוטרו + חלוץ ב80 מיליון לבקשתו של קונטה + אלכסיס בהשאלה.
    3. הוא אמנם נכשל - אבל קונטה קיבל גם את אחד הבלמים הבולטים של העשור האחרון כחיזוק נוסף.

אז בוא, אל תציג את זה כאילו ההצלחה היחסית של אינטר העונה היא נטו ההבדל בין קונטה לספאלטי (שהוא מאמן אוברייטד בעיני גם בלי קשר, עוד מלפני התקופה שלו באינטר).

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

היה קשה להבין שדיברתי על הסגל של העונה שעברה?

לא הבנתי גם את ההדגשה בלבקשתו של קונטה. ההתעקשות על לוקאקו דווקא באה לטובתו של קונטה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  7. DRORIKO Member

עזוב את זה עכשיו, אתם רוצים בחזרה את הולשי השיכור?

8. GRANDE LAZIO. Guest

כל מה שאינזאגי בנה הוא הורס.
    עוד תצוגה פחדנית שלנו, מזמינים את יובה לתקוף בלי הפרעה. בלחץ הראשון והיחיד שעשינו זה נגמר בקורה של צ'ירו. חוץ מזה נאדה, מפוחדים כמו המאמן שלהם.

אנחנו עוד עלולים ליפול למקום החמישי אם נמשיך ככה, ואין סיבה שלא עם אינזאגי בניהולי משחק ביזיוניות. עם קצת יותר מחזורים אנחנו לא באירופה בכלל, קצב צבירת נק' של קבוצת תחתית. וה פאנקולו.

9. VAR Member

היה הרבה יותר קל אם היית מנסח את זה בהתאם, אבל גם בהשוואה לעונה שעברה זה שמיים וארץ.

10. DRORIKO Member

הפעם האחרונה שכריסטיאנו כבש גול שלא היה בפנדל או מול שער ריק היתה כשאומר סיבורי עוד שיחק בקבוצה

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  11. Raulito Madridista

יש לך זיכרון גרוע בקטע מפחיד. בעט לחיבורים לא מזמן (רצף ארבעת הניצחונות) וגם הבקיע בכדור חופשי. מה שלא נפגע בכלל אצלו זה משחק הראש ולא תמיד יובה מרימה הרבה לרחבה - לא שזה רע. אצלנו בריאל זה היה כמעט הכלי היחיד ובטח בעונה האחרונה שלו.
    אגב, השחקן היחיד שכבש 50 שערים לפחות בשלוש הליגות הגדולות, ואחרי היום...גם פיצ'יצ'י בשלושתן.

במיוחד בשבילך:

האמת שרציתי שדיבאלה יילך לבד, לחץ חכם מאוד ובתזמון מושלם. אבל השף מפרגן לחברים. אל תדאג אין לאף אחד ספק מי הצטיין ומי השחקן החשוב ביובה. ואני כן מעריך את הספרינט של רונאלדו והרעב שלו לכבוש. ראביו לא רע בקישור. לאציו סופר-מאכזבת, כמו שאומר נמני. כשצריכים חילוף הגנתי הפתרון זה דנילו פנימה כדי שיסגור הרמטית עם קוואדראדו.

רונאלדו לקח את שצ'סני לפני הפנדל של אימובילה, זה גדול. יופי יש כמה דקות של מתח.

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/20
  12. DRORIKO Member

זה לא רק מפרגן לחברים. הוא השאיר את רונאלדו מול שער ריק, זה סיכוי יותר גבוה לגול מאשר אחד על אחד מול סטרקושה. גם אם זה היה שחקן דיבאלה היה צריך למסור(אלא אם זה מטוידי)

ומה שכתבתי על רונאלדו זה בדיחה כמובן. טוב שלא הבאת את הויקיפדיה של סיבורי כדי להוכיח שהוא ורונאלדו לא באמת שיחקו ביחד.

איל אמיר, itzik.miro ו-Gianzola01 אוהבים את זה.
  13. DRORIKO Member

לא תמיד מרשימים, הרבה פעמים מעצבנים, אבל בסופו של דבר אלופים. תודה פאולו, תודה דה ליכט, תודה קוואדרדו, תודה לכל החבורה. המטרה הבאה ליון עוד חודש, וכמובן גם המרקטו שאני מצפה שיהיה אינטנסיבי, הקבוצה חייבת להשתדרג לקראת העונה הבאה.

14. רוברטו באגיו31 Member

יופי של משחק של דיבאלה, אני ממש אוהב את השחקן הזה. מבחינתי זו הזייה שרצו להיפטר ממנו בקיץ הקודם ושהוא לא מקבל את הקרדיט שהוא ראוי לו ביובה .

וארן הצרפתי במשחקים האחרונים ממש השתפר, מצליח להצטרף להתקפה בצורה טובה והוא נראה יותר זריז וקל בתנועה .

רונאלדו זה חתיכת מכונה משומנת, אני מאוד מקווה שיובה תעבור את ליון בשביל שתיהיה לו הזדמנות לזכות בתואר שישי בליגת האלופות .

דרך אגב שאלה להיסטוריונים מביניכם : האם קרה בהיסטוריה ששחקן כדורגל סיים כמלך שערים ב 3 מתוך 6 הליגות הבכירות באירופה??

15. uri מנהלים

Lazio: Strakosha; Bastos, Luiz Felipe, Acerbi; Lazzari, Milinkovic-Savic, Cataldi, Parolo, D Anderson; Caicedo, Immobile

Lazio bench: Proto, Guerrieri, Vavro, Armini, A Anderson, Falbo, J Lukaku, Adekanye, Moro

אין לי את הסטטיסטיקה , אבל אני בטוח שרונאלדו ואימובילה כבר מזמן נכנסו להיסטוריה ככאלה שכבשו הכי הרבה פנדלים בעונה אחת בסריה א׳. (הואר והחוקה החדשה עושים טובה גדולה מאוד לבועטי הפנדלים העונה).