המחזור ה-34 בסריה א':: מבחן גדול לקונטה ואינטר באולמפיקו, האם יצליחו להלחיץ את האלופה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Roma, ‏17/7/20.

1. itzik.miro Member

היום שניהם השתוו לגיוזפה סניורי, בטח בשבוע הבא יעקפו אותו.

פאולו דיבאלה - אלוהי.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

uri אוהב/ת את זה.
  2. GRANDE LAZIO. Guest

יפה שאתה מתרץ בשבילו, אבל אין תירוצים ליכולת כל כך רעה מאז פגרת הקורונה, ה-11 של לאציו שווים הרבה יותר ממה שהם מראים, 4 הפסדים ב-5 משחקים ותיקו מזליקי נגד אודינזה - זה גם באשמת אינזאגי. רק חסר שיגידו לי שהוא לא אשם בזה.

אגב, אני זה שדחפתי למינוי שלו עוד כשהיה בפרימברה בזמן שלוטיטו עוד לא חשב עליו. אתם לא אוהדי לאציו ולא כואבים הפסדים כמוני, אז קשה לצפות מכם לאיזושהי תובנה על היכולת המזעזעת הזו. מה שלא רואים מכאן לא רואים משם. תמשיכו להלל אותו.

3. DRORIKO Member

אגב מדברים פה על מילאן, אטאלנטה, סאסוולו אבל הקבוצה עם הפורמה הכי טובה בחודש האחרון היא בכלל סמפדוריה.
    קוואלירלה עם 4 שערים ב-4 משחקים מאז החזרה לפגרה. ועוד אומרים שהקורונה פוגעת בקשישים :wink:

4. Raulito Madridista

אף שחקן לא זכה בתואר מלך השערים בשלוש הליגות הגדולות, ומעבר לכך גם פרס נעל הזהב הפך לרלוונטי, הוא צריך חמישה משחקים בארבעה משחקים וזה לא בלתי אפשרי. לא מתכחש לזה שהוא כובש הרבה בפנדלים וברור שרונאלדו קצת ירד ביכולת, ובכל זאת.
    איך אפשר להוציא יותר מדיבאלה? אני חושב שכבר לאף אחד אין ספק, וטוב שכך, הוא נמצא בהיררכיה מעל היגואין, פותח בהרכב בכל משחק, נעדר רק נגד מילאן בגלל צהובים. הוא שחקן העונה של יובה לדעתי. הוא לא יורד אחורה בצורה מוגזמת לקו מחצית המגרש וטוב שהוא משחק קרוב לשער אבל עוד קשר התקפי טוב שיוריד ממנו נטל ויוכל גם לבשל לו שערים לשם שינוי (דוגלאס לא יציב, ברנרדסקי לא ברמה לדעתי, קוואדראדו זה אלתור וחצי מהזמן הוא מגן), וגם הרעב הזה לכבוש שערים.
    לגבי לאציו, ראיתי אתמול קבוצה כבויה מאוד שלא מאמינה בעצמה ולא ממש נלחמה אחרי שספגה את השער הראשון, עד שאימובילה הצליח לארגן פנדל.

5. itzik.miro Member

הלוואי ופאולו היה פותח בכל משחק, גם אתמול הוא נכנס להרכב רק כי היגוואין נפצע בחימום.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  6. Raulito Madridista

נגד בולוניה - 79 דקות
    נגד לצ'ה - 77 דקות
    נגד גנואה - 83 דקות
    נגד טורינו - 80 דקות
    נגד אטאלנטה - 69 דקות (תמוה)
    נגד לאציו - 89 דקות
    נגד מילאן - מושעה| נגד ססואלו - עלה מהספסל ל-33 דקות| סיים 90 דקות בשני משחקי הגביע, חצי וגמר.
    * בכל ארבעת המשחקים הראשונים יובה הוליכה בביטחה והיה נראה שהיא חזרה טוב מהפגרה ואני בעד להחליף את הכוכבים בשלב הזה, כולל רונאלדו.

ובתחילת העונה? בליגת האלופות הוא פתח בהרכב רק בשני משחקים בשלב הבתים, בשניים מארבעת משחקי הליגה הראשונים לא שותף בכלל...

אתה באמת חושב שאין שום שינוי ביחס כלפיו? אולי הוא קצת הרוויח מהפציעה של היגוואין אבל לדעתי סארי כן הבין שהוא השחקן הכי חשוב בקבוצה (בנטנקור משפיע מאוד על האמצע). הסיכום שלי לגבי דיבאלה - הוא כן מסוגל לתת עונה של 30 גולים, שייבשל פחות ויהיה רעב יותר להבקיע. וגם גולים מכוערים זה נחשב!

7. itzik.miro Member

אני לא יודע להצביע על שינוי, אני יודע שהוא עדיין לא באנקר בהרכב ואני לא מרוצה מזה.

8. itzik.miro Member

איזה פראיירים פיורנטינה
    איזה שחקן זאניולו

יאללה שנסגור את זה מחר ונוכל לתת קצת מנוחה לשחקנים לפני ליון.