לך תדע, לסטר בקריסה רצינית. לא הזוי שתעקוף אותם ואת וולבס ולא יקבלו את הערעור של סיטי. אה חרא של לוח משחקים יש לארסנל בעצם.
וואלה לא נעים אבל יצאת אלכס. "ברזלים". למפארד, קצת כמו קלופ בתחילת דרכו אצלנו, מציג התקדמות משמעותית בסגנון משחק, קידום ושיפור שחקנים גולמיים, עמידה כשווים נגד הגדולות. מי שראה את צ'לסי העונה מבין שיש פה התחלה של משהו. זה לאו דווקא אומר שהוא בהכרח יזכה איתם באליפויות, אבל נכון לעכשיו, הוא עושה עבודה מצוינת. אם הם יסיימו מקום 3 זאת בהחלט סיבה לחגוג בשלב הזה של האבולוציה. אתה קצת מזכיר לי את האנשים שצחקו עלינו כשהודינו לקהל ב2-2 מול ווסטברום. דווקא מאוהד ליברפול אני מצפה לראות את התמונה הרחבה פה.
סיכמת מושלם, סקאוזר. ארסנל משחקת מעולה. סאקה שחקן קטלני, הכי חשוב שקבלת ההחלטות שלו ברמה מאוד גבוהה. כישרון על.
בסוף הכל ונגמר בשחקן היצירתי באמצע. כשהחמדן הגרמני משחק אנחנו נראים כמו קבוצת צ'מפיונשיפ, שסבאיוס משחק (ומשחק טוב) אנחנו נראים מתאימים לפחות לרמה של טופ 6. טיירני פוטנציאל גדול, מאז קאשלי לא היה לנו מגן שיודע לתת קרוס כמו שצריך.
אני חושב שהיחידים שיש לגביהם סימן שאלה אלו טומורי וגילמור. לא ברור אם הראשון טוב מספיק ולא ברור אם השני מוכן מספיק, או אם לא יפיק יותר משנה בה ישחק באופן רציף במקום אחר. ג'יימס, מאונט ואברהם לא הולכים לשום מקום ואני אופתע מאוד עם האדסון-אודוי לא יקבל עוד הזדמנות להפוך לשחקן משמעותי.
@Scouser Tommy לא גמרתי ללמפארד את הקריירה, בטח לא עם הרכש שמלחיץ אותי לקראת העונה הבאה, בטח לא עם העונה הטובה שלו בעונה שעברה, ציינתי שעמד במטרות רק לא הבנתי למה הביקורת על סארי והמחמאות ללמפארד, אם למפארד היה מסיים 5 הוא היה מפוטר. מתרצים את ההגנה של הקבוצה של למפארד, אצל סארי זה נראה אחרת. אנשים כאן בדיון לפני כשבוע קטלו את פוצ'טינו על הרבה פחות מ׳זה.
לא הבנת כי אתה מסתפק בשורה התחתונה ללא כל קונטקסט. אם תקרא מה שנכתב כאן ע"י אוהדי צ'לסי ואנשים שחיים את הכדורגל האנגלי 24/7 אולי תבין.
לאמפרד הגיע עם שנה אחת של ניסיון כמאמן בליגה השנייה, קיבל קבוצה שהשחקן הכי טוב שלה בשנים האחרונות עזב אותה והיא עם באן העברות. עם כל זה הוא נמצא במקום השלישי כשהוא מקדם צעירים ומציג כדורגל אטרקטיבי ומהנה. מה אפשר לצפות ממנו יותר בסיטואציה הזו.
פיי איזה שחצנות, מר כדורגל. שכחתי איזה מסכן ארנולד, יש לו את ג׳יימס בנבחרת (היו כאלה שאמרו גם ואן ביסקה). השוואה בין למפארד לקלופ, למפארד קיבל קבוצה במקום ה-3 וקלופ קיבל חבורת זבל במקום ה-7 עונה לפי. גם לסארי היו נסיבות מקלות כמו מקרה קורטואה ועדיין לקח אותה למקום בליגת האלופות. הביקורת שלי על למפארד היא על משחק ההגנה, קשה לי להאמין שייכשל עם הרכש בעונה הבאה. לא מסכים עם הביקורת על סארי בעבר ועל פוט׳ציניו, העיקר למפארד וארטטה סוחטים מחמאות. @אלעד טיירני משחק כבלם ורוברטסון כמגן בנבחרת.