אין מה לדבר מקצועית, ברגע שכמה חלאות ביציע שלנו חיללו את דקת הדומיה היה לי ברור שנפסיד. יש קארמה בדברים האלה. אבל אם בכל זאת לנסות-השליטה שלנו לא מעניינת אף אחד, אברטון מסודרת היטב ומוציאה את העוקץ מהמשחק שלנו שמורכב מהגבהות כושלות לעבר פלייני העצבני. בסטמפורד ברידג' זה עוד סביר ליפול במלכודת הזאת, הפעם זה כבר מדאיג.
נראה לי שכמו בשבוע שעבר ראינו במחצית הזאת שיונייטד צריכה כמה שיפורים כדי לרוץ עם הסגנון הזה עונה שלמה ולהתמודד על כל התארים שהיא רוצה. 1. שחקנים עם יותר ברק ודמיון למעלה, על חשבון יאנג ופלאיני 2. קשר אחורי רציני שיתמודד עם היציאה של היריבה למתפרצות, בלינד זה לא מספיק כשקאריק לא נמצא וקאריק כבר בן 34 3. כנראה חיזוק בהגנה, ובנוסף כמובן ואן חאל צריך לעבוד על החלק הזה יותר קשה בקיץ. לא היה לי ספק שאברטון תשחק ככה ולא מפתיע שיונייטד מתקשה שוב, הקבוצות בליגה ילמדו את יונייטד זה בטוח. הניסיון לשחק כדורגל כזה מצריך משחק שקרוב לשלמות. כשזה לא עובד זה נראה רע.
מתי שכנר את זלצר הבלתי נסבלים פוצחים בשירה "glory glory man united"? מורי ורבי, סלבה ברזילאי, אמר ש2-0 במחצית זו התוצאה הכי משקרת, מי אני שאתווכח עם סניור סלבדור? לדעתי מיראלס צריך להכנס על חשבונו של אוסמן ואם בארקלי לא יתעורר מהחלום שהוא כריסטיאנו רונאלדו, לא מן הנמנע שגם הוא ימצא את עצמו בחוץ.
בלי קאריק יונייטד לא קבוצה פשוט. צר לי הרכש לא מספק את הסחורה יחסית למה ששולם באופן בולט מדי. בעונה הבאה מקווה לשיפור אצל השחקנים האלה. לא מבין מה פלקאו עדיין עושה בסגל. לא זכור לי חלוץ עלוב יותר ממנו בקבוצה. אין לאף אחד מחשבה להשאיר אותו. שילך לשחק עם ה - U21. יש ואן פרסי ווילסון, למה הם לא משחקים?
ססק? לא הייתי מהמר על זה. זה יהיה הזאר לדעתי. אנחנו נשחק על מתפרצות ולססק אין את המהירות. דרוגבה חירב לנו מתפרצות שבוע שעבר עם הגמלוניות שלו בגילו, הגיוני לעלות עם עוד קשר טכני ומהיר כשקוסטה ורמי לא יכולים לשחק.
2012/13 אברטון 0:1 מנצ'סטר יונייטד 2013/14 אברטון 0:2 מנצ'סטר יונייטד 2014/15 אברטון 0:3 מנצ'סטר יונייטד אני מציע לואן חאל ושחקניו לא להופיע למשחק הבא בגודיסון פארק ניצחון ענק שממחיש יותר מכל עד כמה הקבוצה שווה הרבה יותר מהמקום בו היא נמצאת. עונה מפוספסת.
ארסנל - צ'לסי מצד אחד מאמן עם הרכב סופר התקפי שאותו הרכב לא עובד, כי ראמזי באגף זאת טעות ומהצד השני, מאמן שפותח בלי חלוץ! כן, אלופת אנגליה הולכת לשחק 4-6 היום... ואל תגידו שהאזרד או אחד אחר יהיה חלוץ... אני פשוט לא רואה איך אנחנו עם הקישור הרך עם קאזורלה ואוזיל וראמזי תקוע באגף נוכל לשלוט במשחק היום, בטח כאשר צ'לסי באה בשביל לעשות פקק של 90 דקות ולגנוב שער ממתפרצת או מצב נייח. אני לא מבין למה ונגר ממשיך לספסל את ת'יאו ואם לא ת'יאו, אז שלפחות וולבק או אפילו אוזיל יהיו באגף ימין, אבל לא ראמזי! בנוגע לתוצאה של יונייטד היום, אז אלא אם סיטי תיקח את כל הנקודות עד סוף העונה, ארסנל צריכה 4 ניצחונות (אפשר להפסיד אפילו היום ובאולד טראפורד) ועדיין נסיים במקום ה- 2. נקווה לטוב
זה היה צפוי שתעלו חזרה בטבלה אחרי הדחה מאירופה. אותו סיפור כמו ב - 2007/08. פורמט של הליגה האירופית איום ונורא במיוחד לקבוצות בטן הטבלה באנגליה שאין להם סגלים רחבים מדי. בהאל צריכים להודות ללוקרן שהדיחה אותם, אחרת לדעתי הם בטוח יורדים.
בליברפול בטח מרגישים את הפספוס, עדיין יש להם סיכוי טוב להגיע לצ'מפיונס אבל אם היו מנצחים אתמול הוא היה הופך מטוב למצוין. ביום שלישי הפער כנראה יצטמצם ל-4, ואז יוותרו לכל קבוצה 4 משחקים. זה אומר שנצטרך להשיג 8 נקודות (גם אחרי היום הפרש השערים שלנו עדיף משמעותית משלהם). לא בטוח בכלל כשעוד נשארו לנו משחקים מול ארסנל ובמחזור האחרון בחוץ אצל האל שכנראה תילחם על חייה. התקווה היא שליברפול תפסיד נקודות בברידג', אמנם צ'לסי כבר תהיה אלופה אבל אני בטוח שלמוריניו יש אינטגריטי (והוא גם חבר של ואן חאל) והוא יעלה הרכב חזק. בקיצור-בשבועיים עברנו מפנטזיות על מקומות 2-3 למצב שנצטרך לגרד את מקום 4 בשיניים. שגם הוא לא מבטיח כלום-מפגש באמצע אוגוסט מול קבוצות כמו רומא או מנשנגלאדבך-מסוכן ביותר, גם אם נביא רכש לכל העמדות הבעייתיות הוא לא יתחבר תוך שבועיים.
מי שתסיים מקום 4 תוכל לפגוש באמת את רומא/לאציו, ולנסיה/סביליה או מארסיי/מונאקו? או שיש דירוג פנימי והיא תפגוש איזו טורקיה או בלגית?
יש דירוג, אבל הוא מבוסס על הקבוצות ולא על הליגות. שתי הקבוצות שציינתי לא עשו הרבה באירופה בשנים האחרונות, לכן יש סיכוי שיהיו בלא מדורגות.
זה מהלך בונקריסטי פחדני מצידו של בונקריניו. למרות ההפסד המביך שלכם היום, אל תדאג אתם תיהיו בצ'מפיונס עונה הבאה. הטופ 4 סגור, שאלה היא באיזה מקום כ"א יסיים.
יש דירוג פנימי. עדיין אין את התמונה של המוקדמות, קצת קשה לקבוע. קבוצות כמו ולנסיה או סביליה אמורות להיות מדורגות ללא שום ספק ביחד עם נציגה אנגלית.